Живот си живея и песен си пея,
навсякъде из света се вея,
може и на дърварска печка да се грея,
но душата песен ми реди:
За слънце горещо и топли води
И музиката яко да гърми...
Правя голям ремонт,
Вар,песък и бетон
В апартамента има работен стон,
Слънце пролетно пече.
Птичките пеят,цветенцата растат...
И всички около празниците яко пият и ядат!
София разцъфтя,но итересува ли ме това?
Аз просто искам смислен живот,
и да не влача пртосяшки хомот!
Довечера ще се напия в компания добра,
С бира в ръка и цигара в уста,
и всичко ще бъде перфектно и коректно....
Живот (версия 2)...Ремонт
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
Æèâîò (âåðñèÿ 2)...Ðåìîíò
The old dog has some new tricks in his sleeve...
- ????
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет юни 17, 2005 9:28 pm
- Контакти:
...и "Т-ТТТТ---ТТТТТАПЕТИ!!!!!", нали?
А иначе е много добро, харесва ми.
А иначе е много добро, харесва ми.
Последна промяна от ???? на съб ное 25, 2006 7:24 pm, променено общо 1 път.
[color=#8B0000][b]I Now Issue The Call Are You Ready To Fight
Fight All Together As One For The Right
To Be Free Once Again
Tonight We Will Win[/b][/color]
Fight All Together As One For The Right
To Be Free Once Again
Tonight We Will Win[/b][/color]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Дзвер, това ми звучи много познато ....
Жената ли те настъпа, ама не ли е рано още бре!!!!
Има време, не дърпай ламята за опашката, тя и без туй кат зине (ИСКААААМ) и край
Жената ли те настъпа, ама не ли е рано още бре!!!!
Има време, не дърпай ламята за опашката, тя и без туй кат зине (ИСКААААМ) и край
Последна промяна от CORWIN на съб ное 25, 2006 7:24 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти: