BulfleetSmile 31.8.2006 Брой 6

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetSmile 31.8.2006 Áðîé 6

Мнение от AnichkA »

BulfleetSmile

Репортаж от мястото на събитието
Автор MeriAn

Първи петли. Генерал Голямата кирка потри доволно ръце. Само след няколко минути заветното, максимално 78 ниво на мината за метал щеше да е готово. Мозъкът му вече смяташе: с добив 500к метал за минута, за 1 час можеше да направи .........
Моля ти се, Господи! Дано първите 10 минути след пускането й, на кордината не падне рециклаж.......тогава бъгът, който ползваше нямаше да задейства. Сканира няколко пъти околните системи. Всички спяха. Имаше дори време за кафе с цигара. След това щеше да бъде НОМЕР 1 , неизменно начело на класацията до края на рунда. Уморен от продължителното будуване, лидерът на съюз "300 кирки" задряма....челото му удари по клавиатурата и нашият герой подскочи от ужас ....атакуваха го.....удар само няколко секунди преди да изтекат прословутите 10 минути. Добре, че имаше остатъчно време да омете всичко и ударът да бъде по празна планета. "Ще му покажа на тоя колко съм добър! Ще вдигна флотата последния момент ". Цъкна на флоти,нищо......пак цъкна ......отново....... и отново.......косата му започна да се изправя, ръцете му се изпотиха...... ПАК НЯМА БФ :inso5
В тоя момент пристигна нашия снимачен екип, повикан да отрази пускането на мината. Следват нерецензирани кадри. Моля играчите със слаби нерви да си спестят гледането им.

Наш`та гордост

Zashto polovinata mi ot resursite osobeno gasta mi gi nqma?

Атакувам планетата,бия обаче на мога да я колонизирам.Как мога да го направя?Благодаря предварително.

Всякаква прилика с действителни лица и събития е случайна.

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 31.8.06 НЕ

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК.
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:40 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”