АнаркиБГ ми написа:
Ето и предистория:
След като бях занулен 1-2 пъти,и съюзът ни беше пред разпад заради вътрешни дразги,се появи sk8-man.Toй реши,че съм лесна плячка,и доста сгреши.Той успя 1-2 да ме ограби,защото ми беше спрял тока.Това,което ме издразни е,че ме нападна ,при положение ,че бяхме се разбрали да не се нападаме.Ядосах се здраво,и реших да се боря с него до дупка.По това време той имаше към 90 кръста,а аз-0.ТОй обаче не знаеше,че имам и колонии в 5та галактика,и не знаеше ,че правя доста бързо флоти.За 3 седмици направих към 320 кръста.Той не подозираше за това.Надявах се да го спипам с изненада,но той разкри намеренията ми,след което го удари на бяг.Повече от седмица се дебнахме денонощно,и накрая се уморихме и решихме да се разберем за време и място,и да си сбием флотите.
ето доклада:
[Warez.ru]AnarkiBG vs. [Archangels]sk8-man
Той беше направил бойни кораби,и се надяваше те да му помогнат да се пребори с мойте кръстосвачи.През това време беше занемарил кръстосвачите си откъм ъпгрейди за ниво.
Битката завърши с равенство,но за мен това значеше победа,понеже правех флоти по-бързо от него,и след битката ми остана по-голямата флота.Той знаеше,че е свършен(понеже и мои съотборници му бяха набрали) и за това се отказа от играта и си изтри акаунта.