Мое първо стихче
-
comandor
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 02, 2006 7:35 pm
- Контакти:
Ìîå ïúðâî ñòèõ÷å
Булфлеет е създадена от Хера,
но нея аз не мога да намеря
все почивка ли си взима
или много бъгове има.
Планети в булфлеет има много
какви ли са какво им лого
моята е жълта с пръстен
и човек на име има Джъстен.
Надявам се да ви е харесал.Това ми е първият стих.
но нея аз не мога да намеря
все почивка ли си взима
или много бъгове има.
Планети в булфлеет има много
какви ли са какво им лого
моята е жълта с пръстен
и човек на име има Джъстен.
Надявам се да ви е харесал.Това ми е първият стих.
-
astalavista
- Insomniac
- Генерал (General)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
- Контакти:
/офф Пробвай да замениш Хера с RiverRun следващия път
Иначе добър опит 
Последна промяна от Insomniac на съб ное 25, 2006 7:34 pm, променено общо 1 път.
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
-
SoulRipper
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет дек 30, 2005 8:03 am
- Контакти:
Ми да.
Стиха не е лош.
Стиха не е лош.
Последна промяна от SoulRipper на съб ное 25, 2006 7:34 pm, променено общо 1 път.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
е всичко бях видял до сега, ама да възпеят и Хера в рими.........
Кой следва - Астата, Сянката или Каос....
Да пуснем анкета.
а иначе кат за прощъпулник, стихчетета ги бива, поне има рима.
Кой следва - Астата, Сянката или Каос....
Да пуснем анкета.
а иначе кат за прощъпулник, стихчетета ги бива, поне има рима.
ако някой може да ми римува Ривъра са нещо, печели усмивка пред строя...Insomniac Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 9:26 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
/офф Пробвай да замениш Хера с RiverRun следващия път Иначе добър опит
Последна промяна от CORWIN на съб ное 25, 2006 7:35 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]