Играчът BalanaR имаше нещастието няколко пъти да привлече погледа ми с голям рециклаж до планетата си. Понякога успявях и аз да го прибера, но и много често някой ме изпреварваше (например, съвсем наблизо има играч с над 100 000 точки). Но поне успявах да задигна малко ресурс от планетата му. И така куцук-куцук аз успях да направя флотата, с която атакувах днес.
Сутринта започна нормално. Двадесетина шпионажа от мои "почитатели", един военен доклад от сейвъна и няколко лични на латиница, които аз направо трия без да чета. Скучно ежедневие се очертаваше. Към обяд, вече изпил половин литър кафе и прочел два дебели ежедневника, аз решавам да обходя галактиката в търсене на планета с поне 40 000 метал на нея. Попадам на такава с 50 000. Пускам мегите и малко след това ми пада нета. Бегом до доставчика (имам телефон, но ми свършиха цигарите, та така или иначе ще излизам - свърших и тази работа). Връщам се, рефрешвам - унищожен сте в първи рунд. Ха! Дявол го взел! Я пак шпионаж! Ухааа, виждам това, което е в доклада по-долу... Танкерите политат, без дори да смятам колко ще са нужни. Всичките налични кръстове и бойни - веднага след тях. Още две атаки с меги, за да се дообере ресурса...
Ето го резултата:
http://bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2900653a
Бекъп (в стария стил)
За рециклажа не ми достигна танкер и половина
Но стига съм се фукал, знам, че ще има и изказвания от рода:
1. Малки са процентите.
2. Това не е битка.
3. Ти ще видиш като кажа на батко...
На тези, които напишат нещо подобно, ще кажа само: Пука ми!
На загубилият битката - успех, да не се притеснява от загубата и да пази по-внимателно корабите си занапред!
На всички останали