Bulfleet Daily 27.10.2006 Брой 63

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

27.10.2006 г. Брой 63

Вселена 1
Днес ще ви запозная със съюз FONZY_TEAM . В инфото му пише:Цитат
СЪЮЗЪТ СЕ НАМИРА НА 292 МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА[/quote]
Въпреки, че е създаен скоро, той има огромна членска маса. Стремят се да станат съюзът в БФ с най-много играчи. Може и да успеят :)
Представям ви и един млад негов играч. Ето какво сподели той с мен:

[quote=""Mitoto""]
Ами аз съм нов в тази игра. Започнах я преди две седмици с "помощта" на Donatel0 от клана Boldly.Той ме запали по тази игра. Отначало му се смеех, като ми казваше за това, че си навива алармата и става да гледа играта. Но ето, и при мен стана същото. Мога да се похваля, че откраднах тия дни много метал с моята не чак толкова голяма флота.

Откраднати са: 316000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Откраднати са: 274306 метал, 33694 кристали, 0 газ

След тези двете атаки, Защитникът ми изпрати следното лично съобщение:,,Don\\\'t attack me for some days please !,, . След което се почуствах горд и мощен :P [/quote]

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

FONZY, лидер на FONZY_TEAM, Вселена 1

1.Съюзът съществува от има-няма месец, събрали сме се 113 души и сме на 2 място по членове. Остават още 13 души да минем съюз POWER_TEAM.

2.От всички играчи съм доволен, развиват се перфектно.

3.Планувам развитето на съюза да продължи както досега -

4.Конфликти има заради сменянето на ранговете на 22.10.2006, има от време на време недоволства, както и оплаквания, но това е нормално за мен, както и за всеки друг лидер

5.Питат ме много хора от съюза и приятели колко ще се задържи съюз FONZY_TEAM, а моят отговор е, че само времето ще покаже, но според мен няма да му бъде кракто задържането в съюзите на Булфийт.

6.За мен е чест да съм лидер на съюз в тази игра!

Вселена 2

След три дни усилени тестове на гидове за Втора Вселена, избран и новоназначен е само един - Load. Екипът на Bulfleet Daily му желае нерви, дебели като слонски крака :)
Има още едно свободно място. Който иска да се пробва, да пише на съпорта. Там са готови да го разпнат :) И да знае, че това ще бъде нищо в сравнение с умопомрачителните въпроси на играчите. :inso5

Вселена 3

[quote=""IcE-cReaM ""]

По случай Димитровден за здраве и щастие на именниците във Вселената беше направено звездно шоу. Бяха направени доста битки в тяхна чест, но една беше изключителна. Тя беше с доста фойеверки(ЗНС успя да унищожи противниковата планета). Разгласяването на повече информация е забранено от едната страна. Екипът ни желае на всички Димитровци да изпитат по- голямо удоволствие - собственоръчно изстрелян кълбовиден фойерверк да изпрати в небитието чужда планета :)[/quote]

Нашите интервюта

Keri : Здравей
[Insomnia] MoRaThaLL : Здравей
Keri : Разбрах, че ще се отказваш от играта. Така ли е?
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, нямам време да играя, да си пазя флотата да крада. Онзи ден си срутих мините и пуснах около 550 кръста. Сега училището ме притиска и няма кога да играя.
Keri : Какво ще стане с акаунта ти?
[Insomnia] MoRaThaLL : Мисля да направя една последна битка с някой добър играч, а след това да пусна мод. Ще се включа отново на Детмача на Вселена 1.
Keri : А рециклажът от битката при кой ще отиде?
[Insomnia] MoRaThaLL : Ще го поделим, за да е честно и да е според правилата на играта. Това ще се разберем преди битката. Все още се чудя с кой да се бия :)
Keri : Разбирам. Този човек враг ли ще бъде или приятел?
[Insomnia] MoRaThaLL : За мен врагове няма. Уважавам всички, нападам всички, а в същото време съм и приятел с тях. Може в играта да се нападаме, но всъщност да бъдем много добри приятели. Може би се сещам с кой да са сбия, за мен той е приятел, но в играта - враг :)
Keri : Можеш ли да споделиш кой имаш предвид?
[Insomnia] MoRaThaLL : Може би kaos, близко ми е до главната планета, където ми е флотата, много го уважавам като играч и искам последната ми битка за този рунд да е с него. Трябва да говоря с него.
Keri : Много играчи, които се отказаха проведоха последните си битки с него, явно ще продължиш традицията :)
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, това показва, че той наистина е много добър играч.
Keri : Ще разкажеш ли на читателите ни как разбра и се запали по играта?
[Insomnia] MoRaThaLL : Последният месец на рунд 3 на Вселена 1, в училище един приятел от класа си беше отворил акаунта в компютърната зала и ми я показа. В началото нищо не разбирах, но съм любител на космическите кораби и, като се прибрах в нас се регистрирах. За този един месец направих само 12к точки, което не беше много, но научих много и събрах малко опит.
Keri : Този приятел играе ли сега?
[Insomnia] MoRaThaLL : Вече не, играехме в началото в съюз Видин (този рунд). Никът му e Slide. След това ни приеха в Insomnia, но след това той се отказа от Булфлийт и така ученикът надмина учителя си :)
Keri : Така и трябва :)
С момчетата от Insomniа познавате ли се лично?
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, разбира се. Когато сме в мод, или на сейвън, отиваме на кафе, разказваме си битки, всеки споделя какво му се е случило в играта, забавляваме се. Ако не сме заедно, си чатим по Скайп, IRC или ICQ.
Keri : Ще играеш ли пак в някой друг рунд?
[Insomnia] MoRaThaLL : Сега ще играя в новия рунд на Хардкор, нямам много време, но ще играя, за да видя как е там. А със сигурност ще се включа следващия рунд на Вселена 1.
Keri : Предполагам отново със същите хора?
[Insomnia] MoRaThaLL : Да, отново ще играя с момчетата от Insomnia.
Keri : Напоследък настъпват доста промени в играта, според теб на къде отива тя?
[Insomnia] MoRaThaLL : Може би към добро, увеличаването на скоростта на транспортьора е много добро решение, защото така той ще се използва и в късен етап от играта. Намаляването на разхода на газ на танкера и рециклатора също са положителни промени. Сега очакваме и с вдигането на енергийни системи да намалява разхода на газ на флотата. Както виждате, в началото никой не приемаше новия Widget, но с новите промени, той е една много добра малка програмка.
Keri : Така е :) Благодаря ти за отделеното време.
[Insomnia] MoRaThaLL : Моля :)
Keri : Очакваме с нетърпение битката. Желая ти успех и лек ден :)
[Insomnia] MoRaThaLL : Успех и на теб, и на всички играчи :)

На какво се смеят админите

Цитат
XXX:
А къде мога да намеря форума????????
Bulfleet Operator 1:
www.bulfleet.org
XXX:
кво е тва
XXX:
мислех че е www.bulfleet.com
XXX:
това вирус ли е??
XXX:
АААААА форума
XXX:
И защо е на английски????????
Bulfleet Operator 1:
има и на български
Bulfleet Operator 1:
направете си труда да цъкнете с мишката на българските секции
XXX:
Гати само Game Rulse,Ask a Question и други има
XXX:
ААААААА

XXX:
То имало и на български

Bulfleet Operator 1:
нали[/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”