Как направих най-великите предложения

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

DAY 1

Нов съм в тази игра. Приятелите ми казаха за БъФъ-то, че била Веб Бразър базирана, каквото и да значи това животно... Реших да се регна, появи се някакъв грозен зелен сайт, дразни ме!

DAY 2
Днес реших да пиша, че ме дразни зеления фон на играта.
Писах предложение във форома (май така му викат, аз откъде да знам какво е това нещо, трябвало и там да се регна, пфу) да се махне зеленото... Казаха ми, че било 20 и някоя си тема поред... Е аз откъде да знам като съм нов.

DAY 3
Днес питам в раздела за задаване на въпроси, как се играе...
Баннаха ме гадовете админски, казаха, че трябвало първо да чета и после да питам! Мръсници, те не знаят ли че аз съм от село, ние там винаги питаме.

DAY 75
Ами какво да ви кажа, вече съм в топ100 и съм много добър:) Е, вярно че съм мулту, но имам само 20 акаунта, не е кой знае колко голямо престъпление.

DAY 120
Ами днес написах 4000 - ното ми мнение, вече съм един от най-големите лидери на играта и съм в топ20! тоест и дваисетте ми акаунта са там :) Много съм добър, бия си акаунтите помежду си и се докладвам сам! Хитър съм, дявол ме взел, аз съм господаря тука:)
Последна промяна от Kamen_G на чет ное 23, 2006 7:42 am, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
BaRz^oHLioV
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:14 pm
Контакти:

Мнение от BaRz^oHLioV »

DAY 300

Защо немога да вляза с нито един от моите акаунти ?
Последна промяна от BaRz^oHLioV на чет ное 23, 2006 7:42 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

DAY 100
Днес пуснах четири теми за един проблем, писах и в пета, нищо че нямаше нищо общо. Не ми отговориха на нито една от първите три, 4-тата ми я заключиха, и в крайна сметка някакъв ми обяснява че не не са ми откраднали парите!Печалбари гадни.....
(inspired by real life)
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

DAY 500

Аз съм най-великия!На първо място съм в ТОП 50 със мойте 40 акаунта.Отвсякъде се наливам.Всеки иска да ме удари но като го ударя,той го отнася яко.Във форума съм най-големия спамер но хера ме толерира.Страшен съм!
The old dog has some new tricks in his sleeve...
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

DAY 666

Всичко се срина.Изтриха ми акаунтите.Изтриха ми ацц-то във форума и ме баннаха по ай-пи и на двете места, този път заедно с целия град - за всеки случай.Отивам за ножа...
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”