[ KASIOPEIA ] IcE-cReaM vs [ --(*_*)-> ] MiXaToR

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Както всяка вечер и всеки ден , започвам да спай наред и каквото намеря го ограбвам или го чуквам :inso9
Вчера хванах двама който си бяха забравили флотите но Миксатора ми хареса най-вече , първо го спай и ми излиза:

Код: Избери всички

Доклад от шпионирането на [2:127:14]
метал: 5953  кристали: 2622
газ: 66745    Енергия: 150

Информация за флотите / защитата:
Рециклатор: 72 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0% 

Решавам да литна и го правя, но нещо се бях заплеснал по мой си работи и забравих за контролна сонда преди битката и това ми беше грешката

След като видях какво съм направил и какво има на планетат без да се замисля пуснах корабите , нищо че повечето грабеха и разбиваха малки забравени флоти на други играчи без да си изчаквам и да стационирам от колониите още кораби литнах с наличното на планетата , имаш пуснати рециклатори още от първата битка сега пуснах още рециклета и зачаках до битката и ето че преди битката кацна още нещо.

Рециклажа от части е при мен нямах време да организирам прибирането но по-голямата част е при мене.

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
800000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
1314060 метал
2114060 кристали
1057030 газ

1314060 метал
285940 кристали
0 газ

0 метал
1828120 кристали
1057030 газ.

0 метал
0 кристали
614033 газ.

0 метал
0 кристали
0 газ. 

Ето това успях да взема но и на това съм доволен все пак играя за кефа.
Към 5часа сутринта влезе и защитника, но вече беше късно.
Това е засега надявам се скоро пак да има битки само да излезе всичко което е пуснато да се прави сега.
Последна промяна от Kisi на вт ное 21, 2006 1:37 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”