11.11.2006 г. Брой 78
Тема на деня
Уважаеми играчи,
Сменени са номерата за изпращане на смс за нанокредити и за смс ваканции или спирането им. Промяната важи за всички оператори. Стария номер 1918 е заменен с номер 1924 и 1919 е заменен с 1925.
При грешки от страна на играчите предупреждаваме, че кредити няма да бъдат възстановявани затова ви приканваме за повишено внимание при изпращането на смс.
Желаем успешна игра на всички!
Bulfleet Team
Вселена 1
Уважаеми читатели, обещаната за днес история на архитектурата на координат 4.452 ще прочетете в някой от слеващите броеве. Парцелите там вече са разпродадени. На голямо търсене започва да се радва и координат 4.451. Постоянно нови места влизат в регулация там.
Как "слон мачка муха"
Материал на Keri
За никой не е тайна, че iuda обича насладата от битките. На тези точки, обаче, те са рядкост. Той следи всеки, минал прага от 150 000 точки и лети безспирно.
Наскоро Veyron от [SPQR] влиза в обсега на първенеца в класирането и разбира се, не остава незабелязан. Флота му привлича iuda, който отдавна не е правил голяма битка и iuda не се бави много в размисъл. Моментът е и подходящ, защото iuda си е харесал жертва, до която иска да колонизира. Едва ли е лесно да сринеш напълно развита колония с последно ниво метална мина и тертетница, но пък удоволствието от битката си заслужава тази жертва. Поради неизвестни причини, обаче, ударът се отлага... Планетата вече така или иначе е изтрита и iuda решава през свободното време да колонизира до Veyron.
И така снощи iuda затрива една от колониите си, пуска колонизатора и очаква пристигането му, за да пусне стациониране. Идеята е колонизаторът да пристигне, кръстовете да полетят, колонията да се изтрие и точно преди да кацне флота, нов колонизатор да пристигне на мястото на стария. Целта е жертвата да не види колонията и да не престационира. Всичко върви наред, но се оказва, че от предишното триене на колония не са минали 24 часа и новата не може да бъде изтрита. Тогава iuda пристъпва към план Б и разчитайки на късмета си и това, че Veyron няма да забележи колонията в продължение на около половин час, престационира кръстовете на 100%. В момента, в който кацат, излитат в атака, а Veyron свети на 7минути. Битката минава безпрепятствено, малко след нея е събран и боклукът.
[JollyRoger] iuda vs. [SPQR] Veyron
[quote=""[SPQR"] Veyron"]Iuda започна да ме следи откакто преминах границата от 150к точки. На ден ме шпионираше по 100пъти сигурно и постоянно ми пускаше някакви атаки с цел грабеж, но не ми беше чупил кораби до сега. Ама това дето го направи днес беше наистина добро като изпълнение... Аз иначе съм нащрек през цялото време, но няколко минути невнимание ми костваха доста загуби. Просто играта не е някакси добре замислена. От друга страна той е 1млн и 600к точки, докато аз бях на 167k в момента, в който ме удари. Все едно слон да смачка муха. Точно по тоя начин ги виждам нещата. Прoсто трябва да се измисли нещо ново, може би втора граница, както самия Iuda сподели. Относно дали ще продължа да играя, ной-вероятно ще завърша този рунд, макар и с някаква мизерна флота, но ще го завърша. Едва ли ще играя в бъдеще.[/quote]
Успех във възстановяването на защитника и поздравления за стратегията и битката на атакуващия!
In memoriam
[quote=""AnichkA""]
От ХХХ
До AnichkA
Пуснато на Съб Ное 11, 2006 6:26 pm
Заглавие За една готина битка във вселена 1
един приятел ми прати много добър доклад от дуел(още я няма в Трибуната,но скоро ще се появи).Той се е преборил с един от малкото останали в KillerTeam,рециклажа е събран от Faget и разделен поравно межу участниците.Останалото ще те оставя да разконспирираш сама.Приятна и ползотворна работа. [/quote]
По горещата новина тръгна МeriAn.
[quote=""MeriAn""]
Оказа се, че днес дуел между joaquin^ и nashiq наистина е имало. Секундант е бил faget. Потърсих участниците в тая красива битка за коментар. nashiq беше вече в мод. По-късно отрких joaquin^ в играта. За сведение на читателите joaquin^ е един от най-добрите играчи на килърите. Познат ни още с ника rampag3_. Ето как той ми разказа за боя:
[quote=""joaquin^""]
Здравей ! По принцип говорих с ивъл форс да постне битката, но ако решиш ти ...
Да , днес направихме 1 дуелче с нашия. Аз го шпионирах, не видях флотата му (беше на мойте точки) после и той ме шпионира и ми прати следното съобщение:
nashiq
12:49:21
2006-11-11
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
aide tragvai da si napravim dead ma4a bre
Тъй като ми се струпа много работа на главата и нямам никакво време за бф, от сряда търсех човек с равностойна флота да се треснем и с изненада прочетох какво ми е писал. Естествено се съгласих и литнах.
http://killerteam-bf.hit.bg/%5BKT%5Djoa ... ashiq.html
Всеки си получи частта от реца. Нашия предложи да си довършиме битката след няколко дни, но наистина нямам време за игра и не мога да го дочакам. От битката до сега направих поне 4 доклада и все още имам 70 бойни които летят към 170 кръста(човек от вълците)
Правя отчаян опит да си дотроша флотата преди да се делна:
http://killerteam-bf.hit.bg/%5BKT%5Djoa ... ofaka.html
http://killerteam-bf.hit.bg/%5BKT%5Djoa ... sezar.html
http://killerteam-bf.hit.bg/%5BKT%5Djoa ... Ionni.html
http://killerteam-bf.hit.bg/%5BKT%5Djoa ... kosas.html[/quote]
Само първата битка е "уговорена". Останалите
Предложението ми за интервю беще прието.не са) просто като падам с точките ми побеляват и докато са офлайн политам и бия
... естествено батко фагет грижливо ходи по петите ми
Ето част от него ( в много суров вид)
[/quote]
r: 692759613 - какво е това?
r: кода за дел
rampag3: 23:41:47mission done:
rampag3: 23:41:48Изтрити планети: 21358
Изтрити планети: 26848
Изтрити планети: 27745
Изтрити планети: 51027
Изтрити планети: 53619
Изтрит акаунт: 48836
rampag3: 23:42:36душата ми трепна... но просто се налага ;(
rampag3: 23:45:05ще стане ли нещо за интервю :Р
Очаквайте интервюто в някой oт следващите ни броеве.