[ANSR] EvilEyes vs. [Enigma] Leti

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

Това е битка с дълга предистория, свързана със войната между съюзите Enigma i ANSR, започнала в далечния втори рунд на същата дата. Невероятно съвпадение, но факт. Точно преди 1година на тази дата Plevel удари Jimmy, който по това време заместваше Pipone на лидерското място. След зануляването си, Jimmy предаде лидерството на мен и аз официално обещах на ANSR отмъщение. Факт е, че до края на рунда всички бяха сини, въпреки че гоненията, които предприехме, не бяха единствената причина.
Сега една година след това и след като аз се сприятелих с главни действащи лица от ANSR, историята започва да се повтаря. Със сигурност нещата няма да останат така. Ето и битката:

Ето и причината за нея :
noob_killer написа:Съюз Енигма натиска Тунджо по всички краища на галактиката колонии,а Тунджо е стар приятел на Зли Очи (биохазард) и го привиква на помощ. При което,биохазард веднага се залита да се притече на помощ на Тунджо,но пътят му до него минава през 4-та галактика. Био решава,че така или иначе за да стигне до целта си трябвада прави колония И в 4-та,защо поне да не е до някой от тези,които отива да разбива и така каца до въпросната мацка по случайност (само преминава от там,за да слезе още по-надолу из галактиките)
Както всички знаем Биохазард си е стар Килър и затова ще отбележа, че това е последната битка на Килър тийм в Трибуната. След многобройни караници с някои форумни дейци, Килър Тийм заедно с Пургатори, СофияБарса и още няколко съюза решиха, че ще си направят собствена трибуна, в която да пускат битките си. Мисля, че това е загуба за трибуната, която бързо ще усетят всички, но нека уважим решението им.
Последна промяна от Keri на пет ное 24, 2006 5:26 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”