Творчеството на Alemora

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
Alemora
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср сеп 28, 2005 8:14 am
Контакти:

Мнение от Alemora »

За последната съм използвал въгленов молив, с който рисуването е доста тарикацко. Кофтито, е че не се намира навсякъде. Мене ми го купуват от румъния той стрива 1 евро и навсякъде по светът го има ама не знам защо в специялизираните магазини като кажа имате ли въгленов молив и ме гледат странно.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

.....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:17 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
Alemora
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Alemora »

Аз не бих искал за нищо на света да те изтрият това, което си написал е доста вярно написано, но аз съм на 18 години чел съм и съм разглеждал много неща на великите художници. Истина е че се повлиявам много често от нещо видимо и земно, но кой не е като прочетеш разказите ми ще устетиш какво се тай в мен и за какво мечтая и желая. Ще разбереш, че се опитвам да творя като големите художници и продължавам да се уча. Уча се сам никога, никой не ми е помагал или показвал раглеждал съм много сайтове и съм чел много книги за рисуването. Говориш за анатомия може би това е най сложното във всяка рисунка и съм се стремял да произведа най доброто от себе си. Не казвам, че разбирам много от рисуване сигурен, съм че си по голям от мене и имаш много повече знания от мене и се радвам, че написа тази критика. Преди много един човек ми каза, че критиката не е нещо лошо, а е доста добро нещо. Критиката е писана от хора, който знаят повече от теб и са творили много преди теб, трябва да се обръщаш с уважение към тези хора. Това ми каза този човек, а аз найстина го ценя. Благодаря ти много и ако съм те обидил по някъкъв начин се извинявам в момента не съм в състояние да промена имената, но като се пребера ще оправя имената. Ще се радвам да напишеш и нещо за моите разкази. Много се радвам на хора като тебе, който знаят и не ги е страх да показват и на другите.
Респект към хора като тебе и благодаря за сайта дано да ми е от полза.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

......
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:18 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

...

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:15 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:14 pm, променено общо 2 пъти.
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

Ух, вярно са добри, поне на мен ми харесват :inso21

А иначе expendable тъй като спомена за Гигер - где мога да намеря негови картини? Щото по принцип събирам такива фентъзита - Vallejo(нз, ама аз до сега все като Валеджо го чета :) ), Julie Bell, Luis Royo и доста други, които обаче вече повече клонят към пин-ъпс и еротик-арт :inso9
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Потребителски аватар
Alemora
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Alemora »

Ето ти галерии има още доста ама тия са по известните.

Официялният сайт Julie Bell и Boris Julie
Галерия на Julie Bell
Галерия на Julie Bell2

Официялният сайт на Luis Royo
Галерия с картините на Luis Royo

Ето официялният сайт на Гигер
Един много добър сайт направен за Гигер
Ето и галерия с творбите му

Имам още доста сайтове, който ще ти харесат ама те са на компютъра в другият ми апартамен ако искаш още после ще ти ги прата на лс.
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

Аз за сега на Борис, Джули и Луис ги имам всички възможни картинки.
Въпроса ми беше за Гигер - мерси за линковете... (не знам точно колко и какви са му картините, ама не мисля, че са толкова малко)
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”