BulfleetDaily 5.10.2006 Брой 41

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Уважаеми читатели, спамери и неспамери. Снощи помолих да коментирате материалите на участниците в кастинга за новинари. О, чудо ! Клавиатурите ви ли се скапаха, тока ви ли спря, нета ви падна ...или може би зъл неведомен форумен дух премахна всичките ви коментари?? Нито едно мнение. Не е за вярване, скъпи ми спамери. Във всяка сериозна тема се надпреварвате да цвъкате мнения. Да показвате колко много знаете и разбирате, и да се оплаквате, че никой не зачита мнението ви и нищо не зависи от вас. Е, сега искахме мнението ви. От вас зависи дали тия момчета и момичета ще работят за BulfleetDaily. Изберете си новинарите, защото после вие ще ги четете... И пак ще мрънкате, че тоя това, а оня-онова..... Ако ще мрънкате, почвайте отсега, на време, че после няма да има смисъл.

В няколко поредни броя ще публикуваме материали на участници в кастинга за новинари. Напишете коментарите си за работата им ТУК

Вселена 1

[quote="" Renchi""]
Ето и статията, която ме помоли да напиша ;)
Обещах, че след като се поразровя и помисля, ще ти пратя една статия. Ти каза да е по мой избор... ами писах за WAR и BOP.[/quote]

Нова война?!
Дебют на Renchi. (космическите вестоносци донесоха статията секунди след пускането на вчерашния брой)

Вчера вечерта играчи от съюза WAR решиха да атакуват noir от BOP.

[WAR]shogo vs. [BOP]noir
[WAR]DIF vs. [BOP]noir

След тази двойна атака от страна на shogo и DIF от WAR, едва ли съотборниците на laila ще стоят и ще гледат.
Бяха разменени много остри реплики между може би най-сериозния играч от BOP - KingDi и лидера на WAR.
ТАТКО пък обеща да влезе в най-скоро време в трибуната с набучена на кол глава на някой от BOP.Изказване пък на NoobKiller, че BOP не са достигнали нивото на WAR, които пък са известни с големите си битки още от преди два рунда - раздразни KingDi.
Въпреки страхотната координация на братята от WAR и едва 5-те секунди разлика между удара с бойните кораби и звездата, noir показва завидни качества и успява да се промуши в 5-те секунди и да върне своите кръстосвачи.Рециклажа от битката е събран от хора близки до WAR, но това е малко утешение за загубеното ЗНС.
За всички е ясно, че след тези събития се заражда нова война.Кой ще победи и кой ще е победения - за отговора на този въпрос остава само да чакаме.

Вселена 2

Разследването на вчерашния рециклаж 378739 метал 378739, кристали, 189369 газ даде резултат:

http://bekupi.hit.bg/stanen.htm

[quote=""X""]
Исках да прiключа играта и го направих... как ме откри ? [/quote]

05.10.2006 Пореднoто ранно утро, през който се чуваха кирки и лопати да блъскат в мините. Скърцаха количните, с които се извозва изкопаното от работниците по предназначение.
Докато не се разнесе силен тътен от хвърлени бомби по планета. Поразтършувах се и намерих :
ЦитатПоле за рециклиране : 632064 метал, 632064 кристали и 316032 газ.[/quote].
Не след дълго имах и доклад. Към обяд той се появи и в трибуната

От Втора Вселена за вас предаде Д. Георгиев

Нашите интервюта

[quote=""GeNeRaLiSiMuS""]
Датата е 5 октомври, часът - около следобяд, времето е горещо и сухо, подухва топъл вятър. Тъкмо си мисля какъв да е материала ми за днес... Сетих се за интервюта с разни велики играчи от близкото минало и по-точно за стандартните въпроси в началото - "Как започна и кога" и разните такива. Мисля си защо ли все питаме бившите играчи, и защо към тях е насочено вниманието, когато става дума за история. Вярно е, че те имат много голям опит в играта, но изведнъж ми щукна една идея - да разпитам един нов играч какво е Булфлийт за него ...[/quote]

