BulfleetDaily 7.10.2006 Брой 43

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Дебют на Beast

.. И на шестият ден, Господ създаде човека. С годините той еволюира, разви се и завладя вселената. Посети нови за него места, откри нови същества. Други раси, дело също на всевишния, всяка от които със свойте дарби, таланти и цели. Кои са те? Какви са те? Добре дошли в светът на Bulfleet!
На пръв поглед, Тертетите са миролюбиви създания. Строители и миньори. Една раса, която прави летящ старт в играта и предполага скоростно развитие. Ноксите от своя страна - ветерани в звездните битки, а човешката конфедерация - ами остават си добрите стари хорица, почти нищо ново за тях ... на пръв поглед.
Факт: почти всички нови играчи се нахвърлиха на Тертетите. Да,те наистина копаят много, копаят бързо. Невероятни бонуси + по-евтината защита предполагаха сигурност на мирното население. За пръв път по планетите имаше плантации от различни видове защитни установки, прикрити зад щитове. Но какво показа реалността: заедно с новите раси в играта се въведоха още някои дребни изменения, едното от които пряко влияе на Тертетите, а именно - от разрушената защита не се намаляват точките, т.е. счупят ли те веднъж,трябва да утроиш усилията си, за да останеш сред сериозните играчи в рунда.
Ноксите, като едни истински ловци, са невероятно балансирана раса. Намалените цени на корабите им предполагат голям флот на малко точки, а специалният им кораб - Спийдър всява респект с бързината си. За да бъде той използваем, поради неимоверно високия разход на газ (по-голям от на Кръстосвача), Ноксите се позлват с бонус към добива на газ. Разширените им складове? Разбира се, че трябва къде да си скътат зимнината хорицата, след като са обрали реколтата от рециклаторните полета.
Конфедератите стартират играта класически, както в предните рундове, но идва моментът, в който те вече започват строенето на Танкера и нещата се променят невероятно! С повишената си скорост започва заграбване на рециклажи. Наличието на солидни защитни системи из вселената предлага доста голямо разнообразие, и Конфедератите (най-много те) са се възползвали от това: Бомбардировачи + Танкери (скоростите им са почти еднакви и не се искат невероятни сметки и нагласи). Кошмарът на бедния средностатистически тертет! Отново заради повишената скорост на рециклиране, броя на атакуващите полети за денонощието се повишава, което носи още ресурси! Флотът се строи и ъпгрейдва бързо, а подобрените им соларни сателити нашепват на ушенце:"Избери тази раса и си направи ЗНС".
Та от всичко нахвърляно до тук, вероятно бихте си помислили:Бедният Тертет. Не съвсем. Бижуто в новата корона на Bulfleet, след въвеждането на расите, за мен е Мегатонът. Кораб със завидни показатели, не е от най-скъпите и спокойно може да се противопоставя на Унищожител!
Какво показват фактите: В топ 10 на Вселена 1 виждаме 2 Нокси (и двамата са показали невероятни битки и флоти), 4 Конфедерата, споменавани с благодарности в трибуната най вече за помощта при рециклирането, и 4 тертета, които още не са показали с какво разполагат. Играта се поразнообрази с вмъкването на расите и най-интересното разбира се предстои. Да се каже коя раса е най-добра - трудно, факторите са твърде много. Сигурно е само едно, с каквото и да изберете да играете, ако използвате максимално бонусите на расата си, смятайте се за конкурентноспособен пилот/караул на стражева кула.

[quote=""viktoriqangel ""]
Всички са под напрежение във връзка с предстоящия мач....Ние сме за България, преди всичко без значение кой отбор играе, за нас България е важно да се представи добре.[/quote]

Днес изглеждаше поредния спокоен ден в булфлеет. Само привидно. В трибуните и на трите вселени има пуснати интересни битки. Дали това е началото на края......края на Великата скука :)

Вселена Hardcore

Още една жертва
Автор:Tazadar

Бъгава флота и бездействието на администрацията взеха поредната жертва - трета.
Малко история - за пореден път тридневното наказание на IWQ изтича, той поглежда към членовете на Scrapmaker и ClassicZ, но след като The_Monster е в мод, а Tazadar светва, той продължава с другите съюзи, които са обявили война на ANSR и се натъква на stocholo, които е известен с това, че не прави сейвън.
Тук ще продължим с разказа на RoYaL:
Цитат

