Всичко започна с лично съобщение от играч от подсъюза
гопето написа:Абе шефе някъв днеска ме напада три пъти и в момента пак лети срещу мене, ако искаш го напасни , намира се на 3 100 2
След секунди и докладът на отряда по шпионирането беше на лицеИмаше само един проблем, флота и беше в 4 галактика, а той в трета.Информация за флотите / защитата написа:Мегатрансп.: 11 (2 ниво)
Скаут: 11 (1
ниво)
Кръстосвач: 78 (5 ниво)
Рециклатор: 5 (0 ниво)
Ш. Сонда: 4 (0 ниво)
Но всеки проблем си има и своето решение, последва едно колонизиране и две стационирания на 100% , всичко вече беше започнало и нямаше път назад. Газта беше взета назаем с неяснота кога щеше да може да се върне. С всяка секунда корабите се приближаваха към заветната цел.
Приземявайки се на доковете на току що построената колония, остана само дългото чакане. За радост на всички все пак играчът след известно време излезна от играта. Повече не и трябваше, шпионаж от съюзник показва, че корабите са все още там, дори без да знае дали бройката е същата атаката полита, рециклаторите са осигорени от близък приятел.
Дори в тази напечена ситуация, тя е заета и с друго нещо, атакуват за първи път момиче от подсъюза и тя трябва да и обясни как да си спаси корабите и ресурса.
Много скоро резултатът е на лице:
[BoLdLY]MeriAn VS [InSaNe]nFL.VendicK
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
492928 метал
492928 кристали
54144 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
192320 газ.
Откраднати са: 22535 метал, 19150 кристали, 35815 газ.
Откраднати са: 27 метал, 15 кристали, 70826 газ.
Откраднати са: 39 метал, 22 кристали, 35420 газ
МериАн написа:Тая битка ме изкефи многоПриятели и непознати ми помогнаха, без тях нямаше да успея. Благодаря им.
nFL.VendicK написа:еми аз по тва време играех ЦС ,а между другото аз можех и да те ударжа ако обаче мегите които беха в атака ми бяха на планетата
пп. Извинявам се за бекъпа, но го е правил друг човек и така и не успях да го оправя.