BulfleetDaily 27.8.2006 Брой2

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 27.8.2006 Áðîé2

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

Водачът

С цел да намеря някоя интересна новина из вселената, започнах да завързвам контакти с лидерите на водещите съюзи и техните играчи. Въпреки безцелното ми лутане, през цялото време знаех за кого искам да пиша в днешният брой.
Когато най - накрая събрах смелост, написах на бързо кратко лично съобщение и му го изпратих. Да, на самият властелин на вселената - nero. Въпреки всичките ми очаквания и предположения за отрицателен отговор от негова страна, отговорът бързо дойде и за моя най - голяма радост беше положителен. nero се оказа много приятен и ведър човек и веднага се съгласи да отговори на няколко мои въпроса, специално за вас читателите на BulfleetDaily. Ето и самото интеревю :

ф - Здравей, nero. Първо искам да те поздравя за водачеството в класирането. Не си го изпуснал повече от един месец вече.
н - Благодаря за поздрава, но водачеството съвсем не ми е приоритет - стана случайно.
ф - Би ли споделил с нас как точно се става номер едно в първа вселена?
н - Просто човек трябва да си поставя точни и ясни цели, които строго да следва. Много труд..... - по скоро постояно висене пред компютъра и добър интернет доставчик :)
ф - Защо според тебе така рязко спадна нивото на играта във вселената ?
н - Трудно ми е да ти отговоря на този въпрос. Не е тайна за никого, че ветераните от предните рундове ги няма или ако има някой, то той отчита само присъствие.
ф - Според всички рунда е решен и единствените, които могат да ви се противопоставят по някакъв начин са RezervDogs. Според теб това така ли е ? Може ли да очакваме някакво спречкване между съюзите ви ?
н - Ще ме извиниш, но този въпрос няма да го коментирам.
ф - И последното, което искам да те попитам е дали според теб ЗНС-тата ще върнат интригата в рунда ?
н - Със сигурност ще има много интересни моменти когато звездите започнат да летят.
ф - Искрено ти благодаря за интервюто и успех в играта.
н - И аз ти благодаря и до нови срещи :)

ф - fub4e , н - nero

Един добър ден за съюза Purgatory

Днешният ден и изминалата нощ бяха под щастливата звезда на Purgatory. Човекът, който започна тяхната победна серия беше майор ko-staa . След дълго дебнене той най - сетне беше успял да хване чуждите кораби в една добра битка. Малко след него и другият майор от тима на Purgatory се увенча с успех срещу враговете си от KillerTеam. Битката на malak_gad е може би е една от най - големите, която сме виждали този рунд във вселената. Серията за тима на prostak_bg беше завършена с една невероятна атака на генерал DaRvOtO към активен човек. Ето я и последната битка. За повече подробноси и коментари към битките посетете булфлийт трибуната.

Трибуната на вселена едно, превърната в цирк

След поредните няколко битки, поставени в трибуната на вселена едно, тя досущ заприлича на цирк, или по скоро на бит пазар, където всички потребители се надкарват, кой е по велик от другия, без да обръщат достатъчно внимание на самата битка и участниците в нея. Крайно време е страстите да се успокоят, и съревнованието да започне в играта, а не във форума. Много от играчите са на мнение, че не искат да си поставят битки там и че трябва да има някакъв контрол от страна на новинарите и администрацията.

Поредният атентат

Последните минути преди днешният брой да излезне, екипът на BulfleetDaily стана свидетел на поредната касапница във вселена едно. С този си удар съюз ATENTATOR дават сериозна заявка за челните позиции този рунд. terorista успя да сътвори показен атентат. Ето и самата битка.

Вселена 2

ILL_NiN0, лидер на Rookies:

1. Личното ми развитие беше осеяно с много перипетии. Започнах рунда добре, както аз си знам - наблягайки на флота, без да бързам с рецитата, търсейки постоянно касички. Нямах възможност да седя много пред компютъра и изоставането ми в началото беше логично. Знаете как е тогава - всяка секунда е важна . Но въпреки това аз бавно, но славно се изкачвах на горе по класацията. Стигнах до топ 40 и тогава дойде кошмара за мен - вселената спря да ми се зарежда. То не бяха мъки, то не беше чудо. Писах до админи, модератори, до интернет доставчика ми, с две думи до всички, които може да знаят как да оправя нещата. За нещастие - без резултат. След два дена мъки и след като ми ограбиха колониите ,аз бях обезверен. За щастие флотата ми беше силна и за два дена така и никой от топ 40 не се нави да ме изрециклира. Но аз бях загубил най голямото си оръжие - хъса ми. Затова си подарих и акаунта. Съсредоточих се в първа, където срещнах може би най-големия ми враг в играта.
[DarK_FeaR]Anub1zzz_vs_[DamneD]_LeSTaT_

