[quote=""MeriAn""]След детонацията на родната планета, останалата човешка популация потегля към близката слънчева система Ферми. Там успява да колонизира първоначална планета, която трябваше да бъде люлка на новата човешка цивилизация.
Сега, години след колонизирането, през тъмните студени нощи, почнали да се случват странни неща - да се разрушават сгради, да изчезват ресурси. Хората вече живеели в съседство с една изключително напреднала и интелигентна раса - Ноксите. Xищници, с типичните за всеки хищник инстинкти - бързина и смъртоносен първи удар.
Тя и Той
Колко странно се чувстваше Той, в нетрадиционната за него роля на защитник. Старците още разправяха на децата подвизите му. Не една флота беше разбил. Уморем от продължилите няколко рунда битки, ветеранът реши да се оттегли с достойнство.
До сега никой не беше успял да види флотата му. Направи я последните десетина дни. Не я знаеше и Тя, младата и дръзка нокси, но прие тая битка. Така показваше почитта си към героя на вечните врагове на своята раса - хората. Без да умува много, зададе на флотата команда Атака. Не знаеше към какво лети, какви изненади й бе подготвил ветеранът.
[quote=""Тя""]
Да полетиш към някого, когото си успял да издебнеш и да тръпнеш в очакване дали ще влезе или не, е усещане, което всички в тази игра са изпитали, но в случая и двмата не знаем с каква флота разполага противника. Голяма веселба :-)
Очаквам да стане хубава и интересна битка.[/quote]
Той беше като сляп. Избрал съдбата на войника, не сметна за необходимо да обучава собствени шпиони. Имаше само 3. А за да може да се ориентира за флотата й, му трябваха поне 8. Подпря глава с ръка и се заслуша в тътена на приближаващата армада.
[quote=""Той""]
Баси якото от 2.27 часа гледам атаката към себе, си ама за жалост не знам какво иде от пространството... но каквото и да иде, предполагам че ще изкарам поне 9 рунда, макар да съм с почти 22 к по малко. Тръпката е яко луда, очаквам кърваво меле, в което да изненадам нападателя и с флота и с проценти :-) Ще стане хубаво меле след 33 минутки :-)Приемам тази битка защото смятам да бъде НАЙ ПОСЛЕДНАТА ми битка :-)[/quote]
Атаката беше доста дълга, каквато е атаката през галактика. Той погледна часовника си. Имаше време, доста време....трябваше отново да провери графика на полета, за да може флотата му да кацне послените секунди преди атаката й. По тоя начин тя нямаше да има дори минимален шанс да разбере какво й е подготвил той. На нея - наследницата на бойните му врагове-ноксите. В последния момент сърцето му трепна.
[quote=""Той""]
hehehe dori az namerih recita
za da me reciklirat basi 6outo
4e tq nqma6e ot kade tolkova mnogo da sybere[/quote]
Той стана, погледна към това, което би трябвало да е небе и настръхна. Не му трябваха вече шпиони, за да разбере с какво го атакува тя. Всичко се виждаше с човешко око. Знаеше, че ноксите могат да бъдат силни, много силни, че удрят много яко,но....... май не очакваше малката да е толкова добра.
9...8...7... последните секунди са дълги като часове 6...5...4... флотата му каца 3...2...1...Сега
[quote=""Той""]
qkata rabota :-)
6 runda deiba misleh 4e pone 8 6te izkaram :-)[/quote]
[quote=""Тя""]
Поздравления за добрата флота
по - голямо вълнение не бях изпитвала в тази игра .
БЛАГОДАРЯ [/quote]
[quote=""Тя по-късно""]
Битката ми достави голямо удоволствие. Не очаквах за тези точки защитника да има толкова много кръстове, макар че от него могат да се очакват всякакви изненади :-)
Мога само да го поздравя и да му пожелая успех в живота.[/quote]
Той - конфедерация, преди битката 19623, след битката 3600 точки (Атака: +90%, Защита: +85%)
Тя - нокси, преди битката 41280, след битката 36771 точки(Атака: +100%, Защита: +90%)
Всякаква прилика с действителни лица и събития не е случайна[/quote]
Тя и Той
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant