Сънят ми...

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Аз сънувах една друга игра, казва се E*E On**ne и си е баш MMOG( massively multiplayer online game) :D
Искат месечна такса обаче, доколкото знам :( иначе е най-близко до БФ-то като концепция :)

Абе айде тая игра да я прекръстим на DreamFleet, както тръгнахме с тия сънища :D

П.С. Метнах едни звездички на името, да не каже някой че правим реклама, нищо че нямат нищо общо ;)

Умрелият:Че то тая игра в звездичките кой не я знае,кой не е чувал за нея ;)
Sabre : Сигурно половината форум ;)
Умрелият:Те губят-малко я играх(30 мин-1 час), но от видяното и прочетеното след това-определено си заслужава, може би дори повече от УОУ :inso16
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

Мне знс-та нямаше :inso6
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

да ти дам телефона на моя психиатър? :inso7
Едит Sabre : А пък аз нарочно оставям това мнение, за да го видят и другите. Този раздел, драги ми cejluo, не е Спамче, така че си спести такива мнения, които освен това - поне според мен - съдържат и намек за обида.....внимавай с приказките :)
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

Не се обидих ни най-малко... А какво да сънувам сельо ? (сельо му е ника - не е обида!)... Аз в ЛТ гледам, да не пиша, че както не умея да пиша хубави работи само спам ще стане...
Едит Sabre : Е щом не си се обидил.......бтв аз ника му го чета цехуйо :)
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Хаха. Пък аз сънувах голЕма простотия :) Класната беше някакъв Dark Jedi с единичен червен Lightsaber, пък аз бях... ми нз ко - гледах от 1st person :) С двоен лилав сейбър просто и е*ах мамата преди класното :)
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”