[ Purgatory ] DaRvOtO Vs [ Doom 2 ] budini

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

DaRvOtO
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб авг 05, 2006 12:38 pm
Контакти:

Мнение от DaRvOtO »

Историята е следната.. след като обевих че напускам играта си търсих последна битка.По точно савен са 20 часа влизам има ли някой за зануляване - Не и пак савен за 20 часа и така.. Но ето че намерих един човек който играе сериозно но всеки допуска грешки и не влиза за 30-40 мин а те бяха фатални за него. Сега някой ще кажат ама той мн малко флота, малко проценти ти си го прегазил. Отговора е един : разликата в точките беше 2000...... така че който кфото е стройл :) .

Разбрахме се с КТ да не слагаме доклади заради лошо отношение към 2-та тима който имат наи много битки и могат да кажат че трибуната е изцяло тяхна. Това беше от мен.. не съм решил какво да прая с ацц-то дали да го подаря, дали да го изтрия ,дали да го вкарам в мод и да го подържам да не стане с {i} . Причината по която се отказвам не е страх :) да не си го помислите.. просто нямам време да си цъкам станах студент и по цял ден да съм на савен и да не мога да се бия рамо до рамо с колегите не става , а и не обичам да съм последен.
Пожелавам успехи на колегите ми от съюза за напред , както така и на КТ . За другите съюзи ниюо лични обаче приятно копане :) .
ПС. нууб приятелю ако имаш път към Бургас обади се да пием по кафе , имаш ми тела ако не си го изтрил :) .

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1491120 метал
1368880 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
122240 кристали
745560 газ.

0 метал
122240 кристали
177760 газ
0 метал
0 кристали
567800 газ.

0 метал
0 кристали
567800 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от DaRvOtO на пет ное 24, 2006 4:21 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”