[Seymour] krass vs [ Enigma ] brain

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

krass
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:50 pm
Контакти:

[Seymour] krass vs [ Enigma ] brain

Мнение от krass »

Значи първо да кажа че Brain е много голям пич и винаги се е държал достойно и когато е губил и когато е печелил.
С него още от началото на рунда, преди да стане от Енигма се риткахме по малко и се дебнехме. Той в началото тръгна много добре с флотата и беше по-силен от мен. Веднъж му чупих мегите и рецовете май, той ме надхитри друг път и успя да ми счупи 40 кръста, което по онова време ми беше 38% от флотата :) , но като цяло и двамата не можахме да се хванем за един по-сериозен удар.. След това тръгнах на гурбет по другите галактики и далечни земи. И сега няколко галактически години по-късно – се завърнах по старите ловни полета. Brain не те забравих -помнех раните и продължих да те дебна. Беше станал по силен от преди, но и аз не изоставах - дори имах превес. Дебнех по тъмно по светло не спях и те наблюдавах доста дълго време –не ми достигаха рециклатори сам не можех да преглътна плячката. Накрая се реших и с помощта на съюзникът tnt123, който се намираше на 1час и 58мин щях да те рециклирам. Три пъти ги връщахме влизаше на половин час, на 45 мин все в различно време. На четвъртия път се запътихме за последен опит чаках да излезеш, но ти не угасваше върнах втората вълна рециклатори - основните и ги пуснах отново един вид презаредих 10 мин преди критичната точка и ти угасна. Моментът настъпи форсирах двигателите и излетях full speed 30 мин до удара - 2мин до удара; усещах ударите на сърцето; сблъсъкът е неизбежен помирисвах кръв. Не може да бъде ти влезе 1 мин преди сблъсъка -пуснах шпиони и вече натисках спирачките когато се върнаха с добра вест цялата ти флота е на док - в последствие се разбра, че си нямал свободни полети, какво нещастие за теб и каква победа за мен. Би се храбро, но късметът беше на моя страна. Поклон.

http://free.hit.bg/bulfleetbattles/Bulf ... s2.php.htm

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1738576 метал
1381424 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
357152 кристали
869288 газ.

За съжаление предвид трудността на това да спипаш brain не можах да организирам до край рециклажа.
Но нека има и за бедните скитащи из космоса души и те да похапнат малко.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”