ЗНС - промени за следващия рунд.

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Siles

Мнение от Siles »

1 ДА Но само когато примерно унищожи планетата и отломките от нея я засегнат при което да бъде унищожена или да трябва да бъде поправена

2 НЕ Няма смисъл за какво са и тогава тези гравитационни сили тя си е малка луна която е на самоход

3 Нямам мнение което да изкажа по въпроса

4 НЕ Това означава че винаги можеш да си пазиш палнетата и едновременно с това да атакуваш другите може да се избплзва нещо от гравитационните сили да се пражи устройство което да телепортира планетата на мястото на унищожената планета или да сне направи нещо като портал

5 Нямам мнение което да изкажа по въпроса

6 ДА Трябва да има нещо такова наистина.

Нещо друго но не съвсем по въпроса
(Но да може да бъде пресрещната от някаква флота примерно макарче това ще е много сложно предполагам битка в открития космос и още докато не се е приготвила за атака да бъде спряна. Но не само скаутите да иамт бонус имам в предвид че трябва да има бонус на комбинирана флота срещу флота от един вид примерно скаутите да са по маневрени серщу големи окраби при наличието на по голям кораб в тяхната ескадрила освен това да се поправат по време на битката за да има смисал в по горен етап от тяхното съществуване и направа)
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

А сега някой да ми обясни колко от тия промени влязоха в действие?!
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
martix
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от martix »

Ехооо?
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

Хахах чакай ти отговорят.
Последна промяна от Pipone на чет ное 23, 2006 10:37 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
martix
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от martix »

Ала-бала...

П.П. Честито ми генерал-майорство...
Потребителски аватар
xaxaxa
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср ное 23, 2005 6:17 pm
Контакти:

Мнение от xaxaxa »

Предложението,усъвършенствано с помощта на бгнизм, наит рейндчър и т.н ще постна тук.
Та така, аз предлагам да има специален щит, който да струва много да има повече структура от големия щит, но да има възможността да неутрализира унищожението на планетата от ЗНС.За процент чакам предложения.Друго нещо е че ЗНС-тата са задължени да бият по щитовете докато ги унищожат или докато те самите не бъдат взривени.
Едит Това се отнася за по-по следващия рунд.
Последна промяна от xaxaxa на чет ное 23, 2006 10:37 am, променено общо 1 път.
[color=#FF0000]Nil Mortifi, Sine Lucre[/color]
DemonLove

Мнение от DemonLove »

1 да
2 не
3 не
4 не
5 ДА
6 ДААААА
Последна промяна от DemonLove на чет ное 23, 2006 10:38 am, променено общо 1 път.
martix
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от martix »

Мухахахахахах....
ДРЪН!
martix
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от martix »

Нях, нях, нях
Очакваме резултати по тая тема все още...
bgnazism
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср ное 02, 2005 8:06 pm
Контакти:

Мнение от bgnazism »

всичко не

освен бонусите за скаутите.
[url=http://bulfleet.com][/url]
[quote="silvi74"]QUOTE (silvi74 @ Jan 3 2010, 11:16) защо ми говорят в мъжки род аз не съм мъж а тя жената с воите нежни дааз съм жена

[color=#FF0000]2 дни за спам в сериозен раздел и размисъл за определяне на пола.
dios[/color][/quote]
Отговори

Върни се в “Предложения”