Крилан

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Êðèëàí

Мнение от TheBeast »

Код: Избери всички

Междупланетен външен полигон "Фасей I",2144 година сл.хр.14:15 ч местно планетарно време,Ден:Сряда
Криланския имперески кораб се приземи меко на повърхността.В този момнет на огромната 25 декарова платформа имаше само трима човека и обслужващия персонал от роботи.Те бяха повечето механици,снабдители по кацналите кораби и военни машини за защита но в този момент военните бяха учудващо изключени.Целия полигон бе осветен от слънчеви лампи докарващи слънчева свтлина,а небето бе черно и осеяно със блещтукащи далечни и студени звезди.Тримата човека облечени във специални скафандри черни на цвят застанаха до Криланския кораб,които изпускаше въглеродния оксид натрупан във резевоарите си.Единия от чакащите хора козирува.Рампата на кораба се отвори,а от нея излезе ослепяваща свтлина.Тримата се предпазиха с ръка.Последваха 3 откоса от полуавтоматично оръжие и тримата се свалякоха безжизнени на пода.Бордовите картечници на кораба се включиха и почнаха масиран обстрел по всичко обхващащо обсега им.Робтите бяха разскъсвани от куршумите,а корабите надупчени и неизползваеми.
Всичко спря изведнъж и 5 човека изкочиха от кораба.Всеки носеше сребрист куфар.Разпръснаха се и след 20 мин. се върнаха на кораба.
-Взривовете сложени ли са?
-Да СЪР!!!
-Чудесно!
Кораба отлетя като прати 2 ракети по един звездолет.След това включи хиперпространствените си двигатели и изчезна в небето последван от бяла линия оставена от двигателите.Платформата бе разскъсана от взривове и унищожена....

________
Следва продължение....
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Планета Земя,Лондонско време-14:45 2144 година сл.хр.Ден:Четвъртък
=Лондон,Англия.Генерален Щаб на галктическата английска флота.=
-СЪР?
-Да редник?
-Платформата "Фасей I" е унищожена от Криланците...
-Поредната редник......Поредната...
-Имам въпрос майоре...
-Казвай?
-Кои са те?Имам предвид Криланците?
-Те са бунтовници.Бунтовници на новия ред.Повечето са от Европа и Азия.Оцепници,които заселват малкък спътник на Сатурн и оттам командват корабите си.Този спътник е непристъпен за нашта бойна флота тъй като едни от най-добрите инжинери отхвърлени от нашето общество са направили корабите им които стоят в постоянна висока орбита около спътника.Просто е непрвземаемо там-ще изпочупим цялата си флота само за да махнем блокадата,комо ли да кацнем на планетата.Самия водач,наричащ себе си "император" е приел прозвището Крилан.Името от криле-фен е на всичко с крила.Той е руски военен пилот който събира всички тези отцепници в едно и създава Криланската Империя от която търпим загуба след загуба...
-Ясно...Как ще се справим с тях майоре?
-Да му мислят американците....
===

