Нова раса - бай мангау

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
gogo1992
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 01, 2006 8:30 am
Контакти:

Мнение от gogo1992 »

става!
но може да имат бонус когато атакуват да крадат повече метал!!!
Последна промяна от gogo1992 на чет ное 23, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
Аз играя bulfleet а ти?
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:24 pm
Контакти:

Мнение от paksizabravihpass-a6efe! »

И специална сграда за вторичните суровини вместо търговски център ;)
Последна промяна от paksizabravihpass-a6efe! на чет ное 23, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

И вместо името планета да бъде планета да бъде наречено Катун
The old dog has some new tricks in his sleeve...
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

И вместо броня за космически кораби да имат ъпгрейд "ламарина 2ра употреба" и с качването на нивото респективно се качва и 3та, 4та, 5та употреба и т.н.
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

paksizabravihpass-a6efe! написа:И вместо броня за космически кораби да имат ъпгрейд "ламарина 2ра употреба" и с качването на нивото респективно се качва и 3та, 4та, 5та употреба и т.н.
Не трябва ли да е обратното? 5та, 4та, 3та и т.н. Все пак - колкото по-нова е, толкова по-здрава ;)
Последна промяна от blood_dodo на чет ное 23, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Не... те нали за тва са цигани :Р за да извличат полза от най-злокачественото ;)
edit me: сетих се още нещо - ресърч чалга - при всяко ниво скоростта на корабите се качва. А също се увеличава бонуса от мините с 1% ;)
Последна промяна от paksizabravihpass-a6efe! на чет ное 23, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Хахахахаха. Приемаме. А, и нека вместо полета за рециклиране има "бунища". Специалната способност на единицата чаве, при ъпгрейд да бъде крадване на ток от чужди соларни панели, предимно на българи, понеже май само ние ги търпиме.
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Ам забравихте за шпионажа ве хора незнам може да не съм го видял но предлагам да се сложи баба чародейка с кристална топка да предказва кво има другия на планетата Лошото при нея че колкото повече дигаш нивото толкова става лакома за ресурс който да го продава но шанса за пълна и точна информация е доста голям :) :inso2
Баба Чародейка
кристално кълбо 2 ниво
Образование 5 ниво
Театър 1 ниво
и при всяко даване на нея за предсказание ви изписва : Бате Бате дай 2 метал ще ти кажа кво има на вражеската планета Аре не се праи на скръндза всичко ще ти кажа дори и каде си крият спестяванията
ем незнам дали е добре :inso2 вие ще кажете
Последна промяна от DeadHunter на чет ное 23, 2006 1:19 pm, променено общо 1 път.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”