BulfleetDaily 6.9.2006 Брой 12

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 6.9.2006 Áðîé 12

Мнение от AnichkA »

Честит празник на всички българи!

Вселена 1

Войните между CCCP и Red Army, SEYMOUR и Killer Team, ANSR и Enigma и днес продължиха както по бойните полета, така и в трибуната. Из вселената днес дините летяха без успех.

Измамник шета из вселената
Автор MeriAn

Ако получите лично с подобен текст :
[quote=""Геният""]пич ти не го ли знаеш тоя номер. прашташ го на някои и тои ти купува кредити - гениално [/quote]

Моля, докладвайте подобни печални опити за нечестно придобиване на нанокредити като обида. Тоя играч е изтрит вече. Но идеята може отново да хрумне някому.

Вселена 2

Поредното продължение на редовната рубрика

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор :)

Red_skull

1. Съюзът съществува от 28 юли 2005 година, вече повече от една година. (http://bfclans.man1a.com/phpbb/viewtopic.php?t=29) Идеята на съюза прозира и в името му, което се запази и до днес - Rookies. Rookie означава новобранец и първоначално в съюза си имахме само хора между 0 и 1000 точки при положение, че вселената се играеше вече месеци. С много упорита игра и много перипетии с другите съюзи в крайна сметка завършихме 4-ти в края на първи рунд. Вече всички знаеха за нас и нямахме проблемите на малкия съюз, както в началото. Вторият рунд на Вселена 2 не се оказа успешен за съюза ни, но сега отново сме тук и амбициите отново са големи. Дано успеем.

2. Разбира се, има играчи, на които твърдо разчитам и те са сърцето на съюза вече два рунда. Някои от тях се присъединиха по-късно, но също станаха важна част от съюза. Това са Su, ILL_NiN0, *LaUTa_HooLS*, Amazzing... Нека спра с изброяването, защото сигурно ще пропусна някого, а и с тази смяна на никовете между рундовете все ми е мъчно да запомня наново кой кой е :) Също така искам да спомена и двамата "виновници" за четвъртото място първия рунд - Nikname и Dushko. За жалост, те вече не са в редиците ни, но още пазят страх сред другите съюзи. На тях двамата дължим голяма част от успехите си, благодарим ви!

3. Честно казано не планираме развитието си :) Съюзът е достаъчно голям за да обхване равностойно и петте галактики. Давам пълна свобода на съюзниците си, може би и там се крие разковничето към успеха. Иначе традиционно Rookies е съюз на корабостроителниците :), макар че този рунд, поради невъзможността на някои от играчите ни да отделят време за играта, като че ли ще си имаме и "дефендърджии".

4. Въпросът с външната политика на съюза е решен радикално още от началото на предния рунд - не сключваме нито НАПове, нито Алианси. Не влизаме в договорености с други съюзи, не се задължаваме пред никого с нищо, играем собствената си игра и си помагаме с тези играчи, с които сметнем за добре, независимо от кой съюз са. Въпреки всичко най-важната единица в играта е човекът, а не съюза.

5. Итрига винаги има. Честно казано нямам никаква идея къде ще бъде тя този път. А и както казах: нашия съюз седи встрани от интригите вече повече от рунд. Докато другите интригантстват и си губят времето да си чешат езиците с лични съобщения ние играем...

6. Ако по мой избор значи въпрос и отговор, то тогава ...
"Къде е силата на съюза ви?"
Силата на съюза ни е в сплотеността, изключително приятелската атмосфера и липсата на каквито и да е вътрешни противоречия. Аз съм лидер и съюзниците ми не оспорват решенията ми, защото предполагам с времето съм спечелил доверието им. Когато предам лидерството на съюза на някой друг - той също получава респект от страна на другите. Следователно най-силното ни оръжие е доверието, което си имаме. А то се гради вече повече от година и се крепи на нещо много повече от размяната на сладки думи и лични съобщения в играта. Може един рунд да не бъде успешен за нас, но после, с началото на следващия, ние се събираме отново - загубили битката, но продължаващи войната!

poboi

1. История на настоящия съюз Фанатици датира от началото на рунд 2 на вселена 2. Основател е Сафо. Ако се вгледате малко повече в редиците на съюза ни, със сигурност ще забележите бившия съюз Iron Cross от рунд 1 на вселена 2.

2. Ами съюза затова е съюз, за да може всеки един да разчита по всяко време и при всички обстоятелства на всеки член от съюза - отборна игра, както се казва .

3. Лично на мен не ми се отдава да копая, за другите не знам. Всеки според стратегията и целите си, като на първо място е стратегията на съюза.

4. Приятелите си ги знаем - доста са, а врагове нямаме. С другите просто ще се забавляваме. Това е една игра във виртуалното пространство, тя не би могла да ми създаде врагове. Аз съм миролюбива натура, може би :-)

5. Съмнявам се, че ще се повтори рунд 1, макар че доста от така наречените ветерани :-) са се регистрирали и играят. Надявам се рунда да бъде интересен и да се заформят доста войни, както между старото поколение, така и между новите попълнения, които са доста надъхани и изгарят от желание да се докажат.

6. Тук и сега изкам да призова администрацията да изпълнява своите задължения съвестно и безпристрастно. Да не взимат страна на познати и приятели и да се поддават на инсинуации. Нека да изиграем един интересен и запомнящ се рунд. Успех и приятна игра на всички!

Вселена 3

Войната ANSR - BEAST

След неморалните действия от страна на LUDPRESIOR, личната война между RoYaL и fanati4ka се превърна във война между съюзите. Още снощи RoYaL прати звездна атака към LUDPRESIOR. Той е с откровено по-силна флота, но не пожела битка -> Sлед това, уж враговете Dzver и LUDPRESIOR се наговорят за ответен удар. Малко по-късно dzver удря по главната на RoYaL, но резултатът отново е нулев ->

Какво четат админите

kakvi ste vie da na kazvate kogoto i da bilo i koi vi dava tova pravo,jivem v demokraticha strana v koiato svobata na slovoto vaji,pri vas shurobadganashtinata e na pochit,tova e otvratitelno , zagubihte oshte 1 igrach s vasite pedalski nomera, duhaite go

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 6.9.06 ще бъдат включени към темата за 7.9.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:55 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”