Код: Избери всички
Our alliance declares politics of WAR towards alliance ***=Съюзът ни обявява политика на Война спрямо съюз ***!
Our alliance declares politics of Union towards alliance ***=Съюзът ни обявява политика на Алианс спрямо съюз ***!
Our alliance declares politics of NAP towards alliance ***=Съюзът ни обявява политика на НАП спрямо съюз ***!
Съюз *** обявява политика на Война спрямо вашия съюз!=Alliance *** declares politcs of WAR towards your alliance!
Съюз *** обявява политика на Алианс спрямо вашия съюз!=Alliance *** declares politcs of Union towards your alliance!
Съюз *** обявява политика на НАП спрямо вашия съюз!=Alliance *** declares politcs of NAP towards your alliance!Код: Избери всички
Union = алианс
War = война
NAP = нап
Accept = приеми
Alliance = съюзКод: Избери всички
Транспортьор: = Cargoship
Мегатрансп.: = Mega cargoship
Скаут: = Scout
Изтребител: = Field fighter
Ш. Сонда: = Spy probe
Кръстосвач = Guardian
Боен кораб =Battleship
Колонизиращ кораб =Colonyship
Рециклатор =Recycler
Бомбардировач =Bomber
Унищожител =Destroyer
ЗНС =Deathstar
Мегаатон =Megaton
Спийдър =Speedre
Танкер=TankerКод: Избери всички
искаш ли да дойдеш в моят съюз ***.пиши ми за мнението си
Do you want to come to my alliance ***.Write me what you have decidedКод: Избери всички
***ви прие в съюза си!
*** accepted you in his union!Код: Избери всички
Спепешно ми трябва шпионаж на * * * Надявам се някой да помогне.
I need urgent spy report on *** I hope somebody will help .Код: Избери всички
Отговори-Reply
Изтрий -Delete
Докладвай като обида-Report offenceКод: Избери всички
Благодарим ви, вашият глас беше отчетен! В знак на благодарност Bulfleet ви подарява ресурс на активната планета равен на добива ви за 12 минути.
Thank you, your vote has been recorded. In appreciation Bulfleet rewards you with resources equal to 12min of production on your active planet.SYSTEM_2005 написа:!!! IMPORTANT !!!
FOR EVERYONE who want to translate something fast to their language and don't want to ask in this topic every time when someone write to them in bulgarian .
ONLINE TRANSLATORS :
1. TRANSLATOR 1 - multi languages support , slow
2. TRANSLATOR 2 - word by word , very fast
3. TRANSLATOR 3 - fast , max 500 symbols
Enjoy :inso9 .