СеверноАмерикански съюз
-Сър...получавам трансмисия от Лондон,Англия...
-Пускай компютър!
-Генерал Хъдсън?
-Да майор Баучър?
-Криланците са унищожили "Фасей I",тя е под ваша юрисдикция.
-Пак ли?.....Лошо...Ще изпратим екип които да огледа щетите...
-Генерале извинете за въпроса ми но.....До кога ще ги търпим?
-Намерил съм вече решение идващо от Балканския съюз...Там съм намерил подходящия екип които ще се внедри в Криланската Империя и ще я унищожи отвътре...Ще ги видите...Те пътуват насам
-Разбрано!
пиу-пиу...-връзката...прекратена...
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Площадка за кацане-Шестагон,Вашингтон СеверноАмерикански Съюз-2144 година сл.хр.Вашингтонско национално време-15:00,Ден:Петък
Совалката с отличителните знаци на Блаканския Съюз(Двуглав лъв,обиколен от всчките флагове на страните участващи в съюза) кацна на площадката пред новата сграда наречена Шестагон,заради новото си крило-космическите колонии.Совалката изпусна въздух,вратата се отвори и от нея излезе висок едър мъж със кестенява коса и пъстри очи.Бе облечен във камуфлажни панталони,обут в кубинки,бе сложил черен потник които очертаваше масивните му мускули.Бе метнал сака си на дяснто рамо и подаде ръка на финна ръка.Тя бе на стройно и красиво момиче,средно за жените на ръст.Бе облечено в цялостен гащеризон.Момичето бе сложило кръгли очила със зелени стъкла за нощно виждане на главата си за да пази червената си дълга коса да не закрива лицето й.Зад нея един среден на ръст човек слезе.Носеше очила,бе със гарванвочерна коса.И той бе облечен в гащеризон.На кръста си носеше колан със много джобове.А в ръцете си държеше два сака и подмишница лаптоп.Пред тях спря военен хъмър и от него слезе генерал Хъдсън.Тримата се строиха пред генерала.Той отвори един клипборд и почна:
Лейтенант Мирослав Лашев.Години:28.ръст:1.80см.Цвят на ретината:пъстър.Неосъждан.Досие:перфектно.CV:роден във София,България през 2116 година в семейство на военни.Израснал и обучен във военна академия :Г.С.Раковски.Владее перфектно 7 езика-Английски,Немски,Испански,Френски,Китайски,Гръцки,Руски.Специално обучен командос.Борави със всякакъв арсенал от оръжия.Специалност:Бойни изкуства-владее Айкидо,Джиу-джицу,Бокс.Психологичен профил:Психически стабилен
генерала погледна към човека и каза:
-Ти ли си?
-Тъй вярно сър!-отговори рязко и точно
генерала приближи към момичето и почна:
Лейтенант Вяра Захариева.Години 24.ръст:1.67см.Цвят на ретината:черен.Неосъждана.Досие:Перфектно.CV:родена във Плевен,България през 2122 година в семейство на агроном и цветарка.Израснала в семейна среда.Обучена във казармата.Владее перфектно3 езика-Английски,Немски,Руски.Специално обучена снайперистка.Борави със всякакъв оптичен арсенал.Специалност:Хладни оръжия-владее седметте остриета и ножови нападения по такитиката на Захариев.Психологичен профил:Уравновесена със леки порблясъци на нервни разстройства
Генерала погледна със прознизващ поглед момичето и каза:
-Надявам се да нямаме проблеми със тези нервни разтройства.Залагаме всичко на вас!
-Няма Сър!Знам Сър!
Генерала погледна третия,който запали цигара.Генерала взе цигарата от устата му,стъпка я и кресна:
-ТУК НЕ СЕ ПУШИ МОМЧЕ!
-Тъй вярно..........*сър!
-А ти си..-и почна
Специален експерт Зоран Лалович.Години:32.ръст:1.75см.Цвят на ретината:кафяв.Осъжадан-Хулиганство,побой,нарушване на общественния ред.CV:роден във Ниш Сръбска федерация през 2112 година в семейство на баща монтьор и майка таксиметров шофьор.Израснал във гетото,извикан в армията заради хаковете си по сърварите на министерство на отбраната.Принуден да работи за нея.Владее перфектно 6 езика-Английски,Немски,Френски,Руски,Испански,Латински плюс това е запознат със компютърните езици.Специланост:Компютърни технологии и хакове.Психологичен профил:Физически нестабилен,изпадащ често в депресия и меланхолия,силно нервно разстройство и обърканост...да се Внимава!
-С теб кадет може и да си имаме проблеми...
-Няма такова нещо сър...
-Ще видим...Насам...

===
*-с малка буква заради неуважение към по висшестоящ.Подсъдимо...
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Брифинг стая,Шестагон,Вашингтон,СеверноАмерикански съюз,2144 г сл.н.е,16:15,ден:Петък
-Така екип.Вие сте пратени от нашите съюзници от Блаканския съюз.Всичко вече знаете,но аз искам още веднъж да ви обясня и да допълня...-каза генерал Хъдсън
-Ааааз искам да попитам.....Кога ще ядем?-попита Зоран
-Млъкни,Зоране-каза Вяра
-След брифинга,спокойно...Та...Аз съм генерал Хъдсън,командващ трета галктическа флота наречена "Акулите",станциите "Фасей I,II,III,IV и V са под мое пряко командване.I,II и V вече ги няма поради тероризма от страна на Крилан.Вие ще отлетите оттук към Фасей III,оттам ще очаквате атаката на криланци и ще се качите на кораба безшумно.След това всеки има задачата да влезе поотделно в елитните части на Крилан.Оттам почвате разруха на империята.Мирослав Лашев ще взривява,Зоран Лалович ще хаква и ще унищожава сърварите им,а Вяра Захариева ще коли и снайперира.Аз оттук ще давам задачите по трудност.Колкото повече задачи изпълните на Крилан толкова повече пари ще ви се трупат в сметките в Швйцария и живот и здраве ще се върнете по родините си богати,честити и известни.Казах Ви за първата задача.Въпроси?
-Да..Аз имам въпрос Сър!-каза Мирослав
-Кажете?
-Муниции и провизии кой ще ни осигурява?
-Ние Ви ги осигуряваме до качаването Ви на Криланския Звезден Флагман(КЗФ),Оттам Вие ще си ги набавяте.
-Да Вяра?-каза Хъдсън
-Ще ни трябват ли някакви специални костюми?
-На кораба сигурно ще откриете...
-I.D самоличности?-попита Зоран,разплул се на стола си
-Да...Ще ви направим докато слезете в криланската столица,оттам Зоране ти им правиш самоличности както и за теб.
-С какво ще пътуваме до Фасей III?-попита Лашев
-Совалката Ентарио ще ви откара до там...Фасей III е само площадка за презареждане.Ентарио носи на борда си 34 робота и масла за смазката им...Има достатъчно място за вас и вашия багаж
-Кога тръгваме?-попита Зоран
-Утре....

