[Robbers]James T. Kirk vs [POWER-TEAM]Nasso

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

[quote=""Nasso""]Малко предистория... Nasso няма време вече за булф то учене то ся и работа и няма за кога да остава и така неска един пич си го шпионира нищо ново под слънцето и без тва има по няколко стотин шпионажа. Еми пича вижда флота няколко унита няколко кръста и ресурс седят и чакат някой да ги хареса +тва флота е ужасно малък за точките на играча ;) и такам въпросният Джеймс дига 170 и няколко бойни и ги праща на атака, остават 40-50 минути до атаката всичко хубаво :) въпросът е дали Nasso ще си вдигне флота щото е онлайн и си рефрешва постоянно пуска си корабчета по колонийките и си прай разни проучвания. И така наближават и наближават бойните и остават броени секунди до атаката. Въпросният господин Джеймс пуска няколко шпионажа и тайничко се надява Nasso да не си дигне флота в последния момент.... така и става щом сме казали бой наче бой дори и да е загубена кауза... и така поредния цък на преглед и червеният полет изчезва мъдрят се само 4 новини 3 шпионажа и 1 доклад цъкаме на докладчето и така един играч се оттегля а други папат ресурс ;) беше ми приятно да играя през всичките 3 години но вече нямам никакво време а ако искаш да се развиеш треа да отделяш и то много :)

тъй като спирам да играя, замразявам и проекта за булф-а ми който е на адрес http://www.nasso-bg.com/other/doklad/ една доста добра база данни за битки съдържаща около 56 хиляди доклада от вселена 1 с мн добра търсачка засъжаление не съм я завършил и само аз имам достъп до истинските й възможности но и така върши много полезна работа ще я оставя да работи засега така че може да я ползвате ;)

Приятна игра на всички от мен може би след някой друга годинка ще се чуем пак :inso16[/quote]
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”