[SEYMOUR] krasivia vs [ СССР ] bo7

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

[SEYMOUR] krasivia vs [ ÑÑÑÐ ] bo7

Мнение от krasivia »

Една прясна битка от мен.

Значи историята е следната:

както всички хора които ме познават знаят, този рунд нямам време за сериозна игра, дебнене, битки и...... Просто се захванах да водя съюза, без да играя сериозно.

Историята на битката е следната. Преди 2 седмици видях един играч от моя съюз който не влиза редовно. Погледнах слънчевата му система и гледам bo7 си кръстил колониите "много бой те чака". Имаме война с тях и това ме подразни уникално много. Нередовния играч от съюза беше изключен но аз не простих на bo7 за "много бой те чака". Направих си колония над него и я кръстих "Ям бой" От тук обаче почнаха грешките ми. В работата ми е напечено, и правя всичко в играта с много бързане, от там и правя грешки. Значи събрах аз всичката газ която имах за да си престационирам флотата на новата колония, стана объркване, нещата се забавиха яко излязох в мод за 4 дена, през които човека ме настигна с точките. Престационирах си аз флотата и започнах да го дебна, искам да кажа че bo7 стриктно си пазеше флотата, веднъж полетях към него но той влезе и атаката не стана. Той продължи да дърпа с точките, днес видях че е изкарал и 10 унита които преди ги нямаше. Излязох аз по работа малко и се прибирам, гледам го че не е активен от 10 мин, а флотата му на планетата. Моята флотата ми се прибра обаче рецките се прибираха след 1 час. Нямаше кой друг да ми помогне с рециклажа наблизо и аз си казах "Майната му на рециклажа" важното е битка да има и пуснах атаката. Тук обаче отново грешка срам ме е ама който бърза греши. Пуснал съм без да искам и сондите в атака, и съм забравил да пусна 12 рунда та битката стана равна. Нищо, не съжалявам рециклаторите ми в момента летят на там и се надявам никой да не ме изпревари, а ако ме изпревари жив и здрав да е важното е тръпката от битката, която аз не бях изпитвал отдавна.
Предполагам че нещо се е случило и човека не е успял да влезе иначе за пръв път го виждам толкова време неактивен с кацнала флота.

В момента летя и със втора вълна с останалите кръстове.

http://bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2787096a

[SEYMOUR] krasivia vs [СССР] bo7
[SEYMOUR] krasivia vs [СССР] bo7
Последна промяна от krasivia на съб ное 25, 2006 10:09 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”