ВЪПРОСИ относно нови кораби в играта!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
OBERON
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 25, 2005 10:56 pm
Контакти:

Мнение от OBERON »

Идеята ви е отлична - за кораба щит !

но не правете кораб АНТИ ЩИТ - АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА АНТИЩИТ :)

ВСИЧКИ ЩЕ БУХАТ ПЪРВО ПО НЕГО ?

ЗАЩО ДА ИМА СПЕЦИАЛЕН - КАТО ТЕ ВСИЧКИ ЩЕ МЛАТЯТ ПО ЩИТА- И НЕКА нека - може да се надгражда - нива- нека се развива с нива от фабриката или за всеки да е различно

примерно слушайте :
на кораба товариш 2 милиона газ - този газ се ползва за силата на щита колкото повече газ натоварите толкова повече структура ще има щита и ще носи оповече на бой ...

така че съм съгласен с финтрол - НЕ ПРАВЕТЕ АНТИ КОРАБ !

за име предлагам : ShieldMaster
а ако ще е с българско име - ЩИТОНОСЕЦ

страхотна идея - :inso9 :inso9 :inso9

мисля нещо друго - защо не го направите по бавен ?

Ако някой иска да ползва щит а не бърза атака - това да го забавя - предлагам скорост 7500 ЩИТОНОСЕЦЪТ ЩЕ Е ГОЛЯМ И ТРОМАВ КОРАБ нека да е силата за сметка на скороста !!! така пак ще има интрига :)
Последна промяна от OBERON на чет ное 23, 2006 10:55 am, променено общо 1 път.
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Сега, нека да се включа и аз ако позволите :)
Значи, не мисля че кораба трябва да е по-силен от другите, мисля си по-скоро за друга опция :)
Ами представате си, че кораба може да унищожава по-лесно защитата и сградите!!!! Това ще е гениално! Да има определен шанс да смъкне едно ниво на сграда, но не и на сгради с ниво под 10!!!!
Ще бъде супер просто, биеш с кораба и избиваш сградите на играча, какво по-хубаво от това...
Последна промяна от Kamen_G на чет ное 23, 2006 10:55 am, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
CAVALER1983
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 09, 2006 4:08 pm
Контакти:

Re: ÕÅÀ

Мнение от CAVALER1983 »

Xaoc_Fury написа:Подкрепям HUN73R...че първо трябва да се балансират другите кораби преди са се мисли за нови......
Ето една малка промяна от фабриката:
Скаут-5%(както си е сега)
Изтребител-5%(както си е сега)
Кръстосвач-7%(сега е 8%)това е защото е първият от "класовите кораби"
Боен Кораб-9%(сега е 8%) това ще доведе по по масово прилагане на "Гръбнакът на имперската флота"
Разликата в % на нивата на Кръста и БК обяснявам с това че те са от различни класове!
Унищожителя11%(както си е сега)

Според мен намаляването с 1% на Кръстосвача от Фабриката би довело до намаление в използването на този кораб....тоест вече няма да е глупавото клише което всеки правеше! :inso20
Сългласен съм!СТИГА с тия кръстове!
Последна промяна от CAVALER1983 на чет ное 23, 2006 10:55 am, променено общо 1 път.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

към предните два поста бе вие добре ли ще? От каде на каде ще намаляте % на кръста? Ко искате без бързи атаки се играе?
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
CAVALER1983
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 09, 2006 4:08 pm
Контакти:

Мнение от CAVALER1983 »

не съм да против бързите атаки просто кръста е станал клише и панацея /някой го препоръчват едва ли не като най добрия кораб в играта/аз играх на унита и бойни и мисляче бойните са си бързи и доста силни но нивата им трябва да се пипнат!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
Потребителски аватар
ThePredator
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 11, 2006 10:03 pm
Контакти:

Мнение от ThePredator »

За мене този кораб е безсмислен.Нали идеята е като напредваш да си купуваш по-хубави кораби?След 1вия месец игра не знам кой ще си поръча скаут а още повече-пазач на скаута.По-добре да се намали малко разликата между корабите(в смисъл сила и ресурс)за да могат да влязат и те повече в играта защото 2ри рунд 90% от хората си останаха с кръстовете до края
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
_Braveheart_

Мнение от _Braveheart_ »

Аз смятам, че трябва да има нови кораби. Играта не може да бъде статична, ако иска да задържа интереса по-дълго. Чисто занаятчийство ще стане играенето, след като усвоиш основните положения.
Именно в новостите, които биха могли коренно да променят начина на игра, стратегиите, тактиките се крие тръпката.
Колкото повече видове кораби има, толкова по-интересен ще е начинът им на комбиниране. Ужасяващо скучно е след толкова време да гледаш битки на няколко хиляди кръстосвача, срещу няколкостотин унищожителя или нещо от тоя сорт.
Представете си че имате флота от бойни но искате да се разправите с някой крупен собственик на унищожители. Защо да няма антиунищожителен кораб, нещо като торпедоносец, който да ви даде шанса да изненадате врага. А ,той да речем е опънал "минно поле" или щитове пред планетата си, където са паркирани унищожителите и .... т.н.
Радвам се, че създателите на играта са стигнали до идеята, че е време тя да "порастне"! Като начало 2, после нови видове кораби... супер ще е!
Предложение: да има нещо като БСС - боен соларен сателит - по-скъп, по-бавно ставащ, но с по една манлихера на покрива! :)
Последна промяна от _Braveheart_ на чет ное 23, 2006 10:55 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Предложения”