BulfleetDaily 4.10.2006 Брой 40

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Вселена 1

*XAHC* отново в защита
Материал на Keri

Преди няколко дни Batmana подари акаунта си на *XAHC*, един от хората, разчитащи на смс-известяването. Днес, обаче смс-ите закъсняха и *XAHC* остана без част от флотата си:

[ST] asasasas vs. [Insomnia] *XAHC* 1
[ST] asasasas vs. [Insomnia] *XAHC* 2
nero написа:Значи идваме си ний най-безгрижно на работа и гледаме Ханс не е играл от един час. asasas вика 'пускай рециклатори аз излитам'. Пуснах ги аз, а той му засили по 600 кръста на 2 планети. Докладите ги виждаш !
Той влиза 2 мин. след първата атака. До втората остават десетина минути, но не вдигна нищо и asasas си го резна.
Защо не е вдигнал, ХАНС не пожела да коментира. Как ще се развива войната между INSOMNIA и JollyRoger и приятелите им, предстои да наблюдаваме до края на рунда. Ще успее ли ХАНС да опази този акаунт, или отново ще се остави някой да го удари смъртоносно? Нека се надяваме той да не допусне това и играта в горните етажи да стане по-интересна...

Вселена 2

Втори материал за BulfleetDaily от Д. Георгиев

Явно днес беше доста скучен ден във Вселена 2. Никой нищо не е чул за добри полета и битки. Попитах топ10 дали е имало нещо, което да съм изтървал :

Въпрос : Здравей , нещо интересно около теб, някоя битка ?

Отговорите :

MimoZZa : мод..
aleks78 : ми всичко ми е зелено, копам си, рецкам си, спокойна работа. А за 1-вия в класацията нямам коментари. За всичко си има време и място.
macumba : Имам доста работа тези дни и малко не съм в час какво се случва в играта От мен нищо интересно. Гоня чат пат рециклажите и се опитвам да отговоря на многото ЛС които получавам ...
palavkoch : знаеш как играя, гоня рециклажи и мини
safoto : не, няма запомняща се битка, все дребни ръкопашни бойчета
Albena : Добра да е )) Нищо интересно
SkyLer : не пожела да даде отговор
EEker : суша
sayron : не пожела да даде отговор
Buba : не е интересен . Но ето, явно е имал работа и затова е станало. Поначало сме приятели, ама политика - марк-бг ми обяви война и трябва да се трепем.

Малко преди да предам броя получих съобщение: виж тук : 4:3**:*
докато дам на галактика, нямаше нищо Попитах информатора какво е имало и той каза : 378739 метал 378739, кристали, 189369 газ . Очаквайте коментари и битката в утрешния брой.

За вас предаде Д. Георгиев

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

GogoPG, лидер на SPQR, Вселена 1

1. Съюзът не е стар, в предишни рундове съм играл в други. SPQR /Сенатът и римският народ/ си имаше друг лидер, но последва мирно разцепление още в първите седмици на този рунд.
2. Двамата със slon сме колеги, всъщност и в момента сме седнали един срещу друг. Това е, така да се каже, гръбнакът. Veyron се присъедини по-късно, между другото след като дълго време го бях оглозгвал. Но е сериозен и лоялен играч - поне засега. Имаше и още едно момиче, но то драсна зад граница и излезе от играта.
3. Не планираме развитието си твърде задълбочено и усърдно. Играем за удоволствие и както дойде. Гледаме да развиваме хармонично както добивът на ресурси, така и подготовката на свестни флотилии.
4. Външната политика също ще бъде диктувана от обстоятелствата. Няколко съюза ни обявиха война, но бяха твърде дребни и несериозни, за да обръщаме внимание на техните напъни. Нямаме официални договорености за алианс или НАП с никой съюз. Нито пък сме насочили нашата враждебност или пък симпатиите си в някаква определена посока.
5. Интриги никога не са липсвали, разбира се, гледам да следя какво се случва в този рунд, но - честно казано - не с особено изострено внимание.
6. Сенатът и римският народ са единственият остров на стойностна цивилизация в тази варварска вселена. Хубаво е, обаче, че и варварите - чрез този вестник - се стремят да попият от благата на една по-висша, вероятно неразбираема и будеща страхопочитанието им култура. Съмнително е, че от това стремление ще има голям ефект, но все пак е похвално, а така също и достойно за великодушната ни и добронамерена снизходителност.

Нашите интервюта

Уважаеми читатели, представяме ви дебютен материал на GeNeRaLiSiMuS - човек с не малък опит и в играта, и във форума. Дано ви хареса, защото по наше мнение той се очертава като свежо попълнение на Bulfleet Daily екипа:
GeNeRaLiSiMuS написа:В началото на рунд 3 на Вселена 2 се забелязва един нов съюз - HighVoltage - образуван от дейни лица във Вселена 1 както и от други не дотам дейни. Съюзът държи първото място във Вселената при съюзите, а първите двама в съюза са съответно 2ри и 3ти в класирането. Вече се оформиха няколко алианса враждуващи по между си - HighVoltage, СССР, Фанатици срещу RedAmri, КАСИОПЕЯ. Предлагам ви едно интервю с Алекс78 - член на HighVoltage.

