[JollyRoger] Werewolf Vs [Фирма УЖАС ]Apocallypso
Автор MeriAn
Доста хора ще бъдат изненадани. Според тях проучванията за звезда на смъртта все още вървят. В ранните часове на деня станах непряк свидетел на първия звезден полет.
Зададох почти едни същи въпроси на двамата участници в битката.
МeriAn:Добро утро
Werewolf:Добро да е
М:От къде тръгна вражадата ви с Apocallypso?
W:С Апокалипсо си имаме закачка от миналия рунд. А и е един от малко бели наоколо
M:Какъв беше плана му и какво направи после?
W:Ами явно имаше погрешни данни от разузнаването си - според него бях пуснал 3 ЗНС да се строят. А аз пуснах 2 и 150 унита с едната. Едно мое разсейване му позволи да види 300те унита накуп и явно е преценил, че ако ме посрещне, остава без флот. Сега гледам, че усилено трупа кораби и се надявам да се сбием скоро
За радост на всички ни, между тях двамата уговорени битки няма да имаApocallypso написа: За съжаление се оказа че този рунд истински добрите играчи не игрят...отказали са се или си почиват...
И ситуацията в момента е такава че почти всички играчи в челото са се разбрали да не се нападат
Аз в подобни договoрки не влизам... и вероятно това ще ми донесе много проблеми в играта, но иначе бих пукнал от скука...
бих посрещнал битката ако е равностойна
но после КАОС стационира унитата , което ме принуди да престационирам
за съжаление аз не мога да качвам по 20к точки на ден ... не знам как , а и не бих искал да знам, така че вероятно този рунд няма да мога да се противопоставя сам на челниците...както е известно аз този рунд го играя без да съм събрал съюза си ... и експериментирам с тактика...пожелавам приятна игра на всички ... и нека играят честно