Войни, НАП, алианси... тук сте вие!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
ilian92
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 09, 2005 6:01 pm
Контакти:

Мнение от ilian92 »

Забелязах, че почти сте утроили силата на защитата. Така, че предлагам да се вдигне и цената й! Защото примерно едно гаус оръдие е 3 пъти по-силно от един кръст на 10то! А е много по-евтино! :inso23

Инсо:
ЦитатМетал: 20000

Кристали: 15000

Газ: 2000[/quote]
Това много по-евтино ли е? А структурата на гаусовото оръдие да не би да е колкото на кръстосвач 10-то ниво? :)
Последна промяна от ilian92 на чет ное 23, 2006 11:51 am, променено общо 1 път.
Nosgoth rules the Universe!
v-mashine
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 20, 2006 7:25 am
Контакти:

Мнение от v-mashine »

Разбирам , че играта се нуждае от средства , но е малко тъпо някои да ползват облаги само заради това че са дали по 2и40лв за месец(булфлийт генерал)...Страшно е тъпо , а подходяща тактика и генерал и можеш да си един от най-добрите , не да влизаш когато ти пратят смс и да правиш савен.
Относно отношенията м/у съюзите...ми инетерсни предложения постъпиха , всъщност идеята за бонуси не е лоща (бонус за кражба и т.н.) единствено ме притеснява истинността в отношенията:примерно аз атакувам играч от съюз Х и 10мин преди атаката обявявам война на съюза и си зимам бонус ресурсите.Едно решение за този проблем би било обявяване на война от двете страни и тогава за се действа с бонуси, но това също би се приело двустранно:два съюза правят война само да се възползват от привилегиите и така....
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

ИСКАМ ДА ЗАДАМ ЕДИН КОНКРЕТЕН ВЪПРОС!!
Има ли смисъл да си хабя въображението и да мисля някви варианти като ми е мноо добре извесно че ако ще и проект да напиша нищо няма да се промени?? Или греша?? Я ми кажете ЕДНА само една промяна серизоно в була?Хера говореше за някви нови ракети да ве да говореше се за изцяло нова защита-***** нали,говорешесе за промени в ЗнС аве за кви ли не чудесий според мен тва е поредната тема за проветряване на устата...ама щом сте решили спамете си!И ако някой ден някой случайно реши да промени нещо съществено на була да ми се обади да гледам сейр...
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
rogertaylor
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 01, 2006 3:07 pm
Контакти:

Мнение от rogertaylor »

Ето и моето предложение :

Алианс : по добри скорости на транспорт(трябва да се премисли с цел да не се налива някой....може би предложението на Хера е добро...)

НАП : Изключително важно е, когато е включен НАП - при опит за Атака - да дава грешка!Не и преди обявяване на война - а не да те нападнат без да разбереш....така ако един неактивен в момента играч от съюза е нападнат - целия съюз разбира.

Война :
1.Повече ресурси при кражба.Колкото е по реално - толкова по добре ...колкото по дълга е войната между 2 съюза да се увеличава процента откраднато - а не да обявиш война на някого само за да вземеш нещо в повече и после да отмениш...
2.Бонуси срещу съюзи, с които си във война - на английски това звучи като .Нещо като мотивация на войската срещу врага ;)

Надявам се да се премислят тези предложения ;)
Последна промяна от rogertaylor на чет ное 23, 2006 11:52 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

rogertaylor написа:Ето и моето предложение :

Алианс : по добри скорости на транспорт(трябва да се премисли с цел да не се налива някой....може би предложението на Хера е добро...)

НАП : Изключително важно е, когато е включен НАП - при опит за Атака - да дава грешка!Не и преди обявяване на война - а не да те нападнат без да разбереш....така ако един неактивен в момента играч от съюза е нападнат - целия съюз разбира.