<Новинар> Добър вечер, Алекс.
<Aleks78> Добра да е.
<Новинар> В този рунд на Вселена 2 вече си в нов съюз.
<Новинар> Как попадна там?
<Aleks78> Ами с Макумба се познаваме от миналия рунд в Първа и играехме заедно там.
<Aleks78> Сега стартирахме заедно и решихме да направим този съюз и ето ни в него заедно - рамо до рамо .
<Новинар> Виждаме, че започнахте добре, ако съдим по класирането.
<Новинар> Кои са ви главните опоненти?
<Aleks78> ASSASSINS (Лидер: Giantt), КАСИОПЕЯ , Red Army.
<Aleks78> Ред арми не за друго, а защото съм заченат в СССР...
<Aleks78> Асасинс поради любимият ми Giantt :)
<Aleks78> Касиопея имаха един член в топа и го премахнахме. Те ни обявиха война.
<Новинар> А какво е отношението ви към другите които се борят за първото място - Hellwings и по специално MimoZZa?
<Aleks78> Мимоза... ами какво да кажа - закачаме се, но без успех, една нейна атака е равна на 5
обратни към нея. Тя вече го знае!
<Aleks78> За всичко си има време,
<Aleks78> а рунда едва започва..
<Aleks78> В началото бяхме приятели с Мимоза, но ме оклеветиха, че съм пратил с поръчки хора, които да я забавят, а в последствие ме подразни че бе онлайн по 24 часа и започнаха закачките. Но да ме клевятят, че съм поръчвал да я притесняват без доказателства - е това бе върхът.
<Новинар> Като цяло враждата лична ли е или към целия съюз на Hellwings?
<Aleks78> По-скоро е персонално за мене.
<Aleks78> Просто няма кой друг да ми стане бял от Hellwings в близките месеци..
<Новинар> В последните дни бяха създадени няколко теми във форума относно нечестната игра и нечестните играчи.
<Новинар> Мислиш ли че някои хора се ползват с привилегии в играта?
<Aleks78> Е аз споменах по-горе както и Макумба във форума, че искаме Мимоза да излезе от "черупката", в която се е затворила и да каже "Да, само аз играя с този акаунт и никой друг".
<Aleks78> Аз ще и повярвам! Но така и не излезе да напише дори едно мнение пред всички!
<Aleks78> Аз приключих с форумните писаници. Евала на админите, че пооправиха някой друг бъг.
<Aleks78> И за привилегиите също писах - нямам какво да кажа повече.
<Новинар> В крайна сметка какво е заключението - админите ли не си вършат работата или играта е прекалено бъгава за нормално развитие за всички?
<Aleks78> И от двете по малко, но е търпимо - все още не съм потърпевш лично. Надявам се така да си остане и да не ми се налага да търся админска намеса, но кой знае ...
<Новинар> Иначе как върви играта за теб?
<Aleks78> Копая си сега, гоня рециклажи, само 4 човека са ми белички - трима са от алаианс, а другия е Мимоза.
<Aleks78> Спокойна е играта ми за сега, но ще става все по интересно ...
<Новинар> Мислиш че в този рунд на втора ще стане нещо подобно на първа - господството на един съюз или коалиция?
<Aleks78> Не мисля - има много съюзи, които искат да вземат дейно участие в разпределянето на вселената.
<Новинар> Кога да очакваме големи битки от върха - примерно ти срещу мимоза?
<Aleks78> Е, няма да е аз срещу мимоза, а аз и макумба, и компания срещу мимоза ;)
<Aleks78> А кога ли ... ами не знам, за сега се движим заедно.
<Aleks78> Трудно е да се нападаме с успех, но не и невъзможно.
<Aleks78> Всичко с времето си - ще поживеем, ще поиграем и трибуните ще напълним рано или късно, но не с битки като тез в момента от рода на 2 меги срещу 3 танкера или такива подобни, а със зрелищни мелета :)
<Новинар> Друго интересно нещо, което се сещам - pqsa4ka.
<Новинар> Как успяхте да я убедите да дойде във вашия съюз -
<Новинар> тя беше в Ред арми все пак?
<Aleks78> Поканихме я, имала е желание да дойде и беше добре дошла.
<Aleks78> Иначе с нея се сприятелихме още от старта на рунда и
<Aleks78> мога да кажа, че е доста добър играч.
*След 2 минути мълчание*
<Aleks78> Тъкмо разбирам, че Мимоза е в мод за 2ри път днес.
<Aleks78> Мисля, че има право само на един платен мод в седмицата, а това е добра новина -
<Aleks78> този трябва да е за 48 часа.
<Новинар> Добър момент да дръпнеш в точките :)
<Новинар> Успешна игра от мен и лека вечер.
<Aleks78> Така и мисля да направя. Лека вечер и на теб.
Коментари на Serial_H: С мимоза съм говорил лично, и съм убеден, че си играе само тя с акаунта. Това, че не пише във форума, или не си развява ... класирането, е съвсем умишлено и преднамерено - идеята е да не се поддава на провокации и връзва на заяждания. Ако опонентите и имат подозрения за нечестна игра, си има обратна връзка, админстратори ...
От друга страна - аз съм в коалиция със съюза на Мимоза и мнението ми може да се приеме за необективно и пристрастно - така че представяме текста на интервюто в пълен вид, нека запознатите и играещи активно във Вселена 2 сами си преценяват.

Забележка за МОД-а - до съвсем скоро платения с нанокредити ваканционен мод във Вселена 2 можеше да се пуска много пъти в рамките на 24 часа и струваше 45 нанокредита, а не само по 1 път на седмица и 75 нанокредита, както е обявено.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA, Keri
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

BulfleetDaily обявява кастинг за новинари. Желаещите да се свържат с модераторите на вестника.

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 4.10.06 ще бъдат включени към темата за 5.10.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК[/quote]
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”