как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BulSoldier написа:Хаха тва е редовния номер,кат ме види на задната врата и като се кача в средата ме питат "ти беше с карта нали?" Сами се сетете за отговора ми.Аз със с карта и за цвета на билетчетата внимание не съм обръщал,но имаше едно време жълти,сини май и розови имаше даже.
и бели имаше и сиви.
Последна промяна от RoYaL на чет ное 23, 2006 4:46 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:24 pm
Контакти:

Мнение от paksizabravihpass-a6efe! »

Сега обаче билетите поскъпнаха и тази тема трябва непременно да се възроди!Който има нови съвети да дава.А който не я е чел - слушайте внимателно, че няма да поФФФФФФтаряме ;)
Последна промяна от paksizabravihpass-a6efe! на чет ное 23, 2006 4:46 pm, променено общо 1 път.
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
petko10
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юни 18, 2005 8:54 pm
Контакти:

Мнение от petko10 »

Няколко примера :

-Билет?
-Аз съм ти разсърден.(обръща се на другата страна)

-Билети имате ли ? (аз и един приятел бяхме)
-Не
...обърна се и продължи да проверява.

-Билети ?
-Нямаме.(пак със същия)
-5 лева
-И 5 лева нямаме
(аз като по-изобретателен добавям)
-Че ако имахме щяхме ли да сме без билети.
...погледна ни лошо и си тръгна

-Карти ,билети за проверка?
-Нямам (тогава влезнаха 3-ма контрольори през трите врати)
-Чакай тук
-Добре (тоя тръгна надоло,а аз на 3-4 крачки зад него,като стигнах до средата )
-Билет?-беше другия ,той се беше забавил нещо и беше още до вратата
-Вече го провериха
-Добре
...на следващата спирка слязох.

Иначе само един път са ме сваляли - бяхме тръгнали с един приятел на ски и с 83 пътуваме към "Хладилника" разбирасе без билети когато влизат 4 контроли и автобуса спира . Свалиха ни и извесно време се разправяхме (разбира се "нямахме" 5 лева) и накрая се споразомяхме да дадем общо 5 лева.После като се качихме на 122 аз си взех билет и го дупчих а моя така интелигентен спътник реши да си вземе билет но да не го дупчи . Когато разбирасе контролата се качи той ,въпреки огромните си усилия не успя да пробие билета преди да го види контролата (беше с обувки за борд и носеше самия борд и стана едно мазало като се опита с 2 крачки набегом да си пробие билета...).
В крайна сметка даде 5 кинта

Та такива премеждия в градския транспорт...

Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Рядко използвам автобуси или тролейбуси, но оня ден ми се наложи. Ето как се измъкнах от билет: Пътувах с една позната. Обяснавах ù нещо, но в автобуса беше доста шумно и се бях навел над ухото ù. Когато мина кондукторката, само се усмихна и продължи.
Ако някой може да го ползва, да действа смело.

P.S. В Русе сме с кондуктори по автобусите.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:24 pm
Контакти:

Мнение от paksizabravihpass-a6efe! »

Хайде народеееееее....и аз душа нося, и аз искам спестим ;) Така че - съвети, моля!
Последна промяна от paksizabravihpass-a6efe! на чет ное 23, 2006 4:46 pm, променено общо 1 път.
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Незнам,мазухистичен кеф ли Ви доставя да копате теми отпреди 2 години-Айде няма да се занимавам,че веднага ме нападнаха,защо аджеба съм бил комплексар и т.н.Колегата този път да реши
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Колега, я вземи влез в Скайп да ми обясниш тая афера, че да знам какво да правя. А да - ако някой те обвинява в нещо - свиркай аз да се оправям. За тебе поне мога да бъда 101% сигурен че си чист. да - ключа й тегля на тая тема.
Последна промяна от blood_dodo на пон апр 02, 2007 6:10 pm, променено общо 1 път.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”