BulfleetDaily 19.10.2006 Брой 55

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

19.10.2006 г. Брой 55

Вселена 1

Да си лидер за някого може да изглежда много лесно. Само даваш заповеди ;)
За мен не е така. Лидерството за мен е поета отогворност. Отговорност за играчите от съюза ми, отговорност за отношенията между тях. Радвам се на празниците им и тъгувам за разочарованията им.
Тая вечер се очертаваше спокойна докато....... докато прочетох едно масово:[quote=""sasa_ob2""]

http://boldlybattle.hit.bg/ANDROvssasa_ob02.htm
20 минути без нет и съм миньор вече :)
баси[/quote]
Писах му веднага, но съобщението остана непрочетено. Минутите му растяха, докато угасна. Не отговаряше и по телефона. Явно имаше причина.
Потърсих ANDRO, за да го поздравя за битката. Булфлийт е само една игра и не трябва да забравяме, че успехите трябва да се оценяват по достойнство.Независимо чии са те - наши, или на враговете ни.
Битката беше добра и реших да ви я покажа. Благодаря на атакуващия, че даде съгласието си докладът да ви бъде представен в оригиналния си вид.
[quote=""steff""] Mи тоя съюз ги знам от предния рунд още - тогава с някои от тяхните членове бяхме ту приятели, ту врагове....сега този ми стана интересен и реших да го шпионирам и дебна. не успявах да му засека флотите, но му обирах ресурса когато бях онлайн. Явно съм раздразнила човека, защото когато ми се скапа компа -той ме удари лошо и тва е.
Tогава , типично в наш стил ANDRO се ядоса и реши да отмъщава. След дълго дебнене и маневри на флоти, в крайна сметка времето на sasa дойде ...тази вечер. Флотата му беше засечена на планетата и реакцията от стана на ANDRO беше мигновена. организира се веднага събирането на рециклажа с помощта на g112 и последва удара и успешното събиране на рециклажа. Целта е изпълнена....[/quote]

[quote=""sasa_ob02""]ами спря в работата нета, а привършвахме броя на списанието и е лудница....и на, занулиха ме :)
за 25 минути точно :)
но ще продължа, няма да ставам каса на тия:)
пък от новия рунд ще сменя тактиката малко[/quote]
Спомних си какво пуснах като масово на няколко пъти в съюза " По- добре една разбита флота, отколкото оранжев играч за сийтване или бъг". Тая вечер също мисля така -аз, MeriAn, лидер на BoLdLY.

Вселена 2

[quote=""Serial_H""]Получих това на лично:
[quote=""Come on !""]Вече трима от топ 5 са от HihgVoltage ! Palavkoch напусна досегашния си съюз - ЦСКА и вече трима ще се опитат да свалят MimoZZa от първото място ! Какво ще стане , ще видим скоро , а ето какво каза и palavkoch :

Ами какво да ти кажа, обичам да съм в силни съюзи ...не че нашия беше слаб, но имахме дости каси, които ме дразнеха, а аз не обичам това, а и тук ме канеха от доста време и все отказавах.Накрая се реших на тази стъпка, дано не съм си навлякъл много нови врагове, да извиняват другите, на които отказах :)[/quote]

Между другото, по-рано днес Тими ми се включи на съпорта и ме уведоми, за да избегне недоразумения, подобни на това с Лудпресиор, че ще му трябва рециклаторна помощ от няколко човека. Ясно за какво е било :).[/quote]

Вселена 3

От далечната Трета Вселена пристигна бързоходец. Змеят Zmeyan бил "ударен". Дали е обезглавен, или е отрязана само една от многото му глави, той не успя да ни каже - падна в несвяст от изтощение. Надяваме се до излизането на утрешния брой да се е възстановил, за да научите повече подробности.

Вселена Hardcore

ЦитатОт: Invader
До: AnichkA
Пуснато на: Чет Окт 19, 2006 11:50 pm
Заглавие: Здравейте!
Днес направих една прилична битка,но нямах търпение да я изпратя на новинарите,а я качих сам в трибуната на харда.
Ето я битката
Ако мислите,че представлява интерес за вестника,ще помоля да я вмъкнете в следващото издание и да поздравите победения за страхотното държание,защото такива хора са рядкост. [/quote]

Дали представлявя интерес? Според нас -да! Подробности около интригата между двамата и развитието й може да прочетете тук. И да се убедите сами.

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

CROMM, лидер на DarK_FeaR™, Вселена 2

1. Съюзът ми съществува от Януари 2006 година и участва вече след няколко рестарта.

2. Винаги агитирам нови играчи за съюза си и ги приемам под предлог, че могат да работят в екип и ми изпращат успешни военни доклади. От тови зависи бъдещето им в империята (съюза).

3. Естествено, че МРАЗЯ миньорите. Те не са желани при мен. Аз съм агресивен боец и дисциплиниран войник. Желая обкръжението ми да бъде от подобни имперци.

4. Външна политика? Естествено, че война с всички съюзи. Иначе играта губи смисълa си.

5. Горещите точки биха могли да се концентрират в поведението на всеки играч. Би било добре да се направи нещо като рейнинг на войнски дух и агресивност, който да бъде сформиран от броя на успешните битки за деня и през седмицата.

6. Мисля, че вложих по нещо в останалите отговори като допълнителна информация за шестия въпрос.

Война в стихове

Empire VS. GeNeRaLiSiMuS

За таланта ми ще кажа,
че нищо вий не сте видели
и мисля да ви го докажа
като на хора зрели.
Самочувствието качество добро е,
когато има си покритие,
а това, че мнението твое
отново търси си прикритие
не мисля, че дава ти предимство,
а търсите в съюза си единство.
Не можеш да говориш
за отбора самоцелно,
защото не познаваш
всеки по отделно.
А точно думата морал
използвана от теб
звучи като кристал,
в който няма ред!
Цялата игра на думи
цели да търси интерес
дори в хората с костюми,
които имат мерцедес.
Вачик е единак,
а пък за играта-
той си знае как
развиват се нещата.
В стремежа да е първи
всичко ще направи,
силите ще хвърли
и ще ви забрави!

GeNeRaLiSiMuS

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”