[quote=""NoobKiller""]Лорд Анубис,накратко Лорда. Всявал ужас няколко месеца у врага с добри битки и същият небезизвестен Attila от 3-та вселена... наскоро (преди около седмица) ни напусна,нямал време за игра. А аз пък нямах време дори сбогом да му кажа. Както и да е,да се надяваме,че скоро ще се върне. А междувременно... акаунта е поет от Rob Zombie (втора вселена) към когото аз гледах подозрително,защото все пак идва от ВТОРА,там темпото на игра е по-ниско,не се бе доказал като добър играч и бе много съмнителен,но ето,че броени дни след като дойде,новият Анубис взе и първата си жертва.
[KillerTeam] Lord Anubis VS [X-ALLIANCE] tedbul
А полето взе със собствените си рециклатори (да ви е яд). Битката стана паралелно със зануляването поради грешка на Вацов,така че породи смесени чувства,но общо взето постигна добър ефект,вече съм убеден,че новият Лорд ще се справи перфектно със акаунта и ще го видим поне още няколко пъти в трибуната до края на рунда :inso9
П.П-Битката трябваше да бъде пусната от Валу,но той излезе,а аз не се стърпях.[/quote]
[KillerTeam] Lord Anubis vs [X-ALLIANCE] tedbul
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant