Bulfleet Daily 17.11.2006 г. Брой 84

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

17.11.2006 г. Брой 84

[quote=""Bulfleet""]Официалният форум на играта не е достъпен поради обновяване и профилактика. Извиняваме се за причиненото неудобство. При възникнали проблеми, моля, обърнете се към live support-а или пишете на support.bulfleet.com . Благодарим Ви за проявеното разбиране.[/quote]

Тема на деня

Здравейте, уважаеми читатели. Форумът на БФ бе хакнат. Хакерите ни направиха голяма услуга. Крайно време беше да се направи по-сигурен и по-красив форум. След тая им стъпка ние ще го имаме много скоро :)
Благодарим на Форума на клановете, че ни дава възможност да продължим да издаваме вестника. Благодарим на всички, които ни помогнаха, за да можем да пуснем тоя брой.

Вселена 1

Материал от Вероника

След като преди няколко дни Emperor_FEAROTH свали планета на HolyFIst от Purgatory, днес ставаме свидетели на нова битка межу Еmperor_FEAROTH и член на съюз Purgatory. Този пък флотата и дините литват към SmooCki, който туко - що е излязъл от мод. Дали има комфликт между Еmperor_FEAROTH и съюз Purgatory? Или двете атаки за три дни са просто чиста случайност? Дали просто лидерът на Наемниците е искал да си счупи част от флотата, за да не мине границата от 150к точки, понеже знаем ,че не е в добри отношения с JollyRoger? След бърз разговор с него разбрах ,че е второто. На момчето му се играе ,а минаването на 150к може да е пагубно за него. А иначе война между него и Purgatory няма - даже от това, което разбрах ,че с malak_gad са в доста добри отношения. Но все пак това е играта. Иначе битката няма голяма предистория, просто SmooCki излиза от мод, пусна сонди към Emperor_FEAROTH и той решава да литне и да си счупи флотата. Даже се е надявал SmooCki да не избяга ,той от своя страна не се изплашва от летящите към него дини и настройва рециклатори, който да оберат част от падналия рециклаж. Доста смело, дори безрасъдно от негова страна дори, но печелившо. Битката се провежда и двете страни участващи в нея са доволни.

Коментара на Emperor_FEAROTH:
В темата го писах :)
За да не мина 150к задържам прекалено много ресурс :)) Като се освободи в неделя корабостроителница,веднага ще възстановя дините и точките :)
Конкретно за битката-надявах се на подобен развой с цел да поизпразня складовете си и да видя малко зрелище :) Радвам се много,че защитника не се дръпна и пое атака въпреки,че можеше да се лиши с целият си флот :)
Поздравявам го за решението :) ако следващата неделя ми е обхвата-пак ще литна към него :)И със съюза им нямам конфликт-в добри отношения сме: с простак_бг,играем футбол в събота за отбора на Булфлийт :)
Атаката над тези няма нищо общо със съюз Пургатори-просто случайност,че са от там :) И на другия вероятен въпрос-никой не ми е платил за да ги налазвам :)

Коментара на SmooCki:
ами излезнах от мод и тои ме шпионира...пратих 3 сонди към него и той ми пусна знс-та.Реших да му отвърна и ето го резултата

Дали се е случило нещо интересно днес попитахме няколо играчи. Оказа се, че денят е богат на събития :)
NoName: Ух защо точно мен... ай ще се постаря да бъда... сравнително добричак.
Ми аз.. си бия касите и търсим нещо за сериозен бой ма сичко се покрило :(. Иначе съюза си цъкаме както винаги:). Войната с Юнитед.. деа знам нещо мноо зеха да пишат наляво и на дясно и решихме се по-бием.. то верно 3-ма са ми бели ще видим :). Като икзлючим 2600-те кръста на Andro, не виждам кой друг може окаже по-сериозна съпротива ;). А войната я обяви шефа, вчера имаше масово за нея, и явно гласувалите за са били повече.. Демокрация неква.. преди нямаше диктатура рулз :D

KingDi: нищо интересно, опукахме дружно с Вики Андро и той посиня, а това не е интересно, скука, нищо не му счупихме, но поне има какво да чешеме сега, как ли ни споменава :)))

viktoriqangel: При нас е много горещо. Водим война с UNITED с пълна пара. Преди повече от месец възниква конфликт, около един нов за съюза играч- Mu Mu.По нейните думи- тя беше занулила член на съюз Таралежите. Андро от съюз Таралежите я беше заплашил че ако не върне рециклажа от зануляването ще я преследва и дебне. Нашия съюз няма практика да връща рециклаж на занулени вече играчи.Нали за това е играта? И така пламна война между Таралежите и нас, която те обявиха, защото не им е върнат рециклажа, който де факто не е техен.Преляха се в съюз UNITED и колонизираха навсякъде около наши играчи, въпреки драстично по- ниските си точки. Андро колонизира заедно с бившия си лидер до основната ми планета. Вече 3- ти път летим към него да го атакуваме, но той все вдига флотата си и сега излезе в мод.
Колкото до новия играч- това е Попа- Наркоман, който пое акаунта на karbankal , и вече играе с новия ник Lias.Ами това е.

grozniKorabi : Novinata e 4e v momenta nevurtam telefon za da si napravq seivun :)) ujas luda rabota a bqh obe6tal na jenata turjestveno sled kraq na vtori rund 4e nqma da igraq bulf pove4e

[quote=""Perkata""]
Добър вечер. Новата война незнам дори защо ни я обявиха но няма да я отхвърлиме :). А иначе интересното е че морски вълк метрополикс дойде до мене със звездички за да ми побута планетите. Обърнах се за помощ до един приятел от DA DeZmO. Той веднага откликна и дойде с колонизатор днес сутринта. Метрополикс явно веднага забелязъл нововъведенията в нашата система пусна атака със звездите по Дезмо. Той не се поколеба и за миг дори и веднага пусна корабите да се стационират на въпросната колония 2 сек преди удара флотата му кацана. След което последва малко пуцалка: http://united-berichte.hit.bg/rund%204/ ... opolix.htm

Интересно ми е колко изненадан е останал метрополикс не всеки ден се вижда човек 100к да бъде пребит от човек на 60к. Битката е невероятна а флотата на защитника кърти.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

2200000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
2666400 метал
4866400 кристали
2433200 газ.

2200000 метал
0 кристали
0 газ

466400 метал
4866400 кристали
2433200 газ.

466400 метал
4866400 кристали
1667200 газ

0 метал
0 кристали
766000 газ.

и малко за хиените[/quote]

Вселена 2

СССР отново на голямата сцена
Автор Д.Георгиев

Снощи преключи голямия лов на diavola от СССР след дълго дебнене и чакане на противника да сгреши. Това е втората по големинат битка, и двете са на СССР .Само те ли имат флота в цялата вселена? Е това
ще разберем с времето .

СССР diavol Vs Тамплиери МАСКАТА - http://cccp-dokladi.hit.bg/diavol%20vs%20mackata.htm

Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите коментари пишете тук
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”