27.10.2006 г. Брой 63
Вселена 1
Днес ще ви запозная със съюз FONZY_TEAM . В инфото му пише:Цитат
СЪЮЗЪТ СЕ НАМИРА НА 292 МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА[/quote]
Въпреки, че е създаен скоро, той има огромна членска маса. Стремят се да станат съюзът в БФ с най-много играчи. Може и да успеят
Представям ви и един млад негов играч. Ето какво сподели той с мен:
[quote=""Mitoto""]
Ами аз съм нов в тази игра. Започнах я преди две седмици с "помощта" на Donatel0 от клана Boldly.Той ме запали по тази игра. Отначало му се смеех, като ми казваше за това, че си навива алармата и става да гледа играта. Но ето, и при мен стана същото. Мога да се похваля, че откраднах тия дни много метал с моята не чак толкова голяма флота.
Откраднати са: 316000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Откраднати са: 274306 метал, 33694 кристали, 0 газ
След тези двете атаки, Защитникът ми изпрати следното лично съобщение:,,Don\\\'t attack me for some days please !,, . След което се почуствах горд и мощен
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
FONZY, лидер на FONZY_TEAM, Вселена 1
1.Съюзът съществува от има-няма месец, събрали сме се 113 души и сме на 2 място по членове. Остават още 13 души да минем съюз POWER_TEAM.
2.От всички играчи съм доволен, развиват се перфектно.
3.Планувам развитето на съюза да продължи както досега -
4.Конфликти има заради сменянето на ранговете на 22.10.2006, има от време на време недоволства, както и оплаквания, но това е нормално за мен, както и за всеки друг лидер
5.Питат ме много хора от съюза и приятели колко ще се задържи съюз FONZY_TEAM, а моят отговор е, че само времето ще покаже, но според мен няма да му бъде кракто задържането в съюзите на Булфийт.
6.За мен е чест да съм лидер на съюз в тази игра!
Вселена 2
След три дни усилени тестове на гидове за Втора Вселена, избран и новоназначен е само един - Load. Екипът на Bulfleet Daily му желае нерви, дебели като слонски крака
Има още едно свободно място. Който иска да се пробва, да пише на съпорта. Там са готови да го разпнат
Вселена 3
[quote=""IcE-cReaM ""]
По случай Димитровден за здраве и щастие на именниците във Вселената беше направено звездно шоу. Бяха направени доста битки в тяхна чест, но една беше изключителна. Тя беше с доста фойеверки(ЗНС успя да унищожи противниковата планета). Разгласяването на повече информация е забранено от едната страна. Екипът ни желае на всички Димитровци да изпитат по- голямо удоволствие - собственоръчно изстрелян кълбовиден фойерверк да изпрати в небитието чужда планета
Нашите интервюта
Keri : Здравей
[Insomnia] MoRaThaLL : Здравей
Keri : Разбрах, че ще се отказваш от играта. Така ли е?
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, нямам време да играя, да си пазя флотата да крада. Онзи ден си срутих мините и пуснах около 550 кръста. Сега училището ме притиска и няма кога да играя.
Keri : Какво ще стане с акаунта ти?
[Insomnia] MoRaThaLL : Мисля да направя една последна битка с някой добър играч, а след това да пусна мод. Ще се включа отново на Детмача на Вселена 1.
Keri : А рециклажът от битката при кой ще отиде?
[Insomnia] MoRaThaLL : Ще го поделим, за да е честно и да е според правилата на играта. Това ще се разберем преди битката. Все още се чудя с кой да се бия
Keri : Разбирам. Този човек враг ли ще бъде или приятел?
[Insomnia] MoRaThaLL : За мен врагове няма. Уважавам всички, нападам всички, а в същото време съм и приятел с тях. Може в играта да се нападаме, но всъщност да бъдем много добри приятели. Може би се сещам с кой да са сбия, за мен той е приятел, но в играта - враг
Keri : Можеш ли да споделиш кой имаш предвид?
[Insomnia] MoRaThaLL : Може би kaos, близко ми е до главната планета, където ми е флотата, много го уважавам като играч и искам последната ми битка за този рунд да е с него. Трябва да говоря с него.
Keri : Много играчи, които се отказаха проведоха последните си битки с него, явно ще продължиш традицията
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, това показва, че той наистина е много добър играч.
Keri : Ще разкажеш ли на читателите ни как разбра и се запали по играта?
[Insomnia] MoRaThaLL : Последният месец на рунд 3 на Вселена 1, в училище един приятел от класа си беше отворил акаунта в компютърната зала и ми я показа. В началото нищо не разбирах, но съм любител на космическите кораби и, като се прибрах в нас се регистрирах. За този един месец направих само 12к точки, което не беше много, но научих много и събрах малко опит.
Keri : Този приятел играе ли сега?
[Insomnia] MoRaThaLL : Вече не, играехме в началото в съюз Видин (този рунд). Никът му e Slide. След това ни приеха в Insomnia, но след това той се отказа от Булфлийт и така ученикът надмина учителя си
Keri : Така и трябва
С момчетата от Insomniа познавате ли се лично?
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, разбира се. Когато сме в мод, или на сейвън, отиваме на кафе, разказваме си битки, всеки споделя какво му се е случило в играта, забавляваме се. Ако не сме заедно, си чатим по Скайп, IRC или ICQ.
Keri : Ще играеш ли пак в някой друг рунд?
[Insomnia] MoRaThaLL : Сега ще играя в новия рунд на Хардкор, нямам много време, но ще играя, за да видя как е там. А със сигурност ще се включа следващия рунд на Вселена 1.
Keri : Предполагам отново със същите хора?
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, отново ще играя с момчетата от Insomnia.
Keri : Напоследък настъпват доста промени в играта, според теб на къде отива тя?
[Insomnia] MoRaThaLL : Може би към добро, увеличаването на скоростта на транспортьора е много добро решение, защото така той ще се използва и в късен етап от играта. Намаляването на разхода на газ на танкера и рециклатора също са положителни промени. Сега очакваме и с вдигането на енергийни системи да намалява разхода на газ на флотата. Както виждате, в началото никой не приемаше новия Widget, но с новите промени, той е една много добра малка програмка.
Keri : Така е
[Insomnia] MoRaThaLL : Моля
Keri : Очакваме с нетърпение битката. Желая ти успех и лек ден
[Insomnia] MoRaThaLL : Успех и на теб, и на всички играчи
На какво се смеят админите
Цитат
XXX:
А къде мога да намеря форума????????
Bulfleet Operator 1:
www.bulfleet.org
XXX:
кво е тва