[Rookies]ILL_NiN0_vs_[DarK_FeaR]Anub1zzz

Mного адреналин имаше за мен около тези битки и още повече задоволство. След като се разправих с него, аз можех спокойно да продължа развитието си. Както винаги, аз залагах основно на флота и битки. Доста бързо успях да настигна съотборниците си, въпреки че с този акаунт бях започнал с три месеца закъснение и въпреки факта, че поради кандидат-студентската ми кампания ми се наложи няколко пъти да излизам в мод. Накрая даже поради липса на жертви започна да ми става леко скучновато. След конфликт с Рецовете, и след като занулих двама техни членове, aircon каза, че идва за мен. Аз изкренно се зарадвах, казах си: "Ще стане интересно ". Но не би!.Той само колонизира и основно беше в мод, явно е нямал време за игра. Тогава аз си изтрих доста развита планета само и само да колонизирам в заветната система 3:250 с надеждата поне там да има дебнене. Но пак се разочаровах. Няколко пъти успях да ударя боян боянов между рефрешите му и още няколко човека в съседните галактики и другото беше суша. А времето ме притискаше и трябваше да сложа край на играта си. Литнах отново до родната 5-та (за трети пореден рунд във 2-ра пак ще играя в 5-та галактика) за да приключа. Това и стана

http://rogertaylor.hit.bg/iLL-Ninio%20v ... Steel.html
ILL_NiN0%20vs%20ParA[KillerTeam].htm]http://piletaa.hit.bg/[Rookies]ILL_NiN0%20...KillerTeam].htm
%20ILL_NiN0%20vs%20[Obriv]Phoenix.htm]http://piletaa.hit.bg/[Rookies]%20ILL_NiN0...riv]Phoenix.htm

от трите битки, плюс още една на ilay, която мина след мен при Para за да го доразбие, аз инвестирах около 60 млн. ресурс в любимия си съюз, преди да се откажа от играта.

2. За съжаление, някои от старите кучета на играта не играха този рунд. Като гледам как се е очертало, следващия ще сме още по-малко, какво да се прави - реалния живот те притиска. Бяхме малко, но бяхме сплотени и всичките бяхме биткаджии. Редовно във форума на съюза ми се пускаха все по-хубави наши битки, което можеше само да ме радва. В началото на рунда имаше гласуване относно взаимоотношенията ни със СССР. Аз пръв изявих мнение, че неутралитета е най-добрата политика в случая и в крайна сметка мнозинството реши точно това. Алианси и Напове не съм сключвал, както и лидерите преди мен, просто всички съюзи бяха обект на лов. Официални войни също не сме имали, може би само една неофициална с Рецовете. Както и миналия рунд, така и този имахме разделения на главен и подсъюз.

3. Относно рунда - мина и най-смелите ми очаквания. Толкова честен и равностоен рунд не помня да съм виждал в БФ (само върху 1-ви рунд 1-ва вселена нямам впечатления). Дано и за в бъдеще е така, за да се поддържа интригата жива. Също така поздравявам екипа за нововъведенията в играта, остана да направят и кръгла вселена и тогава екшънът ще е пълен.

Вселена 3

Войната в топ-а или водещ играч бе "обеззвезден"

Войната бе обявена отдавна, заради постъпките на Dzver и Zmeyan.Няколко съюза се обединиха в битката срещу водещите играчи.Перфектната организация и над 300 атаки един път не успя, лидера на BEAST и още водещи съюзи търсеха по-удобен момент за атака.Atilla проведе няколко атаки срещу Zmeyan, но безуспешни.След като ANSR направиха комбинация с CONQUERORS в опит за сваляне на Zmeyan, Atilla реши да приключи като подари акаунта си на стар играч от ANSR - Plevel, който още след взимането на акаунта прати атака към Zmeyan и първият в класацията на вселена 3 бе "обеззвезден" (остана без звезди) - доклад

Интересните събития от оставащите чaсове на 27.8.06 ще бъдат включени към темата за 28.8.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:35 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”