BulfleetDaily 29.8.2006 Брой 4

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 29.8.2006 Áðîé 4

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

Голямото клане

Автор fub4e

Днешната статия е за съюз, чиято история датира още от първи рунд. Създаден от няколко приятели, които прохождат в играта, този съюз и до днес всява страх сред първа вселена. В началото на втори рунд, той придобива името си, с което е известен и до сега - KillerTeam.
Сегашният рунд започва за тях доста обещаващо. Събрани са едни от най - големите убийци из галактиката на едно място. Всичко говори за добро представяне. За жалост обаче, скоро след началото, администрацията хваща тогавашният им лидер (killer1), че притежава втори акаунт в близост до главния. И двата са моментално изтрити без право на глас от страна на килърите. Какви са били неговите намерения, и дали е било чистта случайност или опит за мамене може би никога няма да се разбере. След тази случка главните играчи на съюза се отказват от играта. Въпреки това, в редиците на тима остават още много способни хора. Благодарение на този съюз ни се предоставя възможност да гледаме трибуната изпълнена с битки. Двете им войни с ВОР и Purgatory са може би най - кървавите мелета, на които сме ставали свидетели от началото на рунда. Загубите са и от двете страни и кой ще е краен победител ще се разбере едва през декември.
Войната им с ВОР започва още в далечният първи рунд, каква е причината никой не помни. Във втори рунд тя също е на лице и враждата между двата съюза остава трайна следа в историята на Булфлийт. Същото е положението и сега. След непрестанни атаки към laila от нейна съседка от съюза на убийците, въпреки позитивното мислене, на лидерката на ВОР не й остава нищо друго, освен да възобнови старите взаимоотношения между двата съюза. Войната е започната с пълни сили. Тогава заради ранният етап на играта, двата съюза някак си се договарят да сключат мир. НАП е на лице, но килърите продължават да шпионират и дразнят ВОР. Договорът е бързо разтрогнат и за кратко време и от двата отбора падат много жертви. Към кървавата война скоро се присъединяват и Морски Вълк и SEYMOUR на страната на ВОР и DA на страната на килърите.
Втората действаща война на KillerTeam започва, след като техен играч занулява водещ играч на Purgatory. Отговорът от страна на Purgatory е светкавичен и те бързо започват да свалят един по един играчите на KillerTeam. Тогава е сключен алиансa между убийците и SofiaBarsa, за които се твърди, че мразят от дъното на душата си момчетата на prostak_bg.
Благодарение на тези съюзи, булфлийт трибуната е изпълнена и ни е предоставена възможност да гледаме качествени битки. Клане, много загуби от всеки един тим. Клане, което екипът на BulfleetDaily ще следи от близо специално за вас, нашите читатели.

Вселена 2

Здравейте! Казвам се Даниел, играя Булфлийт за втори път с ник DaRvOtO.
Първият ми рунд беше във Вселена 1. Меко казано беше ужасен. Строях всичко, което свети в зелено, обаче имах добри приятели, като вилик и простака, които ми обясниха туй-онуй. Тогава видях надпис "Рестарт вселена 2", реших да се пробвам и се записах. Казах на мой приятел (action) да се запише и той. И така станахме двама. След това друг мой много добър приятел се записа при нас. Това беше stantce_m. Ето че дойде часът на истината, стана 20,00, рундът започна. В началото създадох съюз "F.E.A.R", обаче нещо не ми харесваше и след две седмици и измислих името "NightWolfs". Привиках незнайни за мен играчи и съседи, а също и от далечни галактики. И от трима станахме шест човека. След разрастването на съюза трябваше и сайт - направих и това. Съюзът ни се нуждаеше и от приятели. Направих алинаси с KASIOPEIA и DARK S!DE. Впоследствие с галаксияна много се сработих, станахме добър състав и направихме няколко съвместни успешни акции. Една вечер бях забравил да пусна на едната планета да се строят кръстове и някой ме нападнал и обрал.На сутринта бях бесен и си свалих мините. От тогава спряха атаките и тревогите . До ден днешен не съжалявам за това. След няколко дни един играч не беше доволен от съюза си и пожела да приемине при нас. Аз приех. Това ми беше златната покупка, ако мога така да се изразя - играчът беше Marlow. След като видях че без мини е печеливша тактика пуснах масово да свалят мините, съотборниците ме послушаха и така целия съюз заигра като мен. Дебнахме само флоти и рециклирахме. Никои не игра за точки, всеки играеше да занулява. Проведох много добри битки и с голяма история за мен. Ще запомня битките ми през галактика , как прелетях на обяд от втора в четвърта галактика и битката с Анонимния. Съюзът беше новак в тази вселена, но мисля че показва добра игра и красиви битки. Имах много врагове. Съюз Атлантис ни обяви война. Всеки играч от съюза беше занулен от мен по 2-3 пъти.

Може да се порадвате на битките ни тук : Нашите Битки

Вселена 3

Ето какво получих от наш читател: " Ако ти трябват новини за Трета вселена, ето ти една от мен:)
Днес около 15,00 часа в околностите на 2:423:2 беше забелязан рециклаж от 7 000 000 метал, 7 000 000 кристал, 3 500 000 газ.
Не зная подробности но явно се касае за самоубииство."

По горещата следа веднага тръгна нашия новинар RoYaL. Специално за Вас той написа:
Рокадите в топа, или кой кого

Като по чудо днес се извършиха няколко съществени рокади в топа на вселената. Това се случи, когато изненадващо insane_murder реши да се разбие в tquh - Битка. Неговото време за почивка дойде, след като се оплака от началния стадий на септември и близкото бъдеще в училището. "Един път не мoжах да се наспя през тая ваканция и реших да си го изкарам на tquh, който ме дебнеше преди" заяви за BulfleetDaily insane_murder. Tquh, който е поддържал нажежената обстановка, загуби значима част от флотата си за зрелище на хората. Успех и на двамата играчи!

От как играя Булфлеет ми е било интересно какви лични съобщения получават админите. Използвайки чара си, успях да задоволя любопитството си. Посмейте се и вие в новата ни рубрика.

Какво четат админите

Защо съм наказан? За всеки час в които съм наказан Неправомерно искам: 1: По 200 0000 метал 200 0000 кристал и 200 000 газ. 2. Ресурса важи и за двете ми планети. 3. Ако имате да ми казвате нещо моля кажете и докажете готов съм да си платя ако съм сгрешил в нещо, макар, че знам че не съм объркал никъде. 4. Удължаване на времето на това че съм Генерал. /наказан за ситинг/

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 29.8.06 ще бъдат включени към темата за 30.8.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:37 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”