[ Боен Клуб ]GoodDevil -[JediOrder] Ixtreon

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Klayton
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср юни 07, 2006 5:19 pm
Контакти:

[ Áîåí Êëóá ]GoodDevil -[JediOrder] Ixtreon

Мнение от Klayton »

GoodDevil написа:Историята е следната: На последък страдам от безсъние заради БУЛА и снощи към 4:30 сутринта си търсех някой който да уграбя. Вече бях пратил няколко атаки и имах място само за още една и 3-4 меги та си викам трябва и тях да ги запълня с нещо. Цъкайки безцелно по системите случайно попаднах на Ixtreon от JediOrder. Пояснявам,че моя саюз БОЕН КЛУБ е във война с неговия съответно битката с него е приоритет!!! Бях попадал и преди на него и го бях шпионирал,но просто еи така да видя дали има някъв ресурс без замисъл да го атакувам и повечето пъти или нямаше нищо на планетата или ми унищожаваше сондите.Така стана и тая нощ-унищожи 1-2 сонди и се ядосах реших,че трябва да разбера кво има на планетата-ресурси кой знае колко нямаше. С една свободна флотилия и 1 содна го шпионирах поне 10 пъти преди да ми излезе кво има и вече почнах яко да се изнервям Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 И изведнъж хоп най-сетне ми излезе флотата му-зарязал си кръстите еи така!!! Доста време погледах монитора доста дебилно и се чудех дали да го трескам или не щото нямах и рецки половината летяха на някъде и ако го атакувам нямаше да мога да го събера после :inso2 Викам си:"И са кво и тая нощ ли няма да се спи" :inso1 Най-накрая се реших върнах сичките рецове ама щяха да се върнат след час и половина а вече беше към 5 часа!!! Най-накрая рецовете се върнаха и пратих атаката :inso18 към 7 часа.Само дето обърках малко атаката рецките щяха да стигнат час след атаката хоп айде връщай кръстите,хоп 25к газ по дяволите :inso4 Се пак я пратих и се надявах,че в неделя сутрин няма да пича няма да стане рано и излязох от играта.Като влязох пак ето го резултата:

БИТКА
БЕКЪП

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

304560 метал
304560 кристали
152280 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Видях,че пича са го изхвърлили от саюза,което според мен е много глупаво щото по тоя начин се лишават от един добър играч,а саюза им не е много голям пък и така намаляват тия дето мога да ги атакувам :inso143 Дано поне не се откаже от играта!!!

П.С. МОЛЯ ЗА БЕКЪП!!!
Последна промяна от Klayton на ср ное 22, 2006 4:08 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”