TheBeast
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Бар "Син Сити"-вечерта преди полета на совалка Ентарио,Вашингтон,СевероАмерикански Съюз,2144 г сл. н.е 19:30 ден:Петък
-Знаех,че искате да разспуснете преди дълга и много рискована мисия.-каза Зоран и надигна шишето бира.
-Незнам.....Не съм сигурна,че на Хъдсън ще му хареса кръшкане преди излитане-каза Вяра подпряла с длан главата си.
-Абе това ни е последното забавление...Зоране,разкажи твоя жизнен път до тук-каза Мирослав и поръча още 3 бири.
-Ами...Роден съм в Ниш.От малък си бях пакостник,училището хич не ми вървеше заради
уличните банди.Харесвах големите лоши батковци,носещи пистолети и задяващи готините мацки на квартала.Още от малък почнах с джебчийство,преминах през някоя и друга кражба на кола само за да се харесам на всички.Минах през две ТВУ-та....
-Хулиганството ти откъде е?-попита Вяра
-Бях страшно пиян една вечер.Май бях на 14 и почнах с паветата извадени от разкопана улица да мятам по близката спирка на автобуса и блокчетата до нея...Учех се на стрелба..
-А как попадна в армията?-запита Мирослав
-Майка ми и баща ми ми купиха компютър.Страшно мощен и лесен за ползване.Научих се от местните програмистчета на някои хакове,но повечето неща някак си отвътре ми идваха и почнах да се бъзикам със правителствените сървари.Правителството ме набара и ето ме тук...Това е в общи линии.А няма смисъл да чувам вашите истории.Знам всичко за тях...Интеренет си знае работата
-Мирно!-изрева един офицер.
Нашите хора скочиха от столовете на бара.
-Търся лейтенант Лашев,лейтенант Захариева и специален експерт Лалович.Тук ли са?
-Тука сме офицер!-каза Мирослав застанал мирно и гледащ в една точка
-Развалиха ни кефа,прасетата тъпи!-просъска Зоран през зъби
-Нещо каза ли експерт?-изрева офицера
-НЕ СЪР!-каза силно Зоран
-Добре...Да тръгваме към Шестагона.Утре в 8:00 Ентарио отлита за Фасей III.Трябва да сте свежи-каза офицера.Нашите тръгнаха и се метнаха във военния джип.Когато стигнаха стаите си просто си кимнаха за "Лека Нощ" и положиха морно глава...

Кейп Канаверал,7:30 сутринта.2144 сл.н.е ден:Събота
-Готови ли сте екип?-каза Хъдсън
-Да сър!-отговориха тримата
-Жизнените ви показатели са добри,значи ще пътувате...
Мирослав зареди своята автоматична карабина МК-1,узито си и пистолета си глок 9мм и сложи скафандъра си.Вяра зареди своята полуавотматична пушка Смит&Уестън със окуляр(250 м.) и заглушител и сложи скафандъра си също.Последен бе Зоран със своето узи МП5 със двоен магазин,лазерен мерник и окуляр(25м.).
-Господа и госпожо...Качвайте се на Ентарио,ще държим непрекъсната връзка-каза Хъдсън
Тримата закрачиха към търбуха на совалката.Тя не бе голяма.Сива на цвят и с отличителните знаци на СевероАмреканския съюз.
***Вратите се затварят*** -каза гласа на компютъра на Ентарио
-Бог да е с нас!-каза Миро и се прекръсти
-Почвай предстартово броене!-каза Хъдсън от бункера
===Предстартово броене активирано........50...........................................30.....20.........10,9,8,7,6,5,4,3,2,1......Двигателите включени.......Ентарио набира височина:10 м...40 метра...60 метра...........300м...
-Слава богу излетяха...Сега им предстой трудното-каза Хъдсън докато слушаше характеристиките на совалката...

Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

Само да отбележа-продължавай ;)
Последна промяна от DeadMan на чет ное 23, 2006 7:57 am, променено общо 1 път.
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Междупланетен полигон "Фасей III" ден:Събота час;23:00 2144 сл.хр.
Совалката "Ентарио" летеше" към тъмата на космоса осеян със миларди звезди.Мирослав,Вяра и Зоран се бяха настанили удбно на седалките,даже имаше място за още двама.
На тавана на совалкта изведнъж светна лампата "безтегловност" т.е можеше вече да откопчаят коланите.Зоран първи направи това и се запъти към единия илюминатор.Погледа малко и възкликна:
-Колко е красиво!
Вяра също се откопча и застана рееики се до Зоран и загледа към открития космос.Изпращя високоговорителя и се чу гласа на генерал Хъдсън:
-Отряд...Фасей III е на 300 000 км от земята,Вие ще пътувате 7 часа така,че подгответе план за действие,защото задачата е приоритет номер едно за Съвета на Обединените Национални Съюзи(бивше ООН)...Успех!
Тримата кимнаха само и почнаха да разискват план как да действат на Фасей и оттам на планетата Крилан.
****След 7 часа...****
"Ентарио" кацна меко на една от площадките на Фасей III.Зоран,Миро и Вяра слязоха от совалката.Специалните им обувки ги придържаха към платформата защото вакума и вятъра можеше да ги погуби за секунда.Те закрачиха към един от ръкавите водещи към главното управление на станцията.Зоран застана пред люка и въведе код за влизане.Люка се отвори и тримата влязоха.Люка зад тях се затоври и изфистя.На тавана се отвориха две клапи и впръскаха въздух в камерата.Високоговорителя над другата врата каза:
***Внимание!Може да свалите шлемовете си.Има достатъчно въздух...***
Тримата свалиха шлемовете си и вдишаха дълбоко.Другата врата се отвори хиксообразно и те влязоха в една стая.Тя бе кръгла и посредата - oчакващ ги асансьор.
-Ха...Явно нямаме делгация по посращенето...-каза Зоран
-И по-добре!-Каза Миро
Тримата се качиха на асансьора и поеха надолу към съцевината на платформата.Когато асансьора спря там ги очакваше един майор и двама охранителя с М16 карабини.Майора козирува,както направиха и Мирослав,Зоран и Вяра.Майора се представи:
-Аз съм майор Били Сиидърс от 4 галактическа охранителна рота..
-4 ли станаха?-просъска Зоран на Вяра която го изгледа многозначително...
-Аз и моята охрана сме единствените останали на тази площадка,но разбира се елате в залата за да Ви обясня по-подробно ситуацията.
Зоран,Мирослав,Вяра последваха ,майора и охраната му към залата.Тя се състоеше от полуразнебитена неголяма стая с дървена маса и 5 пластмасови стола.Всички се настаниха по столовете и майора почна да обяснява:
-Прощавайте за вида на станцията,но всичко е евакуирано без нас тримата.Авотматиката е пустната изцяло и привидно Фасей работи оптимално,но без човешки ресурс и важна техника,затова и мониторите,масите…абе всичко взеха.Просто когато криланци ни нападнат да не ни е яд,че сме изгубили човешки ресурс,мебелировка и техника.
-Добре…Ами как другите са се измъкнали?Нали все пак според разузнаването криланци наблюдават с месеци обектите преди да ги нападнат?-каза Миро
-Направихме така че хората се качиха в сандъците и ги натоварихме полека-лека на совалките и те сега са живи и здрави на земята.Вярно карахме ги като животни,но са спасени.Само ние останахме.Когато криланския кораб дойде,ние ще избягаме с “Ентарио”,а вие се качвате на кораба според плана…
Майора обясни как ще избяга с охраната си и после показа на тримата стаите в които щяха за кратко да отседнат.
След като се настаниха се събраха отново в залата и Зоран каза:
-Очаква ни една много шибана мисия хора…Дано Криланци дойдат по-бързо…
-Дано…-каза Вяра…