Може ли да дам историята, която ми каза IWQ:
IWQ шпионира sto4olo, след това mastar4o.В Последствие на което, започва чат със mastar4o. От него разбира, че двамата със sto4olo са съседи и се познават. Mastar4o заявява, че излиза и IWQ продължава да търси жертва. След това пак шпионира sto4olo, който вече е оффлайн и веднага праща флота. Минути след битката IWQ се пхвалва на mastar4o, която накара sto4olo да влезе, следствие на което той се изтри, а цялата история се е развила така:

[quote=""IWQ""]
-= | 16:28:43 | =- <IWQ>
mastar4o
16:42:06
2006-07-10
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
emi na4i nali ti kazah 4e izlizam izleznah s nego nie moje da se kaje 4e sme sasedi na 5 min pat ot nas do tqh i obratno ta go viknah 4e iskah da go pitam neshto za edna moq FR i hodihme da si vzema neshto za hapvane.... i tova e vsi4ko zaradi mene stana :(
[/quote][/quote]

Нашите интервюта

Как се развиват нещата в Хард-а
Взел интервютата: GeNeRaLiSiMuS

Интервю с GAD:

<Новинар> Добър ден
<GAD> Добър
<Новинар> Какво става с теб, как се развива рунда? Някакви конфликти?
<GAD> Преди известно време станах на първо място. Тогава не нападах Монстъра, защото ми беше жал за него – тогава той беше занулен… Преди няколко дни той ми каза, че желае война и започна да атакува колониите ми. Аз разбира се не останах безучастен и отвърнах на удара като разбих един играч от неговия съюз – Sagittarius ( битката ), с което се лиших от първото място. Сега колонизирам до Монстера и мисля на всяка цена да не го оставям да стане на първо място.
<Новинар> А какви са отношенията ти с другите от топ-а -RoYaL , lWQ, Xaoc?
<GAD> Ами конкретно с Роял и компания съм в добри отношения,
<GAD> жалко, че са наказани - щяха да ми помогнат за Монстера..
<Новинар> До края на рунда има малко време,
<Новинар> как мислиш ще се развият нещата?
<Новинар> Кой според теб ще вземе първото място?
<GAD> Ако всичко се получи така както съм го замислил, няма да съм нито аз, нито Монстера.
<GAD> Най- вероятно vacata, bb или CORWIN,
<GAD> като аз съм за vacata :)
<Новинар> А при съюзите?
<GAD> Да се надяваме че DA ще остане на върха.
<GAD> Това е първия съюз, в които съм играл и си го обичам,
<GAD> бях и в други, но тук съм почнал и тук ще приключа :)
<Новинар> Довиждане
<GAD> Довиждане

Ето и отговорите на Монстъра (kalo):

<Новинар> Какви са отношенията ти с GAD?
<The_Monster> Той иска битка, защото ако се сбием в момента, той ще излезе начело. Това, разбира се, е в случай, че накажат lWQ, защото той няма стигане …
<Новинар> GAD сподели, че преди време, когато си бил занулен, не те е закачал, защото му било жал за теб. Как би го коментирал?
<The_Monster> Това е ставало преди аз да поема акаунта. Сега никой освен мен и “бъгавите” не дига повече от 10к точки на ден, с единствената разлика, че аз имам доклади за ресурса, а те - не. След като удариха истинския собственик на акаунта с нечестни средства, аз мисля да покажа , че той може да вземе рунда. Освен ако не ми попречат онея тримата …
<Новинар> Та според теб кои бъгват , имена?
<The_Monster> Медуня 1000%, lWQ копае в мод, а пък Хаос прави по 600 бойни на ден. Роял нещо е бъгъв и той, ама там не знам, защото не следях какво става.
<Новинар> А какво ще кажеш за vacata, bb и CORWIN?
<The_Monster> Vacata … ми голям пич е. Той мисля беше bot33, когато Херкулес бъгваше без срам и ме кефеше като играч. Тогава ми беше първи рунд изобщо, към него имам само хубави чувства.
<The_Monster> bb ммм , не знам … той играе през нощта, а не през деня и не се засичаме. Той си гони неговото, копа и краде, не сме си писали много. Но е свестен, не е някъв селски тарикат като тези, които бъгвът само, за да са първи..
<The_Monster> CORWIN го знам от същото време, откакто и vacata, не сме си писали, но тогава харда беше още по-малък – 40 човека на кръст… Сега, когато сме в един съюз, си пишем много и определено е свестен човек.
<Новинар> Какви са очакванията ти за края рунда, кой ще спечели?
<The_Monster> Ако накажат и делнат тея бъгавите, сигурно аз, защото копам повече от гад-а и ще му наваксам, естествено ако не се сбием, а bb ще е трети.
<Новинар> ГАД смята да се разбие в теб именно, за да не вземеш рунда. Ще бягаш ли от него?
<The_Monster> Ако битката е след събота, приемам всеки без бъгавите, поради простата причина, че тогава ми стават 1400 кръста, а без тях не е нормално да се сбия с когото и да е …
<Новинар> Благодаря ти за коментара и лека вечер.
<The_Monster> Чао.

