Раси- искам предложения.
-
bloodthirsty
- Редник (Private)
- Регистриран: пет авг 05, 2005 9:38 am
аз казвам моето мнение.
Последна промяна от bloodthirsty на чет ное 23, 2006 11:34 am, променено общо 1 път.
[b]Не жалим[/b]
- Mandor_
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет мар 11, 2005 9:48 pm
- Контакти:
Досегашните ми наблюдения сочат че играчите използват 3 основни стратегий:
1.Много мини и още повече защита
2.Много, но за сметка на това слаби кораби
3.Малко но силни кораби
Расите в общи линий би трябвало да подпомагат тези стратегий, да дават тласък в началото. Това ще направи играта по-динамична и с повече играчи.
1.Много мини и още повече защита
2.Много, но за сметка на това слаби кораби
3.Малко но силни кораби
Расите в общи линий би трябвало да подпомагат тези стратегий, да дават тласък в началото. Това ще направи играта по-динамична и с повече играчи.
1.Админа има право
2.Админа ВИНАГИ има право
3.Ако админа случайно бърка, виж 1. и 2.
2.Админа ВИНАГИ има право
3.Ако админа случайно бърка, виж 1. и 2.
-
petko10
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб юни 18, 2005 8:54 pm
- Контакти:
Не знам дали някой е забелязал но почти не сме мръднали по темата - всички предлагат 3 раси (това е и перфекния брой от сякъде) , но никой (поне аз не виждам) не може да измисли нещо повече от бонуси за мините (и по евтини нива) , по-евтини кораби (изобщо на който каквото му изнася) и за третата раса всички са "измислили" втори тип атакуващ с различни по тип ,но еднакви по количество бонуси , което според мен не е особена промяна - всеки ще си вдига каквото му е на бонус и ако всичко е уравновоесено няма да има особена разлика в резултатите или стратегиите за игра . За сега в играта имаме основни фактори - мини флота (за добиване на ресурси - което всъщност представлява играта) следователно повече от 2 раси няма на къде (ако искаме да даваме горепосочените бонуси). Има го другия вариант (който също изобщо не е перфектен) - битка между расите - 3 раси с бонуси една срещу друга (ефекта камък,ножица,хартия) . Играчите от различни раси си помагат (следователно ще трябват промени по регламентите за транспорта) , изобщо повече групова игра и специализиране на расите една срещу друга. За сега толкова че трябва да изключвам.