***офф...
Скайп имам...който иска да ме намери знае как,поради това,че всите абонати са ми изчезнали...
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Междупланетен полигон “Фасей III” час 8:30 2144 г. Сл .хр. ден:Неделя
Вяра,Зоран и Мирослав разглеждаха работата на роботите докато майора и охраната му все още спяха.
-Ако така даваха и на земята да се спи на дициплинирани военни части,незнам докаде сме щяли да стигнем…-каза Миро
-Стигнали сме брате,стигнали сме до разцепление и ето сега имаме автномна терористична заплаха,която може да ни помете в рамките на часове…-каза Зоран който пушеше сладко в залата откъдето се наблюдава функциите на роботите
-…Мммда и за това ние сме тук!За да спрем тази заплаха..-каза Вяра и отпи малко кафе
Докато си говореха тримата и майора дойде и козирува на тримата.
-Как сте?-попита той
-Добре сме-отговори от името на всички Мирослав
Изведнъж се включи аларамата…Тримата скочиха,а майора само извика:
-Време е!
Отряда взе оръжията си и тръгнаха към асансьора,а майора и охраната му застанаха зад тях готови да се махат от тази дупка.Когато излязоха на полигона тримата се разделиха.Морослав напред от асансьора и съотвено Вяра вляво от аснасьора и Зоран вдясно от асансьора.Посредата на платофрмата за разтоварване където и совалката “Ентарио” бе свалила нашия екип една кргла сонда с инфрачервено око сканираше повърхността на площадката.Вяра се прицели към сондата и понечи да дръпне спусъка когато Миро я скастри:
-Задръж огъня!
Сондата продължи още 20 метра напред и след това извади сателит и явно изпрати съобщение.Зоран зареди карабината си “Хамптън” от новото и поколение и с един изстрел пукна окото на сондата.Тя от своя страна извади от 4 слота лазери и почна да стреля оттам откъдето бе дошъл изстрела.Зоран се прикри,а Вяра и Миро почнаха масиран обстрел по нея.Тялото на сондата бе борнирано,но не издържа дълго на залпа даден от Миро и Вяра.Сондата изпиука няколко пъти и се изстреля нагоре като изчезна от погледите на тримата.
-Е…Сега вече ще дойдат Криланци за нас!-каза Зоран
Тримата се върнаха отново в стаичката с асансьора където чакаха майора и охраната му.
-Е?-попита майора
-Криланци ще дойдат,това е сигурно!-каза Миро докато гледаше злобно Зоран
-Хей,не ме гледай мен Миро…..Просто трябваше тая машинка да изчезне…
-Добре…значи Криланския кораб ще дойде,нали?-попита майора
-Знаеме ли…-каза Вяра
Изведнъж земята се разстресе,след труса се чуха два взрива.
-Те са!-каза Миро като зареди своята карабина OCW
Кораба бе кацнал точно в средата на главната площадка.Бордовите оръдия правеха на решето сандъците здраво прикрепени към площадката.Миро,Вяра и Зоран стояха близо до кораба,все още незабелязани от Крилнаци.Десетима слязоха от кораба и се разпръснаха в различни посоки около кораба за да порверят периметъра.Миро каза на Вяра и Зоран да бъдат със заглушители и да бъдат абсолютно безшумни.Вяра тръгна безшумно към кораба лекичко,покрай сандъците и отдалече елимнира 3 без те да кажат “гък”.Вяра се прилепи до колесника на кораба и даде комнада и Миро и Зоран да тръгват.Те двама тръгнаха лекичко по пътя на Вяра като обзвредиха още един Крилански гражданин.Зоран каза съвсем тихо:
-Оттук ли?
-Да-каза Вяра и се покатери по конзолата на колесника.Същото сториха и Миро и Зоран.Вяра посочи на Зоран някаква авариина врата отваряща се с бинарен ключ-слот.Зоран извади кодов разбивач и го постави върхи ключа.След 340 комбинации направени за по-малко от минута,вратата исвистя и се отвори тежко.Миро,Зоран и Вяра се озоваха в стаичка със варели и кашони точно до машинното на кораба.
-Тука оставаме!-каза Миро
….Успешна мисия Ви пожелавам и нека бог е с вас!-каза майора по радиото от “Ентарио” която вече се отдалечваше стремително от “Фасей III”.Кораба почна да излита, и след това бе разтърсен от ударната вълна.Фасей III също бе унищожен като другите Фасеи.Миро само се прекръсти и каза:
-Бог да е с нас оттук нататък!

Редник (Private)
Регистриран: вт авг 01, 2006 8:30 am
Контакти:

Мнение от gogo1992 »

давай все така!
Последна промяна от gogo1992 на чет ное 23, 2006 7:58 am, променено общо 1 път.
Аз играя bulfleet а ти?
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”