Да прочетем заедно

Малко лична кореспонденция между GAD и The_Monster:

<The_Monster> 08:43:51 2006-06-10
<The_Monster> Абе, ти замислял ли си се какви смешници ще ни изкарат, ако верно стане авария и ти ме удариш и не минеш 202к, тоест Роял спечели, като е наказан цял месец :)

<GAD> 08:47:30 2006-06-10
<GAD> Замислял ли си се, че по-скоро тебе ще изкарат такъв, ако стане авария :)

<The_Monster> 08:54:34 2006-06-10
<The_Monster> Що мене да ме изкарат? Авария няма да стане, аз ти говоря принципно да не минеме нито ти, нито аз 202к, Коруин няма да ги мине сто на сто
<The_Monster> bb и vacata също, оставаме аз и ти от небъгавите, тоест бъгавия ще гепи третото място :(

<GAD> 09:00:36 2006-06-10
<GAD> Абе ти си много зле, кво ми пука някаква класация, дори и пръв да завършиш аз ще те запомня като страхливец, а и другите също

<The_Monster> 09:04:30 2006-06-10
<The_Monster> Не, няма да съм страхливец:) Един рунд (4ти) играх тука, същия той монстър си имаше acc и аз също. Той ми удари рецките, когато се борехме за първите 2 места, аз бях с 600 бойни, а той с 500 кръста и ми думна рецовете и победи. Тогава ми се хилиха 2 дена.. Сега взех това acc от нищото и в момента е едно от челните

<GAD> 09:13:17 2006-06-10
<GAD> ххаахахаххаха много ясно, че ще ти се хилят, пак си бил страхливец като си имал флота защо не си го ударил без значение загубите, ей така просто за да го изкараш от топ 10 и двамата да излетите от там. Искаш ли да ти кажа защо? Защото си страхливец с комплекс, че си никой и и тръгнал да ставаш някой, ама винаги ще си останеш никой :)))
<GAD> Сега като колонизирам до теб ще избягаш нали? хаахаххха
<GAD> И пак кажи, че не бягаш, а отстъпваш... мястото хахаха то е важно хаахахахах

<The_Monster> 09:14:58 2006-06-10
<The_Monster> Еми аз точно това ти говорех, аз бях колонизирал до него, но рецовете бяха на 20 системи на главната и аз исках да го ударя, ама той ми удари реците

<GAD> 09:13:43 2006-06-10
<GAD> Някои хора като мене играят за кеф, други като тебе играят, за да си избият комплексите хахаахх

<GAD> 09:17:05 2006-06-10
<GAD> Е, какво от това? Забиваш се и това е, ама не ти стиска като и на загуба, на някой хора цял живот не им стиска да направят нещо просто за кеф

<The_Monster> 09:24:01 2006-06-10
<The_Monster> Да, не ми стискаше и напрао отидох на 4тото, стига плямпа, че си ми скучен:) Я пофантазирай малко как ще ме удариш:) Как ще викат "браво гад, заби 500 унита в 3400 кръста, елава батка":))

<GAD> 09:26:46 2006-06-10
<GAD> Ми да, точно това ще ми кажат и ще паднат да ти се смеят на тебе, искаш ли да опитаме? Или не ти стиска за пореден път хахахахаха

<The_Monster> 09:28:37 2006-06-10
<The_Monster> Искаш битка ли? Само това ми кажи

<GAD> 09:29:34 2006-06-10
<GAD> Да, точно това искам, казвам ти го от вчера още, ама ти тактически ще избягаш, сигурен съм xaxaxa

<The_Monster> 09:30:47 2006-06-10
<The_Monster> Ми ти какво очакваш? Ако lWQ сега излезе от мод и ти дойде със сума ти флота, дали ще му избягаш?Айде ти искаш битка, ами ела с 300 унита и няма да бягам, какъв е проблема? Рецикалаж и двамата ще си фанем по малко

<GAD> 09:38:17 2006-06-10
<GAD> Ганьо, ганьо, ясен си ми, не ми пиши повече

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Кастингът за новинари продължава

Интересните събития от оставащите чaсове на 7.10.06 ще бъдат включени към темата за 8.10.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”