[Cold]jerk2 vs. [All*s]free_styler212

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

[quote=""free_styler212""]Удари моят тъмен час ... До сега свободно бродещата ми из галактиката флота НЕ беше незабелязвана от "Големите играчи",докато не дойде Той - jerk2 ... Може да прозвучи малко странно,но историята започна с няколко невинни игри на StarCraft:BroodWar (надявам се повечето от вас да са чували за нея,а на тези които не са мога да има кажа само,че е супер яка стратегия) ! Таа докато си играех аз неуспокояван от никой,ядосан от свадата ни в StarCraft,jerk2 решава,че няма да ми се размине ... Пускаше той Шпионажи честичко от главанта си планета,колонизира до мен и докато правеше складовете започна да пуска атаки да ми троши меги-та рециклатори и каквито кораби излизат топли ... Аз често излизах в МОД,но последните 5 дена не съм посинявал ( :inso18 ) ... Всеки ден като се прибирах виждах поне по 60 шпионажа и 4-5 доклада ... Но минлата нощ (11.11.2006г.) към 01:00 часа предполагам забелязах,че jerk си е оставил флотата на колонията при мен,след десетки Шпионажи и няколко почупени сонди видях много ресурс на главанта му планета и доста транспортьори за рециклиране,лично знам ,че му праща СМС но въпреки това не спирам атаките,пускам 2 една след друга,но втората е праклено бавна и за мен се оказва фатална ТрЯс

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
713440 метал
626560 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
86880 кристали
356720 газ.

Случайно си прибрах и малко от рециклажа
Днес по обяд докато устремно се бях заиграл ПАК,спокоен,че jerk2 е в мод след 1-2 игри викам дай да видя bulfleet-а и ... Гледам точно 3 Шпионажа и 2 доклада гледам аз

Докладът за битката при [4:476:2]
Откраднати са: 1044735 метал, 582506 кристали, 344644 газ.

... и онемях ... Останах без въздух и цъкнах затаено на доклада :
ЦъК

Първата ми мисъл беше дали сънувам,но уви ... Нападателя изяви желание да изложа всичко по същия начин от неговата гледна точка и ще го уважа :)

[quote=""jerk2""]Преди около седмица с free_styler212 се скарахме заради 1 друга игра и след няколко доста остри реплики разменени между нас реших да направя 1 колония до него и не селд дълго той посиня,влизаше за не повече от 30-тина минути на ден и аз съответно занамерих правенето на складове на колонията ... След около 2 дена обаче започна отново да играе активно и аз "размразих" процеса по разселването и след около 2 дни кацнах при него ... Често забелязвах забравени рециклатори и бойни на планетата му и естествено се погрижих да не седят сами за по-дълго време,за мое голямо съжаление обаче,аз често му връщах жестовете с доста атаки,които в крайна сметка оставаха без никаква реализация ...
Вчера докато си гледам 1 филм (Боен клуб) поглеждам си акунта през 30-тина минути и забелязвам 2 атаки към мен от 4:476:2 (free_styler212) към главанта ми планета,1-вата атака след около 30 мин с 175 бойни и 100 меги-та,а2-рата с 27 унита и 100 рецки ... Забелязвам,че не е влизал около 9 мин. и веднага пускам атака към неговата планета от колонията ми,за мое съжаление той влиза опакова си багажа и посинява за през нощта ала атаките останаха,но той не беше забелязал,че през това време бяха станали 60тина бойни и преди 1-вата атака опаховах и вдигнах всичко,а за 2-рата престационирах спийдърите,които имах в готовност да го посрещна и само зачаках да пристигне ... http://uni3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3018880d
Сутринта като влизам забелязах отново 11 мин неактивност пускам веднага бойните и рецовете и резултата е на лице[/quote]

Рецките на нападателя !

7203136 метал
7203136 кристали
593728 газ

0 метал
0 кристали
3007840 газ.

0 метал
0 кристали
2867840 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Наздраве.
P.S. Утре ще сложа БекЪп-и :inso9
P.S.2 Извинете ме ако има грешки в цитата ама го превеждах от шльокавица !
P.S.3 И 2-мата с нападателя осъзнаваме,че битката си е донякъде клане ама е красива ;)[/quote]
Последна промяна от deity на вт ное 21, 2006 3:16 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”