[ANSR]Dafy_Duck vs. [BEAST]fanatichkafanatichkata написа: Досега не бях се закачала с патето и за мен беше истинска изненада, когато този следобяд видях звездите му да летят към мен. 4 звезди...ей така самички.
Първо начално предполагах, че подкрепа за атаката ще дойде от Роял и изпитах истинско облекчение когато го видях че излезе в мод. Оставаше само една възможност за помощ - Найтлорд. истръпнах когато 20 минути преди атаката той взе да ме шпионира. предполагаемото време, за което той стига до мен с кръстове е около 15 мин. Но минутите си течаха а атака от негова страна непоследва, Тогава ме обзе друо съмнение...ами ако това е само тормоз и в последния момент дафи върне звездите. За всеки случай вдигнах флотата си, за да създам лъжливо впечатление, че съм се евакуирала...и зачаках.
Последната възможност за спасение на звездите беше шпионаж в последният момент. И наистина....секунди преди атаката лорда започна да шпионира...но твърде късно. Секунда след като първата сонда достигна планетата ми звездите ги нямаше
Искам да благодаря на всичките си приятели, които ми помогнаха да събера рециклажа !!!
[ANSR]Dafy_Duck vs. [BEAST]fanatichka
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Thrower
- Редник (Private)
- Регистриран: пон авг 07, 2006 1:53 pm
- Контакти:
[ANSR]Dafy_Duck vs. [BEAST]fanatichka
Последна промяна от Thrower на вт ное 21, 2006 1:19 pm, променено общо 1 път.
[23:10] AnarkiBG: България-страна на връзкарите,това ще ти кажа
[23:11] AnarkiBG: щуробаджанащина
[23:11] AnarkiBG: щуробаджанащина