Комедията tutmos[KKTO]+Skunky_wEEd[ANSR] vs. Lalry[ cTpax ]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Êîìåäèÿòà tutmos[KKTO]+Skunky_wEEd[ANSR] vs. Lalry[ cTpax ]

Мнение от MartinNosovich »

Много рядко се случва да се пусне битка по молба на защитника, но и това е факт. И така драги читатели започва описанието на една от най-некадърно проведените битки в този рунд.

Lalry и tutmos си имат закачка от известно време и идва момента на разплата. Lalry остава без интернет, залите в квартала му също - всички са на един доставчик и флота му остава безпризорен на произвола на съдбата. Tutmos решава, че сега е настъпил неговият час и се организира нападението. Lalry е оставил част от флота си на доста отдалечена планета за tutmos и той решава да привлече помощник за атаката. Речено-сторено. Според плана, tutmos ще удари главната планета, а Скънки ще удари другата. Последва молба към мен от Скънки за помощ при рециклирането, аз си казах условията, те бяха приети и съответно недостигащите рециклатори за атаката по малката планета полетяха. И от тук нататък започва комедията. За мое най-голямо учудване, рециклаторите ми показват комплект гевреци от полето и аз си помислих, че жертвата е влязла и се е изнесла, но са забравили да ми кажат. Казвам си - "Случва се". Обаче решавам аз да погледна все пак кого е щял да удря Скънки и за мое най-голямо учудване виждам, че Lalry не е влизал от полунощ. А поле няма... Работата започна да ми намирисва на оплесквация. Няколко минути по-късно, преглеждам полетата за рециклиране и очите ми светват - 5:341:4 - 1874088 метал, 2714088 кристали и 1357044 газ. Засилвам аз рециклатори с надеждата да хвана нещо недосметнато и по навик поглеждам кой се е запътил към Великите астероидни полета. И какво да видя - планета на същия Lalry, за чийто флот уж трябваше да помагам да се събира. Свих рамене и с мисълта, че май са се опитали да пратят рециклетата ми за зелен хайвер зачаках да видя дали все пак ще има нещо и за мен. Таймера си изцъка до 0:00:00, рефреш и...

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1874088 метал
2714088 кристали
1357044 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Нададох боен вик "ЕБРЕЕЕЕ КУРОРТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!" и започнах да танцувам благодарствения танц към бога на Пилешките крачета. Приключих аз със благодарствената церемония и реших да погледна пак планетата, която трябваше да събирам. И естествено, там се мъдреше остатъка от едно приятно поле - 0 метал, 475192 кристали и 363798 газ. Полето беше толкова, колкото трябваше да събера, но се появи "само" с един час закъснение. Натирих аз рециклатори да го гоня, но поради факта, че беше дестинация "на майната си", доклада ми показа комплект гевреци - някой очаквано го беше докопал преди мен. Загложден от любопитство за събитията, довели до тази тотална осирация, проведох малко разследване, сглобих малко мозайка от ЛСта и успях да сглобя историята на операция "Кой ми *** в гащите". А тя според мен е следната:

Умньо Боев и другарчето му Акълчо Коев - т.е. тутмос и Скънки излитат по Лалри, гласят някакви рециклатори и лягат сладичко да поспят малко докато летят корабите. Естествено, аларми не се чуват. Върха на сладоледа е, че и двамата затварят акаунтите си и оставят рефреша на полетите в ръцете на съдбата. Резутата: Куп потрошени кораби за тоя що духа и милиони рециклаж в складовете на таласъмите. Милионите ресурси на Лалри - непипнати. На главната си планета жертвата е имал над 6 милиона ресурс - основно газ и кристал събирани за проучване, но великодушният тутмос не е изпратил нито една мега да щипне малко - ей така - за спорта. Поуките от случката си вадете сами. Ще си позвоял накрая да попитам Скънки и тутмос едно нещо:

Момчета, а защо не опитате да смените БФ с Тетрис?

П.П. Мисля, че докладите тук са излишни. Сдобих се и с тях, но със или без тях - все тая. Ако толкова държите - ще ги пусна да ги видите и тях.

П.П.П. Ето ви и докладите:
tutmos vs. Lalry
Skunky_wEEd vs. lalry
Последна промяна от MartinNosovich на съб ное 25, 2006 1:12 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”