[ SEYMOUR 1 ] Nixx VS [ KillerTеam ] nvacov

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

[quote=""krasivia""]Nixx каза:

Този член на Killer Team влезе в полезрението ми още преди около 2-3 седмици, но бях сравнително далече от него и затова не му обърнах особено внимание. След това дойде момента, в който той предложи дуел на човек от нашия съюз знаейки че е 2 пъти по-слаб от него. Подразнен от лицемерието му, аз лепнах една колония до него и зачаках търпеливо да направи някаква грешка. Пуснах му няколко пробни атаки, дори реших да видя колко му стиска и му предложих дуел и естествено лицемерието му мигом се превърна в страх и ... последва мълчание. Дори и в най-смелите си мечти не съм очаквал, че ще го зануля докато е онлайн, а всъщност точно това се случи. Човека си беше онлайн, пуснах му една атака на 50% ей така на майтап, той продължи да си стои онлайн изчаках удара като си казах че поне ще му видя процентите и ги видях както и флотата му.

http://nixx.co.nr/nixx_vs_nvacov/[SEYMOUR%201]%20Nixx%20vs%20[Killer%20Team]%20nvacov.htm[/quote]
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”