Инсо:
ЦитатМетал: 20000
Кристали: 15000
Газ: 2000[/quote]
Това много по-евтино ли е? А структурата на гаусовото оръдие да не би да е колкото на кръстосвач 10-то ниво?
Код: Избери всички
moraleВсеки път, когато транпортирам към някой познат или той към мен, ще си го слагам в Алианс. А всеки, когото нападам, стига да е в съюз, ще си го слагам Война. Не става.rogertaylor написа:Ето и моето предложение :
Алианс : по добри скорости на транспорт(трябва да се премисли с цел да не се налива някой....може би предложението на Хера е добро...)
НАП : Изключително важно е, когато е включен НАП - при опит за Атака - да дава грешка!Не и преди обявяване на война - а не да те нападнат без да разбереш....така ако един неактивен в момента играч от съюза е нападнат - целия съюз разбира.
Война :
1.Повече ресурси при кражба.Колкото е по реално - толкова по добре ...колкото по дълга е войната между 2 съюза да се увеличава процента откраднато - а не да обявиш война на някого само за да вземеш нещо в повече и после да отмениш...
2.Бонуси срещу съюзи, с които си във война - на английски това звучи като.Нещо като мотивация на войската срещу врагаКод: Избери всички
morale![]()
Надявам се да се премислят тези предложения![]()
Само че, след това не можеш да махнеш отношенията - знаеш, че веднъж, когато си задал някакви отношения - не може да се махнат, а само да се променятLoaD написа:Всеки път, когато транпортирам към някой познат или той към мен, ще си го слагам в Алианс. А всеки, когото нападам, стига да е в съюз, ще си го слагам Война. Не става.
Единствено ми хареса това с НАПа... Така поне няма да получаваш нож в гърба - ще бъдеш предупреден. Не че няма как и нападателя да излезне замалко от съюза си, да те занули и пак да се върне де, но... Аз пак съм на мнение, че никакви бонуси не трябва да носят тия Алаинси, НАПове и Войни... Просто това сега стига - праща се съобщение до всички играчи от съюза, хем да няма неразбрали, хем да не си играш ти да им пишеш.
Ако има бонус за по-високи скорости към определени играчи, то трябва да е към тези от твоят съюз. Няма да сложиш враг в съюза си, а и никой няма да си сменя през 2 минути съюза, за да го транспортират по-бързо. Но все пак, от такива улеснения няма нужда. Едиствено да забранят тъпия Транспорт до 10к точки!!!