[Яла ми Яла] misterya Vs Някой изтрил се

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

[quote=""MeriAn""]Как да се развивам? Някои играчи имат отговор на тоя въпрос още преди да е започнал поредния рунд. Други решават това в последния момент. Ще ви разкажа една история. Дали в действителност е било така,мога да съдя само по думите на едната от страните. Не ножах да получа коментара на другата ........такъв играч в БФ вече няма.

След "Великата Скука на първа вселена" misterya, както доста други грачи, почти се отказва. Даже пуска мод. Но.... винаги има едно но..... Съотборник му пуска един хубостник в скайпа
Доклад от шпионирането на [1:288:5]
метал: 337308 кристали: 160767
газ: 174414 Енергия: 5218

Информация за флотите / защитата:

Мегатрансп.: 6 (0 ниво)
Скаут: 1 (0 ниво)
Боен кораб: 301 (5 ниво)
Рециклатор: 20 (0 ниво)
Ш. Сонда: 5 (0 ниво)
Сателит: 87 (0 ниво)
Ракетна у.: 400
Л. лазер: 320
Т. лазер: 1
Гаус ор.: 10
М. Щит: 2
Г. Щит: 2

Шанс за неуспех 0%
Не е бил онлайн последните 10 часа.
[quote=""misterya""]Предполагам, че не прави сейвъни. Той е от новата порода играчи, които играят с комбинацията защита +флота. Скрити зад защитата кораби дават страшно неизгоден рециклаж в повечето случаи. Само че аз позасилих корабите, за да премеря сили точно с такъв играч. Трява да се има предвид че защитника беше на минимума на обхвата ми, но битката не беше от най-леките.[/quote]

Май това е края на скуката;) Бърза сметка с калкулатора дава 10 милиона рециклаж :) Съотборниците се организират в търсенето на техника за сметосъбирането. Скоро е открит приятел, чиято фирма е с добри скорости и разполага с достатъчно на брой машини. Размяна на още няколко лични за уточяване точния час, резервоарите се зареждат с 520к газ и бойните кораби поемат к^рс към 1.288.5.
Не го познавам, безразличен ми беше. Като секса без любов.
Просто си направих удоволствие...
Тази битка ме позаинтригува малко и може би скоро пак ще ме видите в действие :)
Рециклаторите на приятеля успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

3916664 метал
3916664 кристали
1958332 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ

Жертвата е била известна. Предполагам, че доста сонди са засекли тая флота. Явно никой не е рискувал да атакува. На това трябва да се е надявал и собственика й. Но..... както написах в началото, винаги има едно но.....[/quote]
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”