Опълченците на Bulfleet

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
getov
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб яну 21, 2006 5:37 pm
Контакти:

Мнение от getov »

Много е добро :)
Както каза debnadaviebna класика в жанра :) Прав е. Как ви идват такива неща в главата не ми е ясно
Последна промяна от getov на чет ное 23, 2006 4:54 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1151690][/url]
Zvera_
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 20, 2006 4:25 pm
Контакти:

Мнение от Zvera_ »

И аз съм се опитвал да мисля нещо подобно ама на едно място забих и го зарязах
За спамерите - остра брадва.
Предупредих на чист български език, че следващият, който си сложи гаврата с националния флаг в подписа ще яде дървото. Да ти е сладко. 30 дни читател.

каос
wwwl
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 10, 2006 11:06 am
Контакти:

Re: Îïúë÷åíöèòå íà Bulfleet

Мнение от wwwl »

Mor7aLSho7 написа:Върхът отговаря с вик: "Go-go-go!"
Това ми напомня на едно стихотворение "Опълченците В StarCraft" беше публикувано в едно списание за компютърни игри имаше го и в един фен-сайт на StarCraft предполагам от него ти е дошла музата много се кефя на подобни версии на това стихотворение!
Последна промяна от wwwl на чет ное 23, 2006 4:54 pm, променено общо 1 път.

Същността на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята...
ген. Патън

Таралежа е горда птица. До като не го ритнеш - няма да литне.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=278040][/url]
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:24 pm
Контакти:

Мнение от paksizabravihpass-a6efe! »

cejiuo написа:вазов се обръща в гроба като чете т'ва
Ми никога не съм се кефила на Вазов...така че браво
Последна промяна от paksizabravihpass-a6efe! на чет ное 23, 2006 4:55 pm, променено общо 1 път.
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
astalavista

Мнение от astalavista »

paksizabravihpass-a6efe! написа:
cejiuo написа:вазов се обръща в гроба като чете т'ва :inso23
Ми никога не съм се кефила на Вазов...така че браво :inso22 :inso22
За да се кефиш на писанията на Вазов, трябва да си нещо повреден...
Вазов не е писал за да се кефиш, а за да се замислиш, да го преживееш и почувстваш, да се почувстваш горд, че си Българин, да осъзнаеш как някой някога е живял, как и защо е умрял, а ако успееш да се докоснеш до сантиментите на поета и писателя Вазов, може би и светоусещането ти ще се промени малко...

Не, не харесвам подобни гавъри с истински българската литература, съжалявам.
Потребителски аватар
xaxaxa
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср ное 23, 2005 6:17 pm
Контакти:

Мнение от xaxaxa »

Класика в жанра!
[color=#FF0000]Nil Mortifi, Sine Lucre[/color]
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:24 pm
Контакти:

Мнение от paksizabravihpass-a6efe! »

astalavista написа:За да се кефиш на писанията на Вазов, трябва да си нещо повреден...
Вазов не е писал за да се кефиш, а за да се замислиш, да го преживееш и почувстваш, да се почувстваш горд, че си Българин, да осъзнаеш как някой някога е живял, как и защо е умрял, а ако успееш да се докоснеш до сантиментите на поета и писателя Вазов, може би и светоусещането ти ще се промени малко...
Разбирам,за какво говориш,но аз вече съм намерила,за себе си,тези неща у Ботев.Не обичам Вазов,защото не е участвал в битките,за които толкова е писал.За това ОБОЖАВАМ Ботев-каквото пише,това прави. Въпрос на вкус-пък и Ботев ме прави много по-горда,че съм българка,а и показва всички тези гореспоменати неща много по-добре(лично мое мнение,не го натрапвам на никого)Спорът е безсмислен-аз си обичам Ботев,ти-Вазов.Нито ти ще промениш моето мнение,нито на мен ми се занимава да променям твоето.
Последна промяна от paksizabravihpass-a6efe! на чет ное 23, 2006 4:56 pm, променено общо 1 път.
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”