Войни, НАП, алианси... тук сте вие!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Bru7aL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юни 27, 2005 6:22 am
Контакти:

Мнение от Bru7aL »

И аз реших да се включа с едно предложенийце.
Не знам до колко ще ви хареса, но би било доста интригуващо ако :

1-BO : ВСЕКИ СЪЮЗ да може да обявява военно положение при което добивите от мините се намаляват драстично, но и времето за строене на кораби да намалява драстично. Но ест. военното положение ще е за определен период от време ... тоест докато свърши войната след това всичко ще се възвръща в предишните си граници ...
2-PO : Другия вариант е всеки съюз да преминава във военно положение когато обяви война на друг съюз, и тази война може да продължи минимум 1 седмица или до капитулирането на единия от 2-та съюза ! При капитулиране, на победителя да биват изплащани репарации в размер на процент от претърпените загуби в точките от битките помежду им !
3-то : При обявяване на война обсега на атака над членове на този съюз да се увеличава примерно от 2 на 3.5 :)
4-то : При обявена война от съюза да не могат да напускат членове както и да се приемат нови такива !

Поздрави и приятна игра !
Последна промяна от Bru7aL на чет ное 23, 2006 11:49 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Bru7aL написа:И аз реших да се включа с едно предложенийце.
Не знам до колко ще ви хареса, но би било доста интригуващо ако :

1-BO : ВСЕКИ СЪЮЗ да може да обявява военно положение при което добивите от мините се намаляват драстично, но и времето за строене на кораби да намалява драстично. Но ест. военното положение ще е за определен период от време ... тоест докато свърши войната след това всичко ще се възвръща в предишните си граници ...
2-PO : Другия вариант е всеки съюз да преминава във военно положение когато обяви война на друг съюз, и тази война може да продължи минимум 1 седмица или до капитулирането на единия от 2-та съюза ! При капитулиране, на победителя да биват изплащани репарации в размер на процент от претърпените загуби в точките от битките помежду им !

Поздрави и приятна игра !
Моменти които да обмислиш и обясниш от предложението си:
1. Съюз "А" обява война на съюз "Б" целта на двата съюза е да бият съюза "В" като и двата имат по-бързо строене на кораби от "В"
2.1. Съюз А бива бит и всички се местят в А'.
2.2. Съюз А има 100 човека, съюз Б 10. Съюз А губи 1000 точки и смазва Б, като загуби имат само 2ма от съюз А. Кой от Б по колко и на кого да плати от А.
2. Общо: Както виждаш е много неосъществимо на думи камо ли в дела
Последна промяна от freeico на чет ное 23, 2006 11:49 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

kaos:
ЦитатПри война: Кражба на 75% вместо 50% на ресурс, без смс за атака и ако получиш пълен доклад от сонда да виждаш и бонусите.

При НАП: няма атаки.

При алианс: възможност за масови съобщения към целия алианс, по-бърз транспорт, още... ба ли го - нищо по-полезно не мога да измисля за тая щуротия алианс...[/quote]

не съм изчел сичко мързи ме. Горните неща са добри НО при положение че дадената политика е обявена и от двата съюза.
Последна промяна от Pipone на чет ное 23, 2006 11:49 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Подкрепям те, изцяло съм ЗА това политиката да е двустранна, без значение за Война, НАП или Алианс става въпрос!
Ако ще има Война, то и двата съюза трябва да я обявят, а докато това не стане да не се отразява по никакъв начин в статистиката... Просто няма логика да обявиш война на някой без той да потвърди, че иска война!
Последна промяна от Kamen_G на чет ное 23, 2006 11:50 am, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
ThePredator
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 11, 2006 10:03 pm
Контакти:

Мнение от ThePredator »

ЩЕ кажа само че ако се направят промени от този род(бонуси за обявилия война)всеки ще обяви война на всеки и нищо няма да стане само ще се обърка играта.Всъщност ще направя 1но предложение.Когато се обяви война между съюзи,да започва да тече някакво време(примерно 10 дни)след което да се пресмятат загубите на 2та съюза.Ако обявилият войната печели (има по-малко загуби)да спечели ресурса който се е загубил по време на войната.Ако загуби да не може да построи нищо или да поръча проучване докато не изплати в двоен размер същия ресурс на лидера на съюза които не е успял да победи.Но целия зауз да не може да поръча нищо докато не се изплати репарацията.Защото сега много лесно се обявяват войни които нямат никаква стойност.Ако искат след 10те дни и след изплащането пак могат да обявят война.А бонусът на атакуващия може да бъде никoй от двата съюза да не получава СМС докато тече войната и кражбата естествено :) Ако нещо не съм се сетил питайте ще го доизмислим :)
Последна промяна от ThePredator на чет ное 23, 2006 11:51 am, променено общо 1 път.
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
Потребителски аватар
ThePredator
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ThePredator »

И има логика да обявиш война на някой без той да потвърди че иска война. Защото това не е НАП или СЪЮЗ.Никoй не те пита когато ти обявява война
gabarko2
Редник (Private)
Регистриран: чет май 12, 2005 3:36 pm
Контакти:

Мнение от gabarko2 »

Хищникът има много смислено предложение. Има неща за доизпипване, но това за мен е смислено предложение. И срока е добър така дори и по-неактивните играчи ще имат възможност да се включат във войната. Ма вие май забравяте че не всеки игра по 10-14 часа на ден и срок по-малко от 10 дена ми се вижда несериозен. За премахването на смс-а си е пълна глупост и кинтаците които летят из въздуха ще секнат отведнъж. А и който разчита на шпионаж той се е охарчил доволно че да не може да вдига флота с която да пребие някой който е наблегнал на флотата. Нека си го има, но да има някой промени в него.
За бомбери е абсурд да бутат Згради (абе как може да пишете тази думичка със З? На училище не ходите ли ? ). Тогава какво става? Всеки ще има купища от тях и всеки ще е мод - жИстокоооо. ЗНС има то върши тая работа с достатъчна точност.
Единствено повишаване процента на грабеж ми се нрави лично на мен...
Темата има голям отзвук, но се питам (много е голяма и не съм я изчел) колко от тези играчи които ще играят и след 3-4-5 месеца са изразили мнението си?!?!?
Потребителски аватар
ThePredator
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ThePredator »

Мисля че или всички трябва да получават СМС или никoй да не получава.А ако бомберите свалят сгради какъв е смисъла от ЗНС?
А всички други идеи за по-бързо (нещо си) ще обезсмислят играта..
Потребителски аватар
ThePredator
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ThePredator »

Мисля че или всички трябва да получават СМС или никoй да не получава.А ако бомберите свалят сгради какъв е смисъла от ЗНС?
А всички други идеи за по-бързо (нещо си) ще обезсмислят играта..
Отговори

Върни се в “Предложения”