17.11.2006 г. Брой 84
[quote=""Bulfleet""]Официалният форум на играта не е достъпен поради обновяване и профилактика. Извиняваме се за причиненото неудобство. При възникнали проблеми, моля, обърнете се към live support-а или пишете на support.bulfleet.com . Благодарим Ви за проявеното разбиране.[/quote]
Тема на деня
Здравейте, уважаеми читатели. Форумът на БФ бе хакнат. Хакерите ни направиха голяма услуга. Крайно време беше да се направи по-сигурен и по-красив форум. След тая им стъпка ние ще го имаме много скоро
Благодарим на Форума на клановете, че ни дава възможност да продължим да издаваме вестника. Благодарим на всички, които ни помогнаха, за да можем да пуснем тоя брой.
Вселена 1
Материал от Вероника
След като преди няколко дни Emperor_FEAROTH свали планета на HolyFIst от Purgatory, днес ставаме свидетели на нова битка межу Еmperor_FEAROTH и член на съюз Purgatory. Този пък флотата и дините литват към SmooCki, който туко - що е излязъл от мод. Дали има комфликт между Еmperor_FEAROTH и съюз Purgatory? Или двете атаки за три дни са просто чиста случайност? Дали просто лидерът на Наемниците е искал да си счупи част от флотата, за да не мине границата от 150к точки, понеже знаем ,че не е в добри отношения с JollyRoger? След бърз разговор с него разбрах ,че е второто. На момчето му се играе ,а минаването на 150к може да е пагубно за него. А иначе война между него и Purgatory няма - даже от това, което разбрах ,че с malak_gad са в доста добри отношения. Но все пак това е играта. Иначе битката няма голяма предистория, просто SmooCki излиза от мод, пусна сонди към Emperor_FEAROTH и той решава да литне и да си счупи флотата. Даже се е надявал SmooCki да не избяга ,той от своя страна не се изплашва от летящите към него дини и настройва рециклатори, който да оберат част от падналия рециклаж. Доста смело, дори безрасъдно от негова страна дори, но печелившо. Битката се провежда и двете страни участващи в нея са доволни.
Коментара на Emperor_FEAROTH:
В темата го писах
За да не мина 150к задържам прекалено много ресурс
Конкретно за битката-надявах се на подобен развой с цел да поизпразня складовете си и да видя малко зрелище
Поздравявам го за решението
Атаката над тези няма нищо общо със съюз Пургатори-просто случайност,че са от там
Коментара на SmooCki:
ами излезнах от мод и тои ме шпионира...пратих 3 сонди към него и той ми пусна знс-та.Реших да му отвърна и ето го резултата
Дали се е случило нещо интересно днес попитахме няколо играчи. Оказа се, че денят е богат на събития
NoName: Ух защо точно мен... ай ще се постаря да бъда... сравнително добричак.
Ми аз.. си бия касите и търсим нещо за сериозен бой ма сичко се покрило
KingDi: нищо интересно, опукахме дружно с Вики Андро и той посиня, а това не е интересно, скука, нищо не му счупихме, но поне има какво да чешеме сега, как ли ни споменава
viktoriqangel: При нас е много горещо. Водим война с UNITED с пълна пара. Преди повече от месец възниква конфликт, около един нов за съюза играч- Mu Mu.По нейните думи- тя беше занулила член на съюз Таралежите. Андро от съюз Таралежите я беше заплашил че ако не върне рециклажа от зануляването ще я преследва и дебне. Нашия съюз няма практика да връща рециклаж на занулени вече играчи.Нали за това е играта? И така пламна война между Таралежите и нас, която те обявиха, защото не им е върнат рециклажа, който де факто не е техен.Преляха се в съюз UNITED и колонизираха навсякъде около наши играчи, въпреки драстично по- ниските си точки. Андро колонизира заедно с бившия си лидер до основната ми планета. Вече 3- ти път летим към него да го атакуваме, но той все вдига флотата си и сега излезе в мод.
Колкото до новия играч- това е Попа- Наркоман, който пое акаунта на karbankal , и вече играе с новия ник Lias.Ами това е.
grozniKorabi : Novinata e 4e v momenta nevurtam telefon za da si napravq seivun
[quote=""Perkata""]
Добър вечер. Новата война незнам дори защо ни я обявиха но няма да я отхвърлиме
Интересно ми е колко изненадан е останал метрополикс не всеки ден се вижда човек 100к да бъде пребит от човек на 60к. Битката е невероятна а флотата на защитника кърти.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
2200000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
2666400 метал
4866400 кристали
2433200 газ.
2200000 метал
0 кристали
0 газ
466400 метал
4866400 кристали
2433200 газ.
466400 метал
4866400 кристали
1667200 газ
0 метал
0 кристали
766000 газ.
и малко за хиените[/quote]
Вселена 2
СССР отново на голямата сцена
Автор Д.Георгиев
Снощи преключи голямия лов на diavola от СССР след дълго дебнене и чакане на противника да сгреши. Това е втората по големинат битка, и двете са на СССР .Само те ли имат флота в цялата вселена? Е това
ще разберем с времето .
СССР diavol Vs Тамплиери МАСКАТА - http://cccp-dokladi.hit.bg/diavol%20vs%20mackata.htm
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите коментари пишете тук