[quote=""MeriAn""] Попитах около 30 човека от Вселена 1:
Да има нещо интересно днес край вас? Нещо, което ще заинтригува читателите на BulfleetDaily? Отогвориха ми по-малко от половината. Част от отговорите са:[/quote]
dios: нищичко
kgg: едно кратко и ясно - не... играеме на автопилот...
malak_gad: след малко може и да има
hanbozdugan: свалихме една пво:)) и прибрахме свеж рециклаж
това е май за днес....един наказан и 3 - 4овека в мод..скука (подробности за сваляне на пво четете в утрешния брой)
sir: Привет,няма нищо за отбелязване. Единственото, което стопли душата ми е днешната битка на noir срещу Скънки. Доволен съм , че успях да помогна, макар и само като обикновен работник от фирма " Чистота ". Няма да замърсяваме хубавата си галактика я
Kartq mivki: Ами честно казано не. Голяма скука днес. Даже половината играчи бяха офлайн и въобще не беше интересно
Shraik: не знам дали е интересно но доста играчи изчезват мистериозно
DIF: Днес гониме рециклажи , все още се подготвяме . Утре ще има повече новини.
WhyMe: Ми има някой интересни неща да;) Като че спасявам половината съюз и в същото време спасявам себе си занулявам и се развивам:P~P
noob_killer: Ами покрай нас винаги има нещо интересно
След малко .... получих доклад от malak_gad, а в съюза на noob_killer се беше случило нещо интересно ......
В историята на БФ има много войни. Някои краткотрайни или само на инфо, други продължили дълго и взели много свидни жертви. Такава - продължителна и кръвопролитна е войната между Purgatory и KillerTeam. Тая вечер тя взе поредната си жертва - F_I_4_0. От известно време има закачка между него и malak_gad. И двамата се дебнат. Дори F_I_4_0 на два пъти планира атаки. Първия път malak_gad влиза. Втората е предвидена за днес сутринта. Пак му се разминава, защото е в мод.[quote="" F_I_4_0""]
И понеже беше в мод не очаквах атака от него[/quote]
Спокойствието е кратко. Около половин ден само.
[quote=""malak_gad""]
Какво да ти кажа... Дебна го от известно време, но се оказа доста труден противник..
Радвам се, че най-накрая го хванах... Ще мога да поспя вече ;]
Прави му чест, че ме поздрави за битката.. [/quote]
F_I_4_0
19:40:21
2006-25-09
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
Браво!
По късно
[quote=""F_I_4_0""]Колкото до продължаването ми, още не съм решил.Малко ми е трудно да играя и да ходя на училище и ако трябва да съм честен ми олекна като видях че съм с 30к точки по-малко.Но пак повтарям, нищо още не съм решил.А malak_gad да внимава.Това няма да му се размине току така
Битката ми бе дадена от атакуващия.
[quote=""защитникът""]
Лидера няма нищо против битката да бъде пуснта, както и всеки един член на съюза.Никой от нас не го е срам от това![/quote]
Чест прави и на двете страни, че се съгласиха докладът да бъде публикуван в оригинал. Бих желала в коментарите да няма обиди към противниковия тим, за да се запази добрия дух на битката. Темата в трибуната е:
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=30353
Вселена 2
Сътворилият най-големия до този момент във Вселена 2 рециклаж, за който ви споменахме вчера, се появи в трибуната:
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=30339
Избор на участниците е да скрият моментната информация за своите координати, коефициенти и проценти - правила на форума.
Вселена HARDCORE
Екпът на Bulfleet Daily се извинява да читателите и почитателите си. Нанокредитите, с които сте платили за прочитането на погрешната информация от предишния борой, ще Ви бъдат върнати. Благодарим на Tazadar за това, че ни обърна внимание. Извиняваме се лично на него, sXpBG и sto4olo. Текстът от вчера да се чете така:
На sXp му се налага да спре играта и решава да се разбие в някой от 3-мата с който е водил най-сериозни битки този рунд: The_Monster, sto4olo и Tazadar. The_Monster е много точки и съответно отпада, Tazadar отказва на предложението за битка и остава само sto4olo, който не бива питан дали иска битката.
След няколко часа битката е факт
Нашите интервюта
[quote=""Serial_H""]Тони, искам да те попитам нещо като представител на вестничето Bulfleet Daily - ще кажеш ли няколко думи за завърщането си по бойнтие полета на 2-ра Вселена?
Kакво те накара пак да се завърнеш, въпреки останалата заетост в реалния живот, как виждаш сега в момента рунда - от всякаква гледна точка - като цяло и конкретно, например - раси, нанокредити, администриране, бъгове, съюзи, играчи, поведение ... Най ми е интересно какво ще кажеш за твоите прословути стъпки към успеха, начина, по който са изведени, какво мислиш за това, че в един момент и много други съюзи започнаха да ги копират, а някои дори се опитваха да ги спазват
[quote=""Zodiac (създател на HeavyMetal)""]Трудно бих могъл да бъда лаконичен при така зададените, поредица от въпроси.