<Новинар> Добър вечер.
<CEPEHA> Добър вечер.
<Новинар> От кога играеш Булфийт, не съм те виждал до сега?
<CEPEHA> От скоро, приблизително седмица..
<Новинар> Всъщност как попадна в света на Булфлийт? Кой те зариби?
<CEPEHA> Гаджето ми smile
<Новинар> А, ясно, явно сте комбина и в реалния, и във виртуалния живот...
<Новинар> Значи си новак в играта,
<Новинар> как ти изглежда на пръв поглед?
<CEPEHA> Ами общо взето никак, още се уча.
<Новинар> Има ли кой да ти помага,
<Новинар> всички знаем, че в началото е трудно,
<Новинар> а пък играта е доста динамична?
<CEPEHA> Има да, той много ми обяснява и ми помага, освен това има едно момче от моя клас, което също ще ми помага.
<Новинар> Нали знаеш , че когато почнеш да правиш флота, ще трябва да правиш сейвъни, да се пазиш и т.н.
<Новинар> Не мислиш ли , че ще ти отнема много време от личния живот?
<CEPEHA> Нямам намерение играта да отнема много време от личния ми живот, нито да се вглъбявам или да се боря за челни места в класацията и т.н.. Играя за удоволствие, но това, разбира се, не означава, че няма да се старая да играя на ниво!
<Новинар> Това значи, че имаш амбиции за играта. Какви са главните ти цели?
<CEPEHA> Да се развия добре и да получавам удовлетворение от играта.
<Новинар> Какво очакваш да ти "даде" и "вземе" Булфлийт?
<CEPEHA> Ще ми даде много нерви и положителни емоции, а ще ми вземе, може би известна степен от вниманието ми към нещата по принцип smile
<Новинар> Вече стана ясно, че си момиче. Мислиш ли, че играта е ореантирана мъжки, или и жените са неделима част от вселената?
<CEPEHA> Мисля, че няма чисто мъжки или женски игри, не е в интерес на създателя като се замисли човек smile Булфлийт е толкова мъжка, колкото и женска игра..
<Новинар> Форумът е неделима част от играта, четеш ли го редовно?
<CEPEHA> Не, нямам време да се лутам из безкрайните му раздели ...
<Новинар> Не мислиш ли, че е полезен за новите играчи с разделите FAQ?
<CEPEHA> Разбира че, че е полезен, но пак повтарям - помагат ми, така че не смятам, че има нужда да го чета за момента, ако се появи нещо неястно, ще му хвърля един поглед smile
<Новинар> Благодаря за интервюто. Успех в играта и спокойна вечер.
<CEPEHA> Благодаря , подобно smile

Един нов играч, който може пък да се озове на пиедестала в Булфлийт ... или пък не ....

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

krasivia, лидер на съюз SEYMOUR, Вселена 1

1. Съюзът е създаден по времето на първи рунд от Генерал SEYMOUR, в края на втори рунд лидерството е поето от nOnA-HapkoMAH, който продължи да е лидер и през 3ти рунд. Този рунд лидерството поех аз, защото nOnA-HapkoMAH няма възможност да ръководи съюза активно.

2. Разчитам на всички играчи от съюза, за съжаление повечето ветерани нямаха възможност да играят този рунд, а други започнаха активна игра по късно. Този рунд в съюза ни има доста нови играчи, които сега се учат.

3. Планираме да продължим да печелим войните които водим и заедно със съюзниците ни да смачкаме всички врагове. Съюзът ни има 4 спечелени войни от началото на рунда ( няма да споменавам победените съюзи от уважение към тях) Мисля че сме доказали, че не сме съюз от миньори, място за такива в нашия съюз няма. Изключение правя само аз :-)))))

4. Външната политика ще се запази такава, каквато е в момента, нови войни, напове или алианси за сега не се очакват.

5. Интрига около нашия съюз този рунд има непрекъснато, горещите точки очаквам да бъдат в 3та галактика, където са се събрали доста от враговете ни.

6. Поздравявам всичките ни приятели за помощта която си оказваме взаимно, поздравявам и враговете ни за това, че правят рунда интересен.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

BulfleetDaily обявява кастинг за новинари. Желаещите да се свържат с модераторите на вестника.

Интересните събития от оставащите чaсове на 5.10.06 ще бъдат включени към темата за 6.10.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”