Война :
1.Повече ресурси при кражба.Колкото е по реално - толкова по добре ...колкото по дълга е войната между 2 съюза да се увеличава процента откраднато - а не да обявиш война на някого само за да вземеш нещо в повече и после да отмениш...
2.Бонуси срещу съюзи, с които си във война - на английски това звучи като .Нещо като мотивация на войската срещу врага ;)

Надявам се да се премислят тези предложения ;)
Всеки път, когато транпортирам към някой познат или той към мен, ще си го слагам в Алианс. А всеки, когото нападам, стига да е в съюз, ще си го слагам Война. Не става.
Единствено ми хареса това с НАПа... Така поне няма да получаваш нож в гърба - ще бъдеш предупреден. Не че няма как и нападателя да излезне замалко от съюза си, да те занули и пак да се върне де, но... Аз пак съм на мнение, че никакви бонуси не трябва да носят тия Алаинси, НАПове и Войни... Просто това сега стига - праща се съобщение до всички играчи от съюза, хем да няма неразбрали, хем да не си играш ти да им пишеш.
Ако има бонус за по-високи скорости към определени играчи, то трябва да е към тези от твоят съюз. Няма да сложиш враг в съюза си, а и никой няма да си сменя през 2 минути съюза, за да го транспортират по-бързо. Но все пак, от такива улеснения няма нужда. Едиствено да забранят тъпия Транспорт до 10к точки!!!
Последна промяна от LoaD на чет ное 23, 2006 11:52 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

Ако правя война я правя, за да унищожа тези, които са силни. Нямам полза да воювам със слаб съюз - какво ще направят те ? Не могат да ме минат, няма смисъл да летя толкова. В ранен етап (преди 5-10к) във войни не участвам... Гледам си далаверата, алианси не правя, напове още по-малко. Който мога - рециклирам, който не - скоро ще мога.
Последна промяна от bgb на чет ное 23, 2006 11:52 am, променено общо 1 път.
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
rogertaylor
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 01, 2006 3:07 pm
Контакти:

Мнение от rogertaylor »

LoaD написа:Всеки път, когато транпортирам към някой познат или той към мен, ще си го слагам в Алианс. А всеки, когото нападам, стига да е в съюз, ще си го слагам Война. Не става.
Единствено ми хареса това с НАПа... Така поне няма да получаваш нож в гърба - ще бъдеш предупреден. Не че няма как и нападателя да излезне замалко от съюза си, да те занули и пак да се върне де, но... Аз пак съм на мнение, че никакви бонуси не трябва да носят тия Алаинси, НАПове и Войни... Просто това сега стига - праща се съобщение до всички играчи от съюза, хем да няма неразбрали, хем да не си играш ти да им пишеш.
Ако има бонус за по-високи скорости към определени играчи, то трябва да е към тези от твоят съюз. Няма да сложиш враг в съюза си, а и никой няма да си сменя през 2 минути съюза, за да го транспортират по-бързо. Но все пак, от такива улеснения няма нужда. Едиствено да забранят тъпия Транспорт до 10к точки!!!
Само че, след това не можеш да махнеш отношенията - знаеш, че веднъж, когато си задал някакви отношения - не може да се махнат, а само да се променят :) Другото за под 10к...добре бе човек - аз съм 3000 точки.И водя битки ...но примерно - не мога да си взема рециклажа(донякъде или изцяло) - помага ми приятел от моя съюз - и да не мога да си го взема ли?!Защото не може под 10к...предложението на Хера е много смислено - за да не става наливане - да има някакъв коефициент пратено/получено :)
Последна промяна от rogertaylor на чет ное 23, 2006 11:52 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
blade_6363
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб яну 14, 2006 10:31 pm
Контакти:

Мнение от blade_6363 »

това с бомбардировачите ще е супер.те бяха забравени миналият рунд.
тъпото е че сега всеки обявява воина без да мисли.да се направи нещо за смакване на коефициента на саиузите с воина(коефициента на саюза)
Отговори

Върни се в “Предложения”