Някой бе казал, че няма бивш булфлийтър.
Изкушението да започна отново дойде от сина ми и информацията с която ме заливаше ежедневно. Непрекъснато споменаваше, че еди кой си от старите пушки играе, че еди кой си от враговете (предпочитам наименованието опоненти) също бил се регнал... СССР бил в стария си състав, барабар с Вачик и Ко....
Това своеобразно наливане на масло в огъня продължи до скоро, когато ми спомена, че сме създали старата коалиция с Касиопея и HellWings.
Поздрави от Марк, поздрави от Гесс, поздрави от еди кой си ... но не на последно място спомена, че Арки се бил появил и той в игра. Дори си позволил да го заплаши, (детска му работа)
За незапознатите само да спомена, че единственото ми зануляване е именно от Аркантос в 1-ви рунд, когато зарязах най демонстративно флотата си и обявих че няма да сейввам. На 40-ия ден Арки ме изрина много грозно
Относно нанокредитите - мисля че е що годе удачен начин да се финансира БФ. Има си и своите недостатъци, като всяко нещо, но най лошото е че доста платежоспособни комплексари могат да си осигурят 95% безсмъртие, да купуват ресурс и да правят атаки посред нощ - доволно пускайки си ваканционен мод.
Идеята за расите я бях споменал преди доста време във форума, когато всъщност критикувах някои безобразия в играта и си позволих да дам препоръки за атрактивни и насърчаващи атаките промени. Доволен съм от това нововъведение и мисля, че Ноксите най ми прилягат на стила.
Изключително бях доволен да констатирам, че бъгчето с разминаването на флотите при атака и рецките, когато си офлайн е оправен. Сега съм преспокоен, когато атакувам някого и си легна да спя. Секунди след битката пристигат реците и всичко е наред. Сутринта ставам, складовете пълни, жертвата омазана, гневно ЛС за добро утро и.т.н....
"Стъпките към успеха" дойдоха съвсем спонтанно, малко след като създадох съюз HeavyMetal - някъде през късната пролет на 2005.
Непрекъснато се налагаше да обяснявам на някой новодошъл, какво трябва да прави и какво в никакъв случай да не си и помисля.
Вече не са толкова актуални, но за времето си, вършеха добра работа.
Не ме е било яд, когато видя някой съюз, че е копнал моите(нашите) правила ...
Аз съм автор на един доста брутален сайт за астрология (разказан на уличен език, пълен с вулгаризми и неприличен жаргон) и единствено за него ме хващат лудите, когато видя пасажи разпространявани из нета без да е упоменато името на идиота Антон Кръстев в мое лице, като автор на простотиите ..
Дори потниците от топ.бг, чийто хостинг ползвах, го изтриха по поръчка на някое медийно астросветило, защото съм в конфликт с тези псевдоастролози ... по дяволите.
Отплеснах се. Май?
Една от най злободневните теми в БФ е именно идеята за промени. Доста находчиви предложения се правят, но или са трудни за реализация или просто трябва да узреят още малко.
Играта се развива. Оправят се бъгове. Мултитата вече са екзотика.
Лично аз бих променил начина за обиране на рециклажа и скоростите.
Не е справедливо да търсиш няколко седмици жертва, да намериш такава и да се окаже, че рециклажа не покрива загубите ти. Да не говорим, че хората рефрешват през 15 - 20 минути.. Значи - остава ти единствено шансът да пуснеш рецките на сляпо и да дебнеш в сублимия момент онзи да отчете 3 - 4 минути неактивност, да му пуснеш атаката и да се надяваш, че начинанието ще се увенчае с успех... Доста късмет е необходим за това. Най е кофти, когато твърдо решен да смажеш някой се окаже, че близо до него има многоточкова хиена с жадни за чужд рециклаж танкери.
Значи най належащите промени с цел насърчаване на атаките са именно в областта на рециклажа. Трябва да ти е в кърпа вързан и да не е около жалките 30% а поне 50%...
Честно казано, няма смисъл да продължавам да бръщолевя повече глупости, посред нощ. Весника е страхотен и едва ли е уместно да го оспамваме с моите нескончаеми словоизлияния.
Искам да пожелая успех на приятелите в БФ, на всички които играят честно и на всички онези, които работят за развитието на играта. Има много потенциал в нея, но трябва да се поработи здраво и да се вниква в идеите и болките на негово величество - редовия юзър...
поздрави
Тони[/quote]
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
TUNJO, лидер на Еnergie, Вселена 1
1. Съюзът съществува от рунд първи, във втори бяхме пръснати.
2. В съюза сме трима, ще бъдем максимум шест човека, разчитаме на всички в него.
3. Ха-ха, как ли, ми май не сме миньори, а?
4. Миньорите не воюват
5. За мен интрига има още от миналия рунд щом има ENIGMA има и интрига
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 25.9.06 ще бъдат включени към темата за 26.9.06
Bulfleetaily обявава кастинг за новинари за 1 и 3 Вселена и Вселена HARDCORE.
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК