Достоен край - ВЕС vs. Werewolf

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

[quote=""kaos""]Дълго време единственият достоен противник на съюза ни беше ВЕС. Поради лични причини му се налага да прекрати участието си в рунда за известно време и естественият завършек на един добър играч е дуел с някой от противниците си. Аз приех хвърлената ръкавица и той без никакво кол^бибипам^ние полетя към мен. Това, че имах доста по-силен флот ни най-малко не го притесни. Той просто беше решил да се оттегли с вдигната глава. Секунди след като му казах къде го очаквам, флота му полетя. За мен остана грижата за логистиката. Тя се оказа най-големия проблем, защото бях решил да си лягам и бях напускал разни стационирания и транспорти. Както и да е - някак си успях да си освободя достатъчно полети и засилих всичките си налични рециклатори от другите планети към бъдещото поле, а основния ми масив рецки беше в изчакване на планетата, на която щях да посрещна атаката. И така полета на кондора приключи. Благодаря на ВЕС за безсънната нощ и му пожелавам да почерпи бира - той си знае защо. Всичко хубаво "Чичо Весо" и до нови срещи :)[/quote]
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”