Манго

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Ìàíãî

Мнение от Empire »

Част 1
Манго беше около 25 годишен,физически здрав,мургав българин със "ромско" потекло.
Манго нямаше дори и основно образование и през целия си съзнателен живот бе живал в циганското гето.
Манго беше човек със високо самочуствие никога не допускаше някои да го нарече циганин или нещо подобно,държеше да бъде равен на всички останалите бели хора.
Манго не подържаше изрядна хигиена и леко намирисваше,но за него това не беше особен проблем.
Манго ненавиждаше крадците-причината?-еми конкуренцияа му беше понякога просто по-добра от него...

Мартин е едно симпатично момченце на 14 години.
Той е 7ми клас в едно от най-добрите училища от неговия град.
Неговата голяма мечта бе да помага на хората по целия свят-с една дума Хуманист та дрънка.
Мартинчо не беше от богато семейство,но винаги ходеше добре облечен и в приветлив вид.
Мартинчо нямаше нищо против "ромите" дори беше приятелче с циганчетат от неговото училище( всичките деца на по-богати "роми").

Така и беше докато един хубав пролетен Манго не реши,че днес му е ден за кражби и закача на оградата на училището някое по-намазано хлапе за да му вземе джобните.
Не след дълго всички деца излязоха от училището и всяко си пое по пътя,единствено Мартинчо си тръгна сам защото нямаше съученици които да живеят в покрайнините на града...
Манго веднага забеляза това и тръгна след Мартинчо и не след дълго наедна по-забутана уличка настигна детето и му подвикна:
-Хмалкия,колко е часЪт?
Мартин досега не бе имал проблеми с циганите и без да се замисли си погледна часовника и му отговори : "2 без 10" и се усмихна приветливо.
Секунди по-късно Мартинчо лежеше на земята с разбит нос,ограбен и с разбито самочуствие.
Този ден бе съдбоносен за Мартин и неговото бъдеще.

Не дълго след този Инцидент Манго бе вкаран в затвора заизнасилване на негова "сестра" от махалата и щеше да прекара няколко години в затвора.

Втората част я очаквайте днес вечерта или утре :)
Потребителски аватар
Wolfy
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 15, 2005 7:42 am
Контакти:

Мнение от Wolfy »

Хе хе това ми напомня един разказ.Абе какво да ти кажа за четивото пиши там,пък ако има читатели.
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

кхъм кхъм...айде да не обиждам за плагиатство,но защо страшно ми напомня за [url=http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t ... art=0//url]Историята на един ром! ...Да видим това дали ще се отклони от първия разказ или ще е поредната зле написана ромска история...
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

haha

Мнение от Empire »

Мне,историята ми не е свързана с "Историята за един Ром" макар че и нея съм я чел и е добра :)
Не се надявам да има много читатели,но все пак се почва от някаде.
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

õàõàõà

Мнение от Empire »

2.Гей-Парада
Няколко години по-късно...

Мартин бърза да нахлузи черният си бомбер и да излезе от вкъщи.
С бърза стъпка се устремяваше към центъра на града.
Неговия приятел Жоро-когото наричаша Слона му се бе обадил спешно да пристигне защото щяло да има голямо меле.
Когато пресичаще улиците той чу силна шумотевица от съседна на него улицата.Техно-Хаос ритми се носеха отвскякаде и шарена тълпа вървеше след първия автобус натоварен специално с няколко колони които дънеха....
След като стигна мястото на срещата,той погледна цялата банда на Слона-около 50 момчетанеговклучително-всичките до един със обръснати глави...
Слона го погледна с една ехидна усмивка и му каза :

С:--Марто,дойде и нашия миг да направим малко шум...
М:--Жорж,какво имаш предвид?
С:--Хахухах,че не видя ли бе копеле,този педерастки парад,след малко идват и другарите от предградията.
М:--ще стане като преди няколко години като в Сърбия...
С:--Това е и целта :)

След секунди до тях спряха 5 буса и от него изкочиха около 100тина здрави момчета.Това беше тяхната подкрепа от покрайнините.
Момчетата се спогледаха и се настаниха на място удобно за бързо нахлуване на площада.
Мислеше се че няма да има никакви проблеми,защото вече от години хората бяха свикнали да гледат хомосексуални и имаше търпимост към тях,но не всички бяха такива....
След като Гей-ското шествие се спря на площада и лидера на гей-организацията Джемини се покачи на подиума и започна да бръщолеви колко свободни се чуствали гей-овете в наши дни,от към странична уличка се чуха викове :" Педераси,мръсни мамицата виии".
150 Скина срещу 2000 педала....
Хомосексуалистите обзети от невиждан страх се разбягаха,а Слона и всичките им другари които добараха го удряха дето им падне.
Марто не си губеше времето да млати нещастните педали,качи се на подиума и хвана за дългата коса и го метна върху асваФлта на земята.
Взе микрофона и със превъзбуден глас каза :
" Хора,това беше със своеволията на разни педали в нашия град,скоро ще има нов ред в града!"
Слезе от подиума и отиде при Слона и другарите му....

Следва продължение...

Знам че,сега може и да е малко недоизпипано,но със всяка следваща част мисля да го правя по-така интересно и брутално,засега това са ми възможностите,очаквам критики и предложения за сценария по-натам :)
Последна промяна от Empire на чет ное 23, 2006 8:45 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

2.2 Да не създават теми с призиви против действащото в страната законодателство, с расистки характер....Тааа,к'во викаш?
Последна промяна от TheBeast на чет ное 23, 2006 8:45 am, променено общо 1 път.
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

õàõàõàõà

Мнение от Empire »

Част 3.На следващия ден...

Домът на Мартин Генчев-21 годишен.
Час-около 8 сутринта.

На врата на семейство Генчеви се потроба силно и се чу силно заповедта : "Полиция,отвряйте незабавно!!!"
Майката на Мартин отиде да отвори вратата и преди и да може и да попита какво става,полицаите се втурнаха да дирят Мартин.
Чу се силен трясък на счупено и полицаите веднага се втурнха към стаята от която се чу този шум.
Понеже стаята на Мартин беше на 2-рия етаж от къщата той нямаше никакъв шанс за бягство,освен да скочи от прозореца към близката гора.
Лейтенант Петров който бе изпратен да арестува Мартин за вчерашната му проява на площада извика след него нервно :
"Момче,не бягай,знай че ще те открием!!!"
Отговор не се чу.

Час 12:30

Крайлъшката поляна

Слона бавно се облегна на задната седалка във малкия си волксваген джета и се зачете във спортния вестник.
Мартин се появи из дърветата и бавно се приближи до колата,Слона както се беше унесъл не го забеляза и бе стреснат от едно "ПОЛИЦИЯТа,ръцете на кръста",ужасът за него бе пълен а Мартин се заливаше от смях.
Слона : Марто,недей така направо ми изкара акълищата!хаха
Мартин: Е,баце не се сдържах просто хахаха.
С : Хубу,са какво ще правим?
М: *** ли му майката?Някви планове да имаш?
С: Ем ,предлагам да се укрием при Бачо за няколко седмициа?Ко ще кажещ?
М: И аз това си го мислех да тръгваме :)

След малко потегли фолксвагена в неизвестна посока....

Бачо бе 65-годишен човечец,живеещ в едно малко селце близо до града на Слона и Мартин.Навремето е лежал в Белене 20 години след като е бил обяван за фашист...
Сега се занимаваше с отглеждане на дини и други селскостопански продукти,но все още в него гореше жар за мъст....

Следва продължение...
Последна промяна от Empire на чет ное 23, 2006 8:46 am, променено общо 1 път.
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Няма ли някой модератор да се спре с тези неща ? Достатъчно се начетохме ...
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

hahaha

Мнение от Empire »

Ако наистина трябва да спра да пиша ще е хубаво някои от модерите да ми го беше съобщил.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

fub4e написа:Няма ли някой модератор да се спре с тези неща ? Достатъчно се начетохме ...

защо да го спре,нека пише човека като не ти харесва не чети
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”