22.11.2006 г. Брой 89
Вселена 1
В мод съм от няколко дни. Днес един съотборник ми написа:
Цитат
sasaob
го няма вече
знаеш ли?[/quote]
Какво ли бе станало с него? Докато умувах над тоя въпрос, пристигна следващото съобщение в ICQ:
[quote=""sasaob""]
Tova beshe :-))
az toia ruind nqmam wreme da igraq izobshto
ste se vidim drugiq, nadqwam se da moga da otdelqm powe4e wreme za fleeta
sa imaxme sabranie i nemashe pred shefa kak da pusna fleeta i e go rezultata :-))
dovijdane do drugiq rund i uspex na vsi4ki !!!![/quote]
[Killer`s]mimi_m срещу [BoLdLY]sasaob
Не можех да говоря с него, беше се изтрил вече, но потърсих за коментар атакуващия.
[quote=""mimi_m""]
Нямам коментар относно самата битка,беше чиста случайност, но искам да изкажа уважението си към зашитника, който след битката ме поздрави и пожела успех в живота и играта.
[quote=""sasaob""]
Успех и на теб [/quote][/quote]
Иначе днес е бил сив и скучен ден във Вселената по думите на доста играчи.
budini : Здрасти нищо интересно
Veyron: Не, нищо интересно
Merlin: мне...днес е скучно....
[quote="""Werewolf""]
скука
и рециклажи даже не съм събирал
е, само един, 4/4/2[/quote]
За вас от Първа Вселена предаде MeriAn
Вселена 2
Още пилоти без самолети
Малко след полунощ uHkacaTop от съюз [ Яла ми Яла ] вижда изоставена флота на летището на go4olo от съюз [ Maclaren ] . Пуска си боклукосъберачките, пуска и Ф16 в атака . И само времето може
да спаси корабите на летището. Но явно има буря там и полетита са забранени. Самолетите не излитат и се превръщат в купчина отломки , който uHkacaTop си събра малко след удара.
[ Яла ми Яла ] uHkacaTop Vs [ Maclaren ] go4olo
[quote=""Raziel""]Завръщането на наш бивш генерал с две битки срещу Saymour1
Капитанът се разхождаше бавно по паулубата. Вятърът си играеше с небрежно пуснатата върху челото му коса. Той всмукваше с удоволствие от папироската и я въртеше в пръстите си.Това беше сигурен знак,че е замислен. Предстоеше им труден десант в системата с Четирите Слънца. Те изпичаха повърхноста на планетите около тях и единственият удобен момент за удар беше между 2-6 часа сутринта. Капитанът изведнъж захвърли цигарата си и извика всички по корабите. "Ще направим обхождаща маневра около планетата". Всички разбраха, че мисията тряба да се извърши за по малко от час, ако не искаха Слънцата да ги изпържат. Капитанът се качи в своя боен кораб и поведе флотилията. Ударите бяха точно премерени и бързи-личеше си големият опит, който беше натрупал през годините:
http://united.headoff.com/battles/uni1/r4/IVman.htm
http://united.headoff.com/battles/uni1/r4/IVman2.htm
Моите поздравления за един наш стар играч, който се завърна с две страхотни битки!!!Браво IVman[/quote]
Цитатнападателят е в мод, защитникът не е влизал[/quote]
След като се връщат кофите със смет те отново политат , да събират отломки. Този път потърпевш е snapmasta от съюз [ THUG LIFE ] . Отново Ф16 преминават като буря над летището и не остава нищо след тях.. кофите събират всичко, което се е разпиляло и отново вселената остава чиста .
[ Яла ми Яла ] uHkacaTop Vs [ THUG LIFE ] snapmasta
Цитатнападателят е в мод, защитникът не пожела да коментира[/quote]
След дълго дебнене на рециклажи и натискане на полета за рециклиране чак мишката
ми се развали вече
[ Фанатици ] poboi Vs [ Тамплиери ] Skunky_wEEd
Воината взeма поредната жертва. Ето какво споделиха двамата след битката :
[quote=""poboi""]
Какво да кажа ,подробностите са описани в нашия форум на съюза ни . Там има подробности за войната ни с Тамплиери, всеки може да влезне и да се запознае със ситуацията.З а днешната ситуация - ми просто си го атакувам по десетина пъти на ден, колкото е лимита . Снощи имах частичен успех, успях да му бутна 18 меги и да му открадна 200к метал, а днес беше добър ден за мен , съборих му 1/3 от флотата [/quote]
[quote=""Skunky_wEEd""]
Е стана каквото стана,малко по-малко от половината ми флот бе отнесен...
Побой ме удари,поздравления,ОТНОВО на пича.Направих малка грешка- към мен идваха
2 атаки от побой и Мд, към 2 от планетите ми,направих савен, и тръгнах да го връщам-
1во на 1ната после от другата планета,само дето обърках планетите.
Оказа се, че имам 24 сек.,за които трябваше да си натоваря ресурса и да пратя корабите си на нов савен.
Преди съм го правил и за 5 сек. с лаг,само,че сега "изобщо не бъгавата" игра ми направи кофти номер - реагирах мигновенно след като флотата ми се върна пуснах всичко и се се появи разбиващия сърцето надпис "Несъответствие във флот" и
резултата бе ясен...Може и аз да съм си виновен,но опредлено смятам че не е така.[/quote]
От Втора вселена за вас предаде Д.Георгиев
Трета Вселена
Играчите в челото на класацията имат още флота за чупене
[ШАХМАНИЯК] Azazel vs [NEWHOPE] TImI_vR
[NEWHOPE] TImI_vR vs [EQLBR] pinokio