Така.
Понеже разбрах, че въпреки смяната на мястото на сървъра ви имало проблеми с интернет, ето какво ви предлагам. Естествено вие си решавате, но това ще ви оправи проблемите, сигурен съм.
Вижте това: http://www.aplus.net/
По-конкретно ви интересува оферта за dedicated servers (сървъри под наем).
Убеден съм, че ще ви излезе по-евтино да имате такъв, отколкото вие да носите машина някъде и да плащате за нет + още глупости. При наетите сървъри имате дори hardware firewalls като опции, да не говорим че bandwith-а ви е 100 МБ/с за света. Имате си ssh, както и други нещица... Дерзайте.
*Превод на кирилица by Ахил*
Хай. (нямам кирилица, не ми трийте поста плс)
-
DeadMan
- Майор (Major)
- Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
- Контакти:
Превод извън ефир:
Така.
Понеже разбрах, че въпреки смяната на мястото на сървъра ви имало проблеми с интернет, ето какво ви предлагам. Естествено вие си решавате, но това ще ви оправи проблемите, сигурен съм.
Убеден съм, че ще ви излезе по-евтино да имате такъв, отколкото вие да носите машина нqкуде и да плащате за нет + оше глупости. При наетите сървъри имате дори hardware firewalls като опции, да не говорим че bandwith-а ви е 100 МБ/с за света. Имате си ssh, както и други нещица... дерзаите.
Темата си е за модер или админ,най-добре да си затварям устата....
Така.
Убеден съм, че ще ви излезе по-евтино да имате такъв, отколкото вие да носите машина нqкуде и да плащате за нет + оше глупости. При наетите сървъри имате дори hardware firewalls като опции, да не говорим че bandwith-а ви е 100 МБ/с за света. Имате си ssh, както и други нещица... дерзаите.
Темата си е за модер или админ,най-добре да си затварям устата....
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Да, бе. Аз после видях, че има и бутон за кирилица вътре във формата, дето приема мнението ми...
Това тук съм го постнал, за да всички, от които зависи нещо да помислят по въпроса. Ако го изпратя на ЛС на някой, други ще пропуснат да го видят.
Аз самият ползвам такива сървъри и ми е пределно ясно каква е разликата в качеството. А преди доста време няколко мои машини се намираха в Нет Ис Сат...
Хайде лека ви игра.
Това тук съм го постнал, за да всички, от които зависи нещо да помислят по въпроса. Ако го изпратя на ЛС на някой, други ще пропуснат да го видят.
Аз самият ползвам такива сървъри и ми е пределно ясно каква е разликата в качеството. А преди доста време няколко мои машини се намираха в Нет Ис Сат...
Хайде